278

Анонимен

преди 3 години

Байдън спомена че тъй-като Раша е една треторазрядна регионална сила която яде бой и от регионалката Турция повече няма какво да се договаря с Русия и приоритет му става Китай.

277

Анонимен

преди 3 години

Рушкото мече пак го наритаха.

276

Та значи ...

преди 3 години

Принципно тоя армор много трудно се намираше - легендарна история и човека си казва: Ей едвам съм го намерил, ама ми трябват 150 злато и е твоя аз ще го диря пак. Ония тръгва да се пазари - един път, втори път, трети път. Пича си рекъл на такова дребнаво нищожество няма да я продам та да става каквото ще! Те такива дребнави тарикатченца излизат много солено ... Та ще се пазарим ли?

275

Анонимен

преди 3 години

Путин да въведе санкции на САЩ. Да им спре телевизионните програми на RT и Sputnik та да видят лошото дали е хубаво. Без тези програми САЩ ще издържат най-много 2-3 дена и ще рухнат.

274

Анонимен

преди 3 години

Няма милост за америка, Северен поток-2 ще има.На опечалените предлагам чаша студена СОЛЕНА вода.

273

Анонимен

преди 3 години

До295Няма такова нещо!Международния съд нищо не може да направи,това него не го засяга.Би се заинтересувал ,ако договор не се спазва.САЩ се силят защото имат немски пройзводства в САЩ,които печелят от големия пазар и се надяват ФРГ да се съобрази с това,иначе може да въведат санкции и на тях.

272

Анонимен

преди 3 години

Брилянтен ход на Вова...американците се месят нон-стоп в делата на Велика Рус, а азиатците само си пишат протестните ноти и Захарова вие като русофил във форум.

271

Анонимен

преди 3 години

америка е големият губещ от Северен поток-2, но там вече както си го направиш. Не може постоянно да търсиш кой ти е акал в гащите.Брилянтен ход на Вова. Отново.

270

Анонимен

преди 3 години

Историята сочи, че обикновено САЩ показва на Русия къде и е мястото, но това са стари спорове отпреди 30 години. Фактите през 2020г. са безкомпромисни- САЩ е глобален лидер, а Русия...нищо.

269

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 293Момко, аз съм БЪЛГАРОФИЛ. Но позицията ми е ясна. Русия и Германия просто искат да правят бизнес и това си е ТЯХНА работа. Натискът и санкциите на САЩ са абсолютно противоправни. Отделно със своите брутални намеси, САЩ ни причиниха огромни икономически щети и загуби и няма как да толерирам това.

268

Анонимен

преди 3 години

Много правилно. Време беше Русия да покаже на американските си партньори къде им е мястото, за да го знаят и да не се напинят като глиcт и го направи по безупречен начин.Чест и слава на Русия!

267

Татул

преди 3 години

До 288СССР отиде в историята, но се възроди Русия. А тя винаги е била световен баланс. Това го разбраха първо Франция, после Германия. Американците не си взеха поука и ше ядат дървото, ако продължават да се навират там дето не им е работа. И затова сега краварите кръв пикаете. :) Do you undrestand

266

Анонимен

преди 3 години

До 280В едно не си прав ,Русия и руснаците имат Велика мисия в света,такава имат и всички Православни.В последните времена тази вяра трябва да е спасителният фар за света.Руснаците го възприемат погрешно ,мислят ,че трябва да владеят света и света нещо им е длъжен,а за вярата от. от 1-2века гледат повърхностно.Затова и бяха наказани с комунизъм ,ВСВ(30млн.жертви),а ще има и още наказания.

265

БПФ

преди 3 години

По темата, германците са мишки и оттам е целият проблем. Ако имаха куража, щяха да сезират Международния съд, който е ясно какво би решил за тази противоправна намеса във вътрешните работи на чужда страна и налагане на екстериториални санкции. Русия не може да направи това, защото юридически не е страна - договорът е между Газпром и Германия.

264

БПФ

преди 3 години

До БПФРусофобът не обича собственият си народ и родина, той не се интересува от тях, нито от елементарни неща като справедливост, защото бясната омраза към Русия и руснаците е замъглила и без това недъгавият му мозък. И то омраза към народът, който е проливал кръвта си, за да ни освободи нас !!! Прав е бил великият Джонатан Суифт, казвайки, че неблагодарството е най-тежкото престъпление и трябва да се наказва със смърт. Аз не знам България да е видяла добро от САЩ или Англия !!!

263

БПФ

преди 3 години

До ЧебурашкаВсеки нормален човек знае какво е русофоб. Това е тпо и прoсто подобие на човек, ниско грамотно, обикновено соpocoидна пoдлoгa, която е готова да пожертва собствената си страна и народ, с надеждата че някак ще навреди на руснаците. Русофобите тържествуваха, когато бяха провалени проектите Белене и Южен поток... вярно, България загуби милиарди, ама нали прецакахме "лошите руснаци"? Виж си само форумната картинка, ти си cкот. Русофобите трябва да се лекуват с бой и принудителен труд.

262

Татул

преди 3 години

Само да допълня 277, че коефициента на Джини за България 75 -80 година е бил на едно равнище с Великобритания и Германия. Това дава предпоставака за развитието на средната класа, която е гръбнака на едно общество. Докато сега средната класа е много нисък процент.

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221Уикипедия никога не е била надежден източник на информация. Всеки може да пише там, когато пожелае. Има официални данни за икономиката на всички, но не в Уикипедия. Триели били... Дрън-дрън

260

Handel

преди 3 години

Тьп, немит, злобен, неграмотен, невеж, мързелив, завистилив... Що е то? Българин.

259

Врачанин

преди 3 години

По същата логика ако Фащ доставя газта за Германия, то и тя ли иска да постави икономически контрол на Швабите...Или щом не е нашето ,значи е лошо