318

Анонимен

преди 3 години

На всички ви пожелавам да спечелите зелена карта и да видите американската мечта, те там постилат и размитат за вас. Така България ще се изчисти от вас, а вие ще сте най-после там, където ви е мястото, в американските гета.

317

Глей сега 8:

преди 3 години

Глей сега бе приятел - силата на парите. И трите козлезца goats са направили такива поразии, че самия факт, че съм ви отървал от тях изисква финансова благодарност. Питай Интерпол, МВР, ГДБОП и СП за какви козленца става на въпрос и понеже са просащ считам , че както ФБР обявява награди за главите на издирвани престъпници и плаща, така и за тия тримата трябва да ми се плати. Колкото до Банев той не в моя юрисдикция, а във ваша само *** му. Казах не са за мене ...

316

Анонимен

преди 3 години

Кажете за американската мечта колко милиона спят по улиците или живеят в гета и не могат даже да четат, не да пишат. Кажете колко милиона са наркоманите и убийствата на мексиканските наркокартели.Това е вашата американска мечта.

315

Анонимен

преди 3 години

Путин се гаври с ЕС и основен виновник и помагач в тая гавра е Германия. В крайна сметка излиза че единствено САЩ се борят за справедливост в Европа. Германия помага на Русия, а Унгария и България не смеят да си отворят устата срещу агресора Русия.

314

Глей сега 7:

преди 3 години

Колко са три милиона долара в евро по днешен курс. Да бъдат платени в евро знаеш в сметката на кое училище. Нямам им доверие на инфлационната печатница на федералния резерв!Три за щастие к'во!

313

Анонимен

преди 3 години

Дядя Вова пак им го сложи отзад с този поток, а тук разказват каква била руската мечта...

312

U2

преди 3 години

Браво на САЩ... Рассия трябва да бъде мачкана с повод и без повод...

311

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е говнокомандващият на Русия товарищ Путин да излезе от бункера и да поведе победоносните крепостическо-колхозни войски на абордаж към Германия.

310

Анонимен

преди 3 години

До344САЩ не ***,а се гаври с руснаците.Гаври се защото Блатная е треторазредна държава и нищо не може да направи на САЩ.А,твоят вова се оказва и по слаб президент от пияндето Елцин.Стотици милиярди са загубите на Русия от Кримската авантюра.И ще продължава да е по зле ,докато не върнат Крим.

309

Анонимен

преди 3 години

Американската мечта- кариера, семейство, къща, кола, децаРуската мечта- Зелена Карта

308

Анонимен

преди 3 години

То и ти си един красавец...

307

Анонимен

преди 3 години

Мария Захарова освен да се зоби с аржентинско брашно и да си показва конските зъби на телевизора друго не умее. Руския МИД само се излага с тая пр.с.тачка.

306

Анонимен

преди 3 години

америка иначе е много велика, но изтърва Русия да я размине и сега плаши гаргите.А сега на Вова ще му накривят на... капата, с дупе.

305

Анонимен

преди 3 години

сащ *** от дъното на опашката, защото Вова ги изрита от предните места.Там е заровено кучето.Иначе говедовъдите от 10 дола вода вадят да си крият лъжите с лъскави думи като демокрация.Не на нас тези, моля, на някой друг, ако обичате.

304

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Другите ,ако са недоволни нека да наложат санкции на американски компании. Русия със сигурност ще го направи ,но това се равнява на толкова малка щета."Да наложиш санкции на американски компании значи да изпаднеш в жалкото положение на КНДР, т.е. да изостанеш от света с няколко десетки години.

303

Глей сега 6:

преди 3 години

Станаха три милиона долара, че са просащ и трите козлета. Можем да продължаваме ако искаш ... Аз не съм нито просащ нито антисащ, обаче съм с особено мнение за че ако продължават да се правят на неоколониалисти, неонацисти и неоробовладелци, това неизбежно ще доведе първо до икономическа война, която ще прерастне в открит военен конфликт, който те ще загубят, но всички ще го ду.ха.ме много дълго време докато сащоимперията се разяжда отвътре и отвън ...

302

джон дал

преди 3 години

Браво на Германия.Гледа си националните интереси.Хич не ги вълнува че някой от другия край на света не му харесвало.

301

111

преди 3 години

До Анонимен 329Бе ти сериозно ли задаваш такъв въпрос? Не ти е лесно да питаш от обора, като явно само можеш да мучиш в тоналност си бемол.

300

Анонимен

преди 3 години

САЩ отнеха и последното оръжие в злобните ръчички на Путин газовия шантаж на ЕС. Без това оръжие Рашка се превръща в една жалка африканска държавичка от третия свят. Хейтъра Путин сам си заработи санкциите щото се правеше на много умен.

299

Анонимен

преди 3 години

Няма намеса, но само американците можели да налагат санкции...Е, нищо, скоро американците ще научат, че повече не могат.