15

Анонимен

преди 3 години

Прилепите ядат мишки, мишките ядат сирене, трябва да се спре сиренето или моцарелата в Италия

14

Фани Мъ

преди 3 години

Проблемът не е в прилипите,те си седят по дупките и не напускат обитаваният си хабитат.Проблемът идва от китайците които го разпространяват.Ще сипомисли човек че си нямат държава,по целия свят са плъзнали и навсякъде се чувстват като у дома си защото живеят в отделни диаспори от по няколко хиляди човека.Ако не си китаец,не те бръснат за слива.не проявяват никакъв толеранс към тези които не са китайци.просто някакъв ужас са тези.

13

Анонимен

преди 3 години

Ам спрете да ги ядете вече де...

12

До 11 123

преди 3 години

Извинете но с тази уста ли се храните или и правите други неща ?

11

Вирусолог

преди 3 години

Ей китайци , тези прилепи някой ги заразява умишлено. Я се поинтересувайте и разузнайте с какво се занимават военните биолаборатории на Пентагона в Украйна, Грузия и Полша.

10

Щерю

преди 3 години

"Някъде под връх Тяншан,във едно градче Уханимало китаец Ян.Преживявал той нормално,но веднъж и най-фаталновлязъл във един бордел,хапнал прилеп с бешамел,сетне се поразболели след малко поумрел.Ето как от тоз уханецтръгна вирусният танец."...(от в-к "Стършел")

9

Анонимен

преди 3 години

Имам три такива ухански прилепа и съм ги подслонил на тавана. Кръстил съм ги Румен, Бойко и Корнелия.

8

Анонимен

преди 3 години

Не се и съмняваме, че имате още прилепи с вируси. Китайци изтрещели.

7

Всичко е от китай

преди 3 години

Ако скапаните жълтури не ядяха постоянно сурови змии и плъхове (виждал съм как се яде жив плъх и живи мишки) нямаше да има чума, SARS и Корона.Защото само в Китай и още няколко съседни под-човешки общества се яде сурово месо по този начин. После защо има вирус.. Еми, ако някой ден станете хора, няма да има вирус.Да не започвам с това, че жълтурите нарочно плъзнаха из целия свят през януари, за да се разпилее заразата навсякъде.

6

Ахмед

преди 3 години

Това с прилепите Никой не го вярва.Както и с това, кой го разпространява.

5

Анонимен

преди 3 години

Китаец да не ми се появява! Образувах трайна нетърпимост и не съм само аз сигурен съм!

4

Танос

преди 3 години

Грешни сме и се изpoдихме! Затова трябва нова пандемия от белодробна чyма или от ебола, която да ликвидира 90% от човечеството!

3

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да ги търсим не само в Китай, но и в блатата около Москва"

2

Анонимен

преди 3 години

Това са предположения на Учените а не 100% ДоказателствоВ чужди Медии , предполага се че би могло да е от Прилепи към змии и от змии към човека защото в Китай Прилепите и Змиите са специлитет в кухните

1

Сп???нс !?

преди 3 години

Че нали до оня ден обясняваха как вирусът е тръгнал след като любопитен китаец е отворил забравено от американски военни куфарче с надпис COVID 19 . Сега пък видиш ли Батман е виновен. Как да не намразиш комуризЪма те освен лъжи друго не приказват.