13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"С котките е нещо страшно в центъра на Согия. Самоковската за представителност поразчисти бездомните кучета от тук и сега е такава серъхпопулация на котки"И като изловят и котките, после ще ревеш, че има свръхпопулация на мишки и плъхове...

12

Анонимен

преди 3 години

Цялата държава е в кучешки ***, представа си нямам защо общините допускат бездомни кучета и котки, толкова ли ги е страх от разни организациики за които кучешкият живот е по-важен от човешкият? А собствениците на кучета са най-наглите хора въобще, никакво съобразяване с околните . Подкрепям тровенето, щом вече 30 години не става по друг начин !

11

Анонимен

преди 3 години

Естествена реакция на липсата на ред в България. Надявам се повече хора да вземат решаването в свои ръце пък туко виж общината се сети че трябва да ги контролира. Кажете с какво и как ги тровите моля?

10

Голям

преди 3 години

виц - кучкарите притеснени за децата...

9

Анонимен

преди 3 години

Кучкарите изведнъж се загрижиха за децата... ама като ви молим да не си изси.рате купетата там където играят децата не ви е грижа. Абсолютно подкрепям отравянето, надявам се да стане масово и в парковете.

8

Анонимен

преди 3 години

Човешкият дух е възроптал срещу отглеждането на опасни, шумни и сеещи зарази и мърсотия *** и проявявайки инициатива и находчивост е намерил решението на проблем създаден от наглостта и мързела на кучкарите и безхаберието на властта.Ако кучкарите чистеха след своите животни, държаха ги с намордници и каишки, и ги обучаваха да не лаят, а властта контролираше поведението на кучкарите, никой нямаше да има проблем.

7

Анонимен

преди 3 години

А кой убива децата ни? След такава площадка ,посещавана от животни , в центъра на града ни малката ми племенничка имаше 7-см тения в черния дроб едвам я спасиха ща кръв дадохме и платихме ..има едно нещо, на което плащаме ние ,което умилено оставя безпризорните животни на нас ,гражданите ,да решаваме проблема ,да ,жестоко е да убиваш животните ,но защо не пишете за пострадалите хора от тази безочливост в държавата ни

6

Анонимен

преди 3 години

Утре и някоя пълзящо дете ще хапне кучешката отрова и тогава да ви питам проблем ли ще е хвърлянето й, или пак е ок?

5

Анонимен

преди 3 години

С котките е нещо страшно в центъра на Согия. Самоковската за представителност поразчисти бездомните кучета от тук и сега е такава серъхпопулация на котки че ви е бедна фантазията. Всички блокове около входа миришат на котки, плодят се непрекъснато, а програми за кастрация и залавяне няма. Общо взето излиза, че ако безодмни кучега не ги разкъсват, просто решение на проблема няма. Така се улравлява София, на еволюционен принцип

4

Пепи

преди 3 години

Докато има изперкали лелки дето ги хранят.... .Зад нашия блок има обикновенно 12-13 котки. Една пенсионерка ги храни по 4 пъти на ден. Лятно време поне 2 котила има. Няма отърване. Нощем се дерът като вълци.Бабата си храни... на общината не и Пука.....Къде е редно да се подаде сигнал за прекалено много бездомни животни?

3

Анонимен

преди 3 години

Понеже съм и с дете и с куче някак си не ми се вижда редно така да се решават нещата. Имаме закони и наредби колкото щеш - кучето задължитлено на каишка, чипирано, ваксинирано и тн, но познайте как се спазват? И кой го контролира? Кучето ми е малко и за мен също са проблем свободно само си играе кучета над 30кг. Детето пък обича всякакви животинки, но е научено да пита стопанина може ли да погали кучето/котето и тн. Всичко е въпрос на самодисциплина, която у нас липсва

2

Мислеща

преди 3 години

Не оправдавам никое насилие! Но щом държавата/общината не могат или не искат да се справят с този проблем, хората и най-вече пострадали от животните , взимат нещата в свои ръце. Това е логичния завършек на нещата. И именно собствениците на домашни кучета трябва да настояват за генерално решение, защото те са най-потърпевши.

1

Анонимен

преди 3 години

Като човек, на който и двете деца са хапани от кучета, мога само да се радвам. Кучкарите за разнообразие може да почнат да си разхождат "любимците" с намордници.И да ви обясня - обяснение от типа "спокойно, то само си играе" не ме устройва, докато детето ми се опитва да се скрие зад ме и пищи от ужас.