29

Анонимен

преди 2 месеца

Никакъв стрес не предизвиква изолацията. Това е едно свободно време през което почивам, чета, общувам с децата, гледаме заедно филми, готвим, майсторим нещо.
Хиляди неща могат да се правят.
Безделието води до алкохолизъм.

28

GRAND FUNK

преди 2 месеца

ПИЯНИ И ВИРОСНИ !

27

Гамен

преди 2 месеца

Бях на сбирка на анонимните алкохолици. Не е хубаво там. Нито знаеш с кого пиеш, нито какъв е повода.

26

пияница мистик

преди 2 месеца

И с Ковид и без Ковид аз си поркам нон-стоп и хич не смятам да го спирам даже :))) Който иска да бие боза, няма лошо

25

избор

преди 2 месеца

Не ми харесва да пуша, да пия алкохол и да живея в грехове... Засега издържам без тютюн, ракия и други подобни. Не ям храна от животински произход с малки изключения... Когато не се пости, пак не ям месо.

24

Софиянец

преди 2 месеца

И на дрога

23

Анонимен

преди 2 месеца

Това е защото лъжеха, че алкохола помага при ковид, а той реално обезводнява тялото, което е много опасно при ковид.

22

ЦИНИК

преди 2 месеца

Ората знаат ,че болниците са препълнени и са дезинфекцират .И язе съ дезинфекцирам сяка вечер с по 200грама 55градуса ракия.Ракията тва е вечното ликарство на българина.У наше селу сме си така.То ако не са дезинфекцираш,жа идеш у гробищата от жа тъ умори виросо.

21

Винпром

преди 2 месеца

Много добре- развитие за цял подотрасъл на хран.-вкусовата промишленост. Нали уж щяло да има кризи, безработица, глад... Ще ги има за който е брозд и не може да използва момента. Интернет търговията, производството на санитарни материали, фармацията процъфтяват.

20

Робин Ш.

преди 2 месеца

Тя говори за болестта си- алкохолизъм. Нейната противоположност е пълното въздържание, характерно за неустойчиви хора, най-вече депресари, които инстинктивно се плашат от алкохола.
Нормалнмия човек си знае мярката и я прекрачва само когато поиска и колкото поиска. Ако сега- събота следобяд, реша да се напия не ми трябва нито повод, нито извинение, просто така съм решил. Но понеже не ми се пие, пиша в някакъв сайт.

19

Барабас

преди 2 месеца

Подкрепям номер 13. Ако имаш лошо пиянство- изобщо не започвай, защото е проблем и за тебе и за околните. Иначе е вашно да намериш онова състояние, при което алкохолът вече действува, но не толкова, че да си на кирка. Тогава и писането, и пътуванията, и общуването (вкл. и хоризонталното) са по ярки и наситени.

18

пецата

преди 2 месеца

ако пиеш умерено е само за добре, това което ни липсва в ежедневието е малка доза допамин, общуването дава допамин но няма с кого вече да си кажеш 1 приказка, кекса дава допамин но всичко там е до пари и интереси , спорта дава допамин ако имаш време и сили , наркотиците са скъпи и трябва да се свързваш с дилъри милъри и т.н. , допамина е хормон който подпомага укрепването на имунната система, затова кекса, спорта и общуването ни го отнеха , остана само поркането ама като гледам и на него посягат

17

Толупът

преди 2 месеца

ГЕРБ казват че има бейбибум, тук говорят за бум на алкохализма ! Объркан съм !

16

Под асмата

преди 2 месеца

Според нея няма понятие като "контролирана консумация на алкохол".
Нейно мнение. Може би на нея така и действа. Няма мярка. Има такива хора, повечето от тях, пият от някаква мъка. Прадядо, почина на 93, бог да го прости. Много работеше. На обяд сядаше и си пийваше в вдно юзче, после лягаше да дремне. Следобяд пак работа. На младини знам, че се е й поотпуснал, но аз пиян не го помня. Всеки ден си пийваше по-малко. Така че, нека госпожа-трезвеница не прави генерални заключения.

15

Чочо Пипонков

преди 2 месеца

Интересноооо, аз пък пия много по-малко, отколкото когато се занимавах с хиляди дребнотемия и битовизми. Малко откъсване от всичко ми трябваше, зад да разбера кои излишно натоварващи задачи и индивиди да изхвърля завинаги от живота си. Щом се върна отново към предишния начин на живот всичко ще е по-различно.

14

Сандо

преди 2 месеца

и аз си поркам ...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Поркането е велик, уникален кеф. Не самото пиене, а обагрянето в красота и удоволствие на всичко друго, което правиш пиейки. Велик човек ще бъде този, който успее да отстрани вредните ефекти на поркането, но запази действието му върху мозъка.

12

Zohan

преди 2 месеца

До Анонимен

5 И кой е този велик фамцузин?

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 месеца

ОТ МНОГО ПИЕНЕ И КАМЧИЯ ПРЕСЪХНА

10

наблюдател

преди 2 месеца

Наздраве!