8

Бай Тошо

преди 3 години

най тъпата мярка от всички *** мерки до сега. В театъра може ама децата на стадиона не може. Ама нали на лекарската мафия трябва да и е и комфортно

7

eve1

преди 3 години

Напълно подкрепям.Децата трябва да спортуват.И СЗО го препоръча.

6

Анонимен

преди 3 години

Така ли ще я караме.С писма.Ще нарушаваме мерките, понеже сме писали писма.Ами тогава ще ви лекуват с писма.Пускай писмо до болницата, да кажеш, че си болен и ще те лекуват на открито- на стълбите и в коридора.

5

Анонимен

преди 3 години

Яко ще се мре.Тия вресльовци вместо да отидат да помогнат, започват да прекаляват.

4

Анонимен

преди 3 години

А треньорите могат да намерят поприще в ковидотделенията.На първа линия ще изкарат повече пари и ще са от полза за обществото.

3

А, не

преди 3 години

Хайде, няма нужда. Аман от вресливи треньори

2

Анонимен

преди 3 години

На открито в малки групи и подходяща дистанция става, но на закрито не.И от нашенският опит да излъжем системата ще се появят едни тенти, като по Витошка, но ше казват то е на открито и ше прибират парите на родителите без да има даже и дистанция.

1

Анонимен

преди 3 години

И каква е разликата с това да ходят на училище? И на двете места се събират на големи групи и, евентуално, се заразяват помежду си, особено зимата, когато не може да се спортува на открито? Разликата е само вмързеливите и вечно ревящи за по големи заплати учители, които си издействаха безсрочна платена отпуска. За спортуването те ще са "за" понеже това няма да им развали рахата