33

Нора

преди 2 години

До Munchen_DEГосподине, селяндурщина е да се заселиш в град,да живееш в апартамент 60 квадрата заедно с куче.Едно време селяните са били по-умни - те са отглеждали кучета ,за да им пазят дворовете с добитъка и стадата.А Вие за какво гледате куче - да начешете егото си ли?Като сте толкова милостив ,грижете се за някой инвалид или дете-сираче.

32

Виктор

преди 3 години

Кучкарите били притеснени за... децата?Я виж ти! Но ако беше така, щяха да си водят любимците на повод, както е според закона, нали? За да не застрашават децата.Пък ако кучкарите започнат да спазват закона, няма да им пречи отровата. Нещо повече, убеден съм, че и отрова няма да има.

31

Анонимен

преди 3 години

Кучетата трябва да се разхождат с намордник!Ако кучето е с намордник, не може да изяде нищо и не може да ухапе никого!

30

ехо

преди 3 години

Почнаха пак да не вземат мерки срещу бездомните кучета.Трябва пак някой да го нахапят, то имаше май скоро случай, за да почнат да вземат мерки. И не мога да разбера, има си място да си пускат кучетата да тичат, те пак търсят разни паркове, спортни площадки и сега пък и детска площадка. Има много нагли или дебиилни хора!

29

Анонимен

преди 3 години

За съжаление като ученик и на мен ми се наложи да направя такова нещо с една квартална глутница която всяка сутрин ме гонеше докато пътувах към училище. Не ми беше приятно, но на всеки телефон който звъннах ми казаха че нищо не могат да направят и трябваше да взема нещата в свои ръце.

28

Вълнаро

преди 3 години

Ами малко грубо, но ако беше с намордник и на каишка, нямаше да яде на детската площадка.. В никакъв случай не одобрявам тровенето на животни, гледката е ужасна!

27

щом не разбират, че

преди 3 години

Кучета нямат място на детски площадки. Друга тема са "мините" които оставят някои от стопаните след домашните си любимци. Явно това е начина да ги откажат да водят кучетата си на детските площадки.

26

Анонимен

преди 3 години

До БългаринЕй такива като тебе си изхвърлят животинките на улицата! От там идват бездомните животни - от домовете на долни и безсърдечни твари!

25

Не ме трий

преди 3 години

ВСИЧКИ КУЧЕТА НОСЯТ ПАРА.. . ЗИТИ....

24

Анонимен

преди 3 години

Съберете се, ангажирайте частни разследващи фирми, те ще следят района ще монтират фото капани и ще го хванете ***... Средствата оправдават възмездието.

23

Анонимен

преди 3 години

Кучкарите да емигрират и да се махат от България! Ако не искат да изгубят песовете си!

22

Анонимен

преди 3 години

И ОТКЪДЕ НАКЪДЕ КУЧКАРИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ХОДЯТ ПО ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ?!

21

Анонимен

преди 3 години

Интересно къде са любителите на бездомни кучета когато глутница от тях нахапят и обезобразят някое дете?

20

аз да ви обадя

преди 3 години

Тоя ?-либераст да се замисли дали мястото на дърисливото му псе и на/до детската площадка и тогава да плаши децата с отравяне. Дали на родителите не им е писнало децата им да газят в отработени продукти на миличките кученца, и да не знааят кое дете ще бъде следващия клиент в спешното -я без пръсти на ръката , я с поражения за цял живот.

19

Анонимен

преди 3 години

Отровата е разпръскана около детска площадка, а не на място предназначено за разхождане на кучета. Нещо повече да се обяснява необходимо ли е? Спазвайте законите и правилата, понеже живеете в градска среда, направена от хора, за хора, не вредете на околните и никой няма да ви трови кучетата.

18

ГосТ

преди 3 години

Ето,един ядосан, но мислещ :)

17

Munchen_DE

преди 3 години

Някой иска да подсигури спокойствие за хлапаците си, само че не си дава сметка, че и те ще си лапнат пръстите после. Точно в старата част на Овча купел знам за каква дива селяндурщина става въпрос, там времето е спряло още в края на 19 век.

16

Анонимен

преди 3 години

Много грешно си насочвате възмущението, хора. Пак казвам- закони и наредби бол! За 6г мовто куче - кастрирано, чипирано, валсинирано, с торбички за събиране на повода и тн, е проверено 1 път на Народния! Това нормално ли ви се вижда? По закони сме по-строги от Виена сигурно, а на практика ниииищо не се проверява и санкционира! Никой не може да забрани на хората да имат домашно животно, това, което се иска, е да има контрол! И за него не са виновни кучкарите, а общинарите.

15

Първо

преди 3 години

Ами то по закон е забранено кучета да се шматкат извън обозначените специално за кучета алеи за разходка,а още по-малко и на детски площадки,тоест това,че има умрели кучета е първо и най-вече проблем и отговорност на собствениците им.

14

1234

преди 3 години

Защото бездомни кучета и котки колкото искаш. Защо няма отрова около детската площадка в Хамбург например? Ами защото няма бездомни животни