32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Никакъв коминтерн, а НАТО прави Югославия в 1918 г. като подобие на САЩ и на ЕС.

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя е един от НОВИТЕ КОМИНТЕРНОВЦИ,но мандалото лопна ДРУГАРЬО,Албания и любимата ти КОМИНТЕРНСКА СМ са в пакет!Познай колко страни са против Албания и против СМ не е само България!Точката ОТПАДА от утрешната среща,чекай нов тираж.Днеска ви го каза Чуков а той е от БСП-СМ се управлява от БЕЛГРАД!КОМИНТЕРНОВСКИ

30

София

преди 3 години

САЩ и Германия натиснаха ,и България ще клекне.

29

Ех

преди 3 години

Србийо, земльо северномакедонска... !

28

Верно е!

преди 3 години

БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ ИМАТ ОБЩА ИСТОРИЯ!СЪЩО , КАКТО ЗА ГАГАУЗИТЕ , ПОМАЦИТЕ ИЛИ ШОПИТЕ....ПА ДОРИ И ЗА ЕТНОСА У НАС!КАК ДА НЕ Е ИСТИНА??!КОЙ МОЖЕ ДА ГО ОТРЕЧЕ??!

27

Krom

преди 3 години

До Анонимен 19 - разбира се, допи и татарите няма как да бъдат толкова коварни колкото сърбите които ви измиха мозъците до бяло. Да ти кажа, любителите на Тито няма какво да правите в "унията". Не сте и особено интересни като ресурси и пазари. Така че, хайде да се гушкате пак със Сърбия. И да не забравиш да си върнеш българския паспорт. Ха дано, ама надали.

26

До 19

преди 3 години

Какви татари бълнуваш ти бе ! Татарите са монголи, а ние сме индоевропейска раса - основното население на Европа, заедно със скандинавците !

25

Фердо

преди 3 години

Омръзна ми от ерзацанализатори без грам мисъл за бъдещето! Да, сигурно не сме били последователни в действията си, но не стана ли по наша инициатива този процес? На всички ни е ясно, че е добре Северна Македония да влезе и в ЕС но казва ли този пишман анализатор какво ще се случи утре, ако това стане без отчитане на нашия интерес? Ще започнат безконечни претенции от страна на Северна Македония и този цирк ще се пренесе в Брюксел. Това ли искаме да стане?

24

Анонимен

преди 3 години

Като политики вече всичко опитахме от войни до мир и пак не става.

23

Да

преди 3 години

Досега проявявахме непоследователност в спирането на северно-македонското безумие !

22

Анонимен

преди 3 години

Дори и географски е спорно колко е Македония. Защото преди Македония е била част от Тракия и после става част от Гърция, Рим, Византия, България, Сърбия, Турция и Югославия.

21

Тошо

преди 3 години

Що за парадокс.......само с тях имаме еднакъв език, а да не можем да се разберем, ....явно тук става дума за нещо по-специално......да не би да стои някой зад тях, та така да ни се разминават думите!?Явно иска време за да се разбере кой, какво, къде, защо и ..колко!Дано преоткрием общия си език и се разбираме и помагаме, всичко друго е .....неразумно!

20

Анонимен

преди 3 години

Каква непоследователност ви гони. От като ги признахме, все за историята и езика на омразата им се говори. 30г. вече. Това да оправят и ще се тръгне пак. И не забравяйте, нас ни приеха в ЕС с отвпрени точи, които все още борим. Не може да оставим отворени точно историята и омразата.

19

Анонимен

преди 3 години

Нека се махат и ни оставят на мира. Като искат с Югославия, Гърция, Албания, ЕС и т.н. или където искат нека ходят, но само нека оставят нашата история и езика на мира.

18

Анонимен

преди 3 години

България (българските политици-фашисти) са избрали курс към унищожение и разкъсване на Македония между България и Албания. Това е поредната историческа подлост, която татарите ще направят.

17

Анонимен

преди 3 години

Тая държава е северозападна Македония, а не северна Македония и географски и негеографски за да се различи от нашата Македпния. Затова няма право да претендира за "македоноски" език, а за северозападномакедонски такъв или за местни диалкти на сръбски български и албански. От езика трябва да се тръгне и тогава към историята.

16

Анонимен

преди 3 години

Истината винаги излиза наяве, но нашите псевдо либерали искат лъжата да продължи!

15

Анонимен

преди 3 години

целият свят ни се смее...никъде по света няма такова нещо като обща или споделена история или пък общо честване на личности.всяка една държава си решава кой и по какъв начин да отбелязва.европа и света са стъписани тази историческа комисия и от този спор.светът просто не го разбира този спор не можахте ли да го осъзнаете

14

Krom

преди 3 години

ГоЕм "анализатор"! От къде ги вадите тея, бе? Бъркате м магическия цилиндър, и хващате за ушите поредния "анализатор"? То ние /България/ като присъстваме на икономическия мегдан на Северна Македония, та остави! Айде да не анализирате, моля!

13

Анонимен

преди 3 години

От бюрм трябва да са последователни не ние, защото бюрм иска да влезне в ЕС.