51

???

преди 3 години

Целта на мутрите при тази епидемия е "да има достатъчно легла в болниците", както мутрите заявиха няколко пъти. Преди около седмица мутрите се изпуснаха и казаха: "Ние не можем да спрем епидемията". Това е обяснението защо в България заразените са толкова много, а по смъртност излязохме на първо място в света в последните пет седмици.

50

Зоро

преди 3 години

до анонимен 50до до ЗороПодхванал съм го, защото е очевидно. Още на 15 септември писах тук, че ще има много трупове заради училишата и бройките ще скочат. Е, какво стана?После писах, че като запряха 6-12 клас ще има спад след 10 дена ефект. Е имаше ли? От 4400 заразените паднаха до 3100. После върнаха 1 седмица в у-ще. Сега точно това излиза.Това е основната причина и затова се боря с нея. Ако училищата бяха останали само онлайн без 1-4 клас! нямаше да има повече от 500 заразени.

49

???

преди 3 години

Новите мерки на мутрите започнаха със заповедта от 23 октомври. Има ли ефект от тях сега шест седмици по-късно?

48

Разсъдлив

преди 3 години

До ???ще кажа, че китайците пуснаха билогичното оръжие още през Юни, когато Тръмп ги притисна до стената и висши китайски политици дори им се насълзяваха очите в ефир като ги даваха по американски телевизии.Друго! Началото на коронавируса! От няколко места избухна паника и то е защото определени кръгове знаеха, че това е биологическо оръжие. Ние нормалните хора си казвахме, кво чак толкова, но те знаеха! Не могат да си признаят щото ще влязат в спирала от зависимости!

47

???

преди 3 години

До 51 НеразсъдливКакво ще кажеш за това, че откриха случаи на заразени с вируса в Италия през септември 2019 година?

46

Чистак Бърсак

преди 3 години

Зорко, ти и сексут ли прайш дистанционно?

45

Истината

преди 3 години

Мутрите през няколко дни пускат заповед с "нови мерки", и ни казват да изчакаме десетина дни, за да подействат мерките. После нова заповед и искат пак да изчакаме. И пак и пака ние надминахме Китай по брой починали от вируса. Последната заповед на мутрите действа от 27 ноември, случаите си остават много и е време за нова заповед.

44

Разсъдлив

преди 3 години

Много бързо забравихте фактите. Тръмп беше притиснал Китай до стената и хоп, коронавирус. Китай има няколко случаи на избухване на коронавирус през последното десетилетие, но никой нямаше такова влияние глобално. Да не говорим, че китайците мразят Запада още от времето на английските зулуми по техните земи. Този път пуснаха биологичното оръжие, а рософилитте продължават да са про-китайски настроение. Другари, винаги съм ви казвал, че сте антибългари, доказателствата се появяват всеки ден!

43

Анонимен

преди 3 години

До ЗороТи си лягаш и ставаш с това училище. Тук искат да вкарат 400 000 туристи по зимните курорти след две-три седмици, ти пак училището си подхванал.

42

В. Узунов

преди 3 години

Супер ми дойде карантината! Пия си кафенце в парка кат ме почерпят,а там са и тоалетните. Някоя яка мадама кат иде по нужда влизам след нея да помириша и си я представям. Набързо една злобарка и се пребирам да спя.

41

Истината

преди 3 години

Сегашните мерки на мутрите за разпространяване на епидемията започнаха със заповедта на министъра от 23 октомври 2020 година. После почти всеки ден заповедта се променяше. До вчера 4 декември успехът на мерките е пълен - много новозаразени и България е на първо място в света, а не само в Европа и ЕС по смъртност от Ковид-19 след 1 ноември 2020.

40

Зоро

преди 3 години

За такива като бърсака училището трябва да е присъствено. Ясно акъл нима да му се налее, но може да разбере повече за вироЗа в личен план.

39

до 23

преди 3 години

И да ти обясним, няма да разбереш. Гаранция!

38

Анонимен

преди 3 години

Китай лъжат както винаги- както за икономиката си, растежа и т.н. Но е факт, че те бързо преборват такива вируси понеже са свикнали да ядат животни, които дори не знаем как се наричат. Жълта твар!

37

Китай

преди 3 години

НЯМА ЛИ да празнуваме победата !!! Изместихме Китай по брой умрели?

36

Анонимен

преди 3 години

Бойко трябва да направи нещо. Няма начин да остави нещата така. Ако тези числа продължат да падат накрая няма вземем никакви милиарди от корона фондовете.Очаквайте новите мерки най много до 2 седмици. Да позасилят бройките че иначе ще се развали бюджета.

35

Зоро

преди 3 години

Вчера казах ли, че ще се вдигат пак! Заради седмицата, в която върнаха учениците от 6-12 клас в ковид-заразителите наречени училища.Както винаги познах. Не е толкова трудно. Даже е елементарно!Другата седмица вече към сряда ще паднат около 3000-3100. Вече ще станат 2 седмици откакто онзи касапинн министър спря всички ученици.

34

Анонимен

преди 3 години

България е на 25 място в света по починали на глава от населението, Белгия са на първо място.България е на 50 място по заразени на глава от населението, Андора, Черна Гора и Люкс. са на първите три места. Чехия и Белгия са на 6, 7 място.България има 150 000 заразени, Чехия която е почти със същото население има 550 000 души заразени.И това е въпреки ковид партитата на фигуранта!Апропо, доброволчеството на Корнелия Н. е толкова смешно, дори троловете не и обърнаха внимание!

33

Чистак Бърсак

преди 3 години

Не свърши ли матряла за пандемия на супер-мегазарания куронувирус? Да местим ли?

32

Анонимен

преди 3 години

Как ги целят само тези 37 процента всеки ден?