45

Анонимен

преди 3 години

Не знам, ама сме виждали и по-добре изглеждащи по-здрави бабички на тая възраст... Може би трябва да спрат да й преливат кръв от деца, и да започнат да й преливат от здрави баби с добър ген.

44

Фани Мъ

преди 3 години

Тайната на дълголетието драги ми Уотсън не е в храната, а е в парата.Сиромах човек рядко ги докарва над 80.

43

Ха-ха

преди 3 години

Престижен пост и в същото време пълна липса на всякаква отговорност,освен за семейните проблеми-предпоставка за дълголетие.

42

ПроСоТо

преди 3 години

текста гласи:-"Н.В. избягва тестените изделия"..Два реда по-надолу:-"В 5 часа Кралицата пие чай и замезва с "традиционния британски ..ХЛЯБ",който според статията "НЕ Е" тестено изделие..Но както и да е.....що се отнася до КОШМАРА,който чесъна предизвиква у нея,той е разбираем:-От край време това растение се смята за ПРОПЪЖДАЩО "Оня с рогата" и неговите сателити.....И Неговите САТЕЛИТИ!!!!!...Така че става въпрос за собственото й физическо оцеляване..

41

Шеф Фъкофф

преди 3 години

Между двата чая рептилката Бети лочи бебешка кръв.

40

Мехмед

преди 3 години

А aдренохром извлечен от малки дечица обича ли бабчето? Понеже синчето принц Андрю, доста чето е посещавал острова на фантазиите на Епстайн...

39

Анонимен

преди 3 години

Храната, глупости! Просто трябва да си гьон. Нищо да не те тревожи, нищо да не си взимаш на сърце.

38

Анонимен

преди 3 години

Дълголетието е въпрос на генетична предразположеност. Лекарят на французойката, която е живяла най-дълго на земята - Жана Калман, до 122 години, казвал че тя може да яде и баластра без да й повлияе на здравето - толкова храната й била в противоречие с всякакви "правила на здравословното хранене".

37

Анонимен

преди 3 години

Тестените изделия били в черния списък на кралицата. Обаче сутрит яде бисквити, следобяд хляб със сладко и вечерта бисквитена торта. Какво ли би било ако тестените изделия не бяха в черния списък?

36

Анонимен

преди 3 години

Картофите и ориза всъщност са много плезни храни защото допринасят за детокса.

35

Анонимен

преди 3 години

Ама той и бил готвач само 11години и знае всичко. Явно знае да готви пет яденета и жената ко да прави руча.

34

Анонимен

преди 3 години

Елизабет II се старае да яде малко и никога не преяжда........................................................................Това е ключа към здравето.

33

АнатемаНаСулЮПаситто

преди 3 години

Посветени твърдят,че всяка година на Рептилът преливат свежа кръв от малолетни. роби .

32

Анонимен

преди 3 години

Не мога да си представя колко са 26 МИЛИАРДА декара, но сигурно е колко половин Англия! Съмнява ме

31

Анонимен

преди 3 години

Хората с много пари се зграбчват в живота и не искат да го напуснат по никакъв начи. ВНо в следващия си живот ще бъдат на най ниското ниво заради ненаситната си алчност. Равновесието винаги се възтановява рано или късно.

30

АНТИ

преди 3 години

Еврейски приказки за Лека нощ !

29

Малък Земеделец

преди 3 години

Кралицата притежава 6.6 милиарда акра земя ( 26.5 милиарда декара ). Тя ако не си отглежда всичко прясно, та кой друг?

28

Анонимен

преди 3 години

до 26Ами това което казваш не важи за всички! Моя братовчедка никога не е работила, винаги е била гледана и на 60 години получи Алцхаймер! За 5 години от 80 килограмова сега е 35 на легло и не знае коя е! Но познавам на 87 години човек цял живот работи и в момента работи всеки ден в градината!

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗдрасти, колега. Казвам "колега", щото и аз мога да ям какъвто пожелая *** и не качвам кила, а съм на годините, на които 90% от мъжете са вече шамандури. За съжаление повечето хора не са като нас и трябва да внимават какво ядат. Аз самият не се възползвам от тази суперсила и много внимавам какво ям, защото знам какво прави лошата храна. И го знам не от Тялото БГ, бг мама или случаен детокс гуру, а от сериозни изследвания в тази област.

26

Анонимен

преди 3 години

Не знам от къде влезна тая мода че храната влияе на каквото и да е,може би от фитнеЦ маниаците...а истината е че всичко си е до ген,аз си ям квото ми падне и не качвам и кило даже