338

А сега сериозно

преди 3 години

До Анонимен 377A престанете с лъжите си! Точно Тръмп спря СП2. Да те върна ли към тогавашните новини???? Разбира се трябваше да мине през Конгеса, а и Сената. Но точно Тръмп го внесе. И точно Тръмп набиваше обръчите на г-жа Меркел по въпроса. Но в заглавието тук премълчават, щото не им отърва.Също така Тръм бе този който се опъна на Китай. И Иран! Да ви е честит на вас комунистите Байджо

337

Анонимен

преди 3 години

Защо войната да е грях при положение че човешкият живот не струва нищо.

336

Анонимен

преди 3 години

Американци,руснаци,европейци... Няма значение. Ние хората сме миролюбиви и добри. Проблема е в политиците, които всяват омраза. Това са истинските слуги на АНТИХРИСТ.Никой не знае, АНТИХРИСТ УТРЕ МОЖЕ ДА ЗАЕМЕ СТРАНАТА НА РУСИЯ. МОЖЕ И ДА Е В ГЕРМАНИЯ, А МОЖЕ-АМЕРИКА.Не се изкушавайте. Не на войната!!! Останете хора. Убийството на човек е голям грях. Вавилонската блудница иска кръв. Тя се напива с кръвта на християните.

335

Анонимен

преди 3 години

Германия и Русия са съюзници, тоест ЕС и Русия!!!Може накрая Антихрист да се роди в Русия.Принципно няма значение. Америка, Русия, Германия... Все тая. Вариации в тази симулации има много. ВАЖНОТО Е НИЕ ХОРАТА ДА ИЗДЪРЖИМ И ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖИМ. НЕКА ДА ИМА МИР. ТОЗИ, КОЙТО Е ТАМ НА ВИСОКО В ПОЛИТИКАТА Е НИКОЙ. ТЕ СА НИКОЙ. ДА ИЗПРАЩАТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА ПРАВЯТ ВОЙНИ . ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК Е ДОБЪР ЧОВЕК. ТОЙ Е АМЕРИКАНЕЦ,РУСНАК ЕВРОПЕЕЦ. САТАНАТА Е ОПЛЕЛ В МРЕЖИТЕ СИ ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО САМО НИ ВТЪЛ

334

Рушофилски трол

преди 3 години

Някой от пасольството да ми напомни, сколко стотинки е рублей today ?

333

Анонимен

преди 3 години

Верно ли е ,че долара и рублата вече имат паритет?Казват ,че 1долар е равен на 1кг.руски рубли!

332

Анонимен

преди 3 години

До 374:Нюрнберг е една пародия на процес на победителите над победените, в която по договорка се хвърля цялата върху нацистите с уговорката да няма "черни петна" в/у съюзниците. Гьобелс се е самоибил малко по-рано барабар с жена си. Последната е затрила 6-те им деца.

331

Анонимен

преди 3 години

Който може налага санкции като САЩ, който не може лае че има агресия. Агресия в Европа наистина има но тя е дело на Русия срещу Крим и Донбас.

330

Анонимен

преди 3 години

До А сега сериозноТръмп ли3а *** на Путин 4 години за пари. По долен човек от Тръмп няма в САЩ. Не Тръмп спря СП2 а Конгреса със закон за санкции срещу Русия.

329

А сега сериозно

преди 3 години

Не САЩ, а Тръмп спря тръбата на Путин, ама ви е неудобно да го напишете. Щото не се връзва с досегашните ви лъжи, че Тръмп бил в кармана на Путин. Е, сега като дойде Байджо ще се оправи работата. Малко търпение. Не са само Меркел и Путин ще си получат тръбата, но и за НАТО ще спрат пак да отделят от бюджета си ЕС. И Путин ще освободи и Балтийските държави, както Крим. Кеф!!

328

Хей Глей сега....

преди 3 години

потърси помощ от психолог илиПсихопат.

327

Анонимен

преди 3 години

Няма тук международни правила, а само финансов итерес.Естествено е, че като някои имат изгода, то това е в ущърб на други най общо казано.

326

Глей сега 14:

преди 3 години

Симеон 2 Сакскобурготски се издирва в момента от международния трибунал в Хага за престъпление влизащи в графата военни, издирва се и от Страсбург за нарушаване на човешки права в особено големи размери!Неблагодарен човек ли сте господин Премиер или несправедлив. Министър Красимир Вълчев не е, ама една птица пролет не прави, трябват поне две или три или цял министерски съвет и премиер ...

325

пияница мистик

преди 3 години

Нито Южен, нито Турски, нито този - Северен 2 ще стане. Джудженцето се е изкривил от яд, защото без да продават ресурси, територията им ще загине, защото нищо не произвеждат

324

Глей сега 13:

преди 3 години

Е такива наглеци като тоя с левчето (притежава десетки левове) също много ми вдигат кръвното господин Премиер, както и неяснотата на мотивите му, както и други нагли същества дето нали говориш с тях, после почват да се правят на интересни, после ги отсвирвам, после се правят на ощипани госпожици дето им се е счупил нокътя и изключително много ги дразни моя отказ! 1 рубла е 47 лева в ресурси. Другото е мижи да те кажа!

323

Глей сега 12:

преди 3 години

Твоя един лев изобщо не ме вълнува, че принципно реалностите са 1 рубла за 47 лева, но това е друг въпрос защо някой пият водка, други пият разредена в цяла вана водка. От гледна точка на ресурси сте много в грешка. А за това дето просиш от човек с фактура на черепа, гръбначен стълб и дясно ходило и той ти е отказал че му трябват мое да ядеш ***! Изнудвач! Ще стигнем и до Симо - той е по-особен случай!

322

Глей сега 11:

преди 3 години

Виждали ли сте онези плакати от САЩ уестърните господин Премиер - търси се, жив или мъртъв, награда един колко си ... Велчев и Василев са следващите, ама още не са ги обявили, носят се слухове и за Рашидов, Трайков, Игнатов, Даниел Вълчев, Гайдарски ...

321

Радио Ереван

преди 3 години

Въпрос: -Какво става когато *** се допре до стена и тя падне?Отговор: Известно е, че по-умният винаги отстъпва.

320

Глей сега 10:

преди 3 години

Изключително много ми вдигат кръвното такива наглеци като Дянков и Велчев и Василев господин Премиер. Тия другите две синченца малко ги отлагам хладнокръвно и просташкото ко.***.лен.це. Трима за тая седмица стигат ...

319

Глей сега 9:

преди 3 години

От мама знам, че като вали е порой и че неблагодарността е най-гадното нещо на света.Така общо взето господин Премиер - неблагодарен ли сте? Че аз съм със спукан кръвоносен съд в десен бял дроб, сигурно щото навремето ми горяха капилярите в носа, че ми течеше кръв при високо кръвно!