20

Анонимен

преди 3 години

Министър е бил след 10 ноември 1989, както и член на Политбюро. Антифашисти има и ще има, докато има фашисти. Не съм чувал за него, но изглежда е бил свестен човек, от това, което прочетох за него.

19

ШОПСКИ тьмян

преди 3 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДА СИ ГИ ХАРЧИ ТАМ ГОРЕ ВЬВ ВИП РАЯ И ДАНО БЕЗ ПРЕДПАЗНА МАСКА

18

6

преди 3 години

До АнонименАнтифашизмът е идеология , хуманистично движение за свобода ,което ще е актуално завинаги ,докато има фашизоиди и профашизъм !

17

6

преди 3 години

До КрасиТова ли сте демократите -да желаете смъртта на хората !Ами да , това беше ясно още в началото !

16

Съжалявам

преди 3 години

Още един от десето отиде в небитието !!!Скоро като се споминат всичките комунисти, България ще се оправи!

15

vale_karo

преди 3 години

До Лъжци Сър !Къде пише ,че е бил от тъй наречените"активни борци против фашизма и капитализма?Аз също съм антифашист макар и много по-млад от него.Е и аз ли съм от онези "активни борци"?

14

Анонимен

преди 3 години

До Лъжци Сър !Дядо ми е бил антифашист,роден в началото на 19 век и освен звание "антифашист" и медали,нищо друго не е получавал наготово,тоя явно за друго са го наградили,не за антифашизъм през ВСВ.Те истинските антифашисти ги избиха или измряха ,вкл. и след след 1944 г.

13

Гаро

преди 3 години

Един който викал: Ееехооо,но не получил отговор!

12

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости,много добри и способни хора си отидоха през последните години,за съжаление,България осиротява,време е да се събуди и създаде нови такива специалисти в различни области и полезни за страната,да инвестира в дребни фирми и в човешкия капитал.

11

Анонимен

преди 3 години

Бил е министър на индустрията, когато сме имали индустрия. Сега имаме министерство за износ на продукти с ниска добавена стойност, произвеждани от работещи бедняци.Мир на праха му.

10

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 ноимври имаше ли министерство на индустрията или Корнела пак не е в час

9

Краси

преди 3 години

Един комунист по-малко!Това е добре!

8

Анонимен

преди 3 години

тази един ден за заврения зет ще изпрати мократа си хавлия и ще напише от никому неизвестна жителка на село ме направи виден бизнесмен и политик

7

Анонимен

преди 3 години

Антифашист!? На 78 години!? Ако написаното е вярно, през 1944 г на 6 години е мачкал фашистите.

6

Лъжци Сър !

преди 3 години

Роден 1942, но успял до 1944 да стане активен Борец срещу фашизма !! Такива са всички БКП Борци ! С измислени биографии! В България никога не е имало фашизъм, но това е детайл за БКП активистите !

5

младеж

преди 3 години

ама ние и такова нещо като Индустрия ли сме имали?!

4

Между другото

преди 3 години

Починаха Гено Иванов - пенсионер от градския транспорт, Пена Вутева - тъкачка многомашинничка, Калин Доков - учител по трудово и един бюлюк народ (социалисти, капиталисти, либерали, консерви и др.)

3

Анонимен

преди 3 години

Не е от Ковид? Не се брои, намерете някой друг починал

2

Живот на Маркс

преди 3 години

Минчо Йовчев на 78 години Минчо Йовчев бившият министър на индустрията Минчо Йовчев. Той беше Минчо Йовчев зам.- председател на Министерски съвет, Минчо Йовчев министър на индустрията, Минчо Йовчев първи партиен лидер Минчо Йовчев в Стара Загора и Хасково и Минчо Йовчев в Казанлък, Мино Йовчев антифашист, Минчо Йовчев куманис, Минчо Йовчев цоциалист. Та същия този Минчо Йовчев вече не е член на Партията.

1

Анонимен

преди 3 години

Този сайт се превърна в стена от некролози.