48

E

преди 3 години

In life we all have choices.

47

Анонимен

преди 3 години

Човешкият организъм има свои адаптивни, приспособителни системи. Повечето вредни фактори могат да нанесат вреда на организма, ако му въздействат продължително време, години наред. Трите ваксини, в които в момента са актуални - руската и американските на Пфайзер и Модерна преминаха третата фаза на тестване и показаха безвредност. Това са "мъртви" ваксини, които по принцип са бевредни. Плюс това те въдействат на организма много късо време - ден, два. Така че няма място за паника

46

Анонимен

преди 3 години

Раздухвате страхове съвсем без нужда. Човек всеки ден яде храна - месо, зеленчуци, плодове - всички те съдържат клетки и генетичен материал, пък на човек му няма нищо. Плюс това през организма му годишно минават стотици бактерии, вируси, гъбички -сезонни вируси, вируси причиняваши простуда и т.н. Те също съдържат генетичен материал, пък на човек му няма нищо. В червата ни живеят полезни микроорганизми. Всеки е ваксиниран поне десетина пъти и му няма нищо. Затова не преувеличавайте.

45

Анонимен

преди 3 години

Кога ще се анализира след поставянето ли е затова повечето лекари няма да си я поставят

44

Анонимен

преди 3 години

Aide dragi vaksyre BG vas gledame xaideee

43

Анонимен

преди 3 години

Obama,Baidyn i Busch scte se vaksinirat pyrvi a RadeV zaqvqva az posleden mmmm???????

42

Obiknoven vypros

преди 3 години

Drugarui profesor zaschto ne se analizira predi tova a sled vaksinacia?????????

41

Анонимен

преди 3 години

Вече съм напълно убеден, че няма да се ваксинирам.

40

Анонимен

преди 3 години

"Той подчерта, че стандартното разрешение за употреба е валидно пет години, но в такива условия разрешението ще бъде една година, като всеки месец ще се прави преоценка, ще се събират и анализират данни за ефикасност и безопасност един непрекъснат процес за следене на профила на безопасност и съотношението полза риск."Веднага ви прелагаме за опитни зайчета ковид-паникьорите от този форум. Те досега квичаха че искали ваксина.

39

Анонимен

преди 3 години

Иначе казано: търсят се опитни зайци за тестове в реално време на новите ковид ваксини. Желаещите ще получат потупване по рамото, че са съвестни и отговорни граждани, и безплатен найлонов чувал (ако се наложи).

38

мак

преди 3 години

Разбрах от статията, че първите ваксинирани ще бъдат опитни зайчета. Ще се събира инфо в движение, но кой гарантира, че страничните действия ще се появят веднага, а не след години? Купуват нещо, което още няма пълна оценка, и чакат ек да реши. Каруца пред коня.

37

Веселяка

преди 3 години

Нека всеки който хвали ваксината да бъде ваксиниран с първата партида заедно с НОЩ, Борисов и техните деца и внуци.

36

Анонимен

преди 3 години

Аз отстъпвам своята ваксина на крайно любопитните ;)

35

Анонимен

преди 3 години

Първо се анализира Безопасността , а после се Прилага, аксината а Не обратната схема !!! Ако Не е всичко за Пари то Здраве му кажи :)))

34

✓™

преди 3 години

Сега разбирам израза "очаквам да измрът яко"Премъдър е Радев...

33

Препатил

преди 3 години

Не си слагайте , мъже, ваксина, от тая за Свински грип ми порасна като на магаре. От тогава жената не спира да ме гледа и да ми готви, заприличах на ***.Мъкааа!

32

ники

преди 3 години

В зората на демокрацията имаше една песен "Девет милиона мишлета".Е, сега са към седем милиона.

31

Анонимен

преди 3 години

Първо ви бодем, после анализираме безопасността. Важното е да ви набодем, да ви вземем парите и да се направим на отговорни евроатлантици.

30

Анонимен

преди 3 години

9 месеца топ новини в прас прес със зъглавия КОВИД КОВИД КОВИД КОВИД сега 9 месеца топ новини в прас прес - ВАКСИНИ ВАКСИНИ ВАКСИНИ ВАКСИНИ след 9 месеца няма да има кой да ви чете ако се ваксинират повечето

29

Иван

преди 3 години

И двете ваксини, които в момента са на пазара се базират на така наречения месинджър РНА материал. С него се вкарват определени части на вируса на клетъчно ниво (в случая със Коронавирус-а това е спайк протеина) , като се променя генетичната информация в човешките клетки. Когато месинджър РНА материала достигне до клетките те образуват имунен отговор и намаляват риска от тежко боледуване. Това, което е важното в случая е, че се ПРОМЕНЯ генетичния материал.Правете си сами изводите от последиците.