71

Анонимен

преди 3 години

До Обективенабсолютни глупости. България е на 50-то място в света по смъртност на глава от население. А ако не бяха усилията на Черепа и Фигуранта сега щяхме да сме извън 100!

70

Обективен

преди 3 години

Заради потресаващо огромната некадърност на мутрите, сега сме на първо място в света по брой починали на човек от населението в последните седмици и на едно от първите места в света по брой нови случаи на човек от населението.

69

Анонимен

преди 3 години

Главният епидемиолог на републиката кой ли сокак ще посети днес с джипката и Севда ТВ?

68

Зоро

преди 3 години

до реалистАбсолютно съм съгласен, че има още причини. Но те са 10 кратно по слаби от у-ще.Това се вижда лесно. Виж кривата на заразените след 15 септември и ще разбереш бързо. Аз също предупреждавах многократно за транспорта и чужденците, но преди да вкарат у-щето. Бройките растяха тогава, но доста по-плавно.Разбира се, че исках контрол с маски и глоби в транспорта.Целите на герб очевидно не са да защити населението. Те очевадно имат 2 цели.1. намаляване на пенсиите2. вземане пари от ЕУ

67

Ангелов е доволен

преди 3 години

Още само 350 трупа и Боко ще го награди за успеха да вкарат 5000 в гроба. Ще се вози в жипка!! За втори път!! Няма търпение!! Малък проблем е че много от жертвите не са пенсионери, има млади на по 20 30 40 години, работещи. А тулупа искаше само пенсионерите да намали. Но, това са рисковете да се похвалиш че си пуснал вируса. Истински държавник!!

66

Факт

преди 3 години

За последните седем дни имаме официално регистрирани 970 починали от Ковид-19, което е по 139 човека средно на ден. Реалният броя на починалите от Ковид-19 през тази седмица вероятно е поне 4 пъти по-голям и ще стане ясен, когато публикуват общия брой на починалите в България за тази седмица.

65

Анонимен

преди 3 години

Айде пак четем поредните мантри на шайкаджиите. Онези 1000-2000 дето протестираха лятото им били виновни за разпространението на вируса. Вечно някой друг ви е виновен, даже и затова че главния шайкаджия го е страх да си покаже носа от джипката навън..

64

Анонимен

преди 3 години

Чехия със сходно население има над 3 пъти по-лоши резултати от нас. Политиката на Бойко и НОЩ е добра, въпреки усилията на Фигуранта, Черепа и още няколко олигарси и жадни за власт чучела да съсипят България.

63

Чичо

преди 3 години

Измираме. Яко измираме. Точно както каза Генерала. Борисов да удължи локдауна до началото на март поне и да отложи изборите за 2022 - не им е сега времето!

62

Зоро

преди 3 години

до ???Да, вярно е. И я изпълниха тази цел именно през училищата.Убиха много пенсии и облекчиха пенсионния фонд. Ще вземат сега и 500-700 мил ?, които ще раздават (на себе си).Напълниха гуши от ПСР тестове и клинични пътеки за ковида.Дори за обучението не им пука, защото иначе щяха да оставят 1-4 клас да си учат.

61

Анонимен

преди 3 години

Тая цифра стои тук и на страницата на факти вече трети ако не и четвърти месец ! Вие нормални ли сте изобщо ? Защо всявате страх и паника в хората ? Така са ви инструктирали , нали ? И като гледам софииското стадо блее ли блее !

60

Анонимен

преди 3 години

Събираха се с хилядите на площада под диктовката на Черепа и фигуранта, докато Бойко им казваше да се пазят от короната. *** и през лятото виеха, че маските им пречели. Сега шайкат на Боко била виновна.Последния да угаси лампите.

59

Анонимен

преди 3 години

До РеалистЗа този вирус най-големите развъдници са други - зимните курорти (оттам е тръгнало в Европа), старческите и социални домове, спортните мероприятия ... Училищата и детските градини допринасят, но няма безспорни данни да са основните развъдници. Затова в редица държави ги оставиха отворени, в други ще са първите, които ще отворят при смегчаване на мерките.

58

Факт

преди 3 години

Мутрите така и не разбраха, че спасението на икономиката минава през спиране на епидемията, а не чрез подпомагане, което разпалва епидемията.

57

Анонимен

преди 3 години

Шайката на Боко направи всичко възможно да ускори разпространението на вируса през лятото и есента. Целта е да се оправдаят мерките, които ще се вземат след нова година. Не тези смешните сега, със затваряне на моловете, а онези, които интересуват управляващите - отлагане на избори, мащабно вземане на заеми и ударното им харчене

56

Разсъдлив

преди 3 години

Ето ви още малко факти. Тръмп лично нападна Китай и ги обяви, че са пуснали нарочно коронавируса. Той знаеше още от самото начало, но чакаше удобния момента да направи атаката. Въпреки всичко след един или два изолирани случая го заглушиха, щото евентуално разследване щеше да му изкара и неговите зависимости и кирливи ризи наяве. Млъкна си човека, преболедува вируса, но за такива като него има лекарства, които да го предпазят. За останалите няма!

55

Реалист

преди 3 години

Най-голямите развъдници на вируса се знаят от години: общественият транспорт, училищата и детските градини, а при пандемия и идващите от чужбина. В държавите, в които спряха епидемията, се погрижиха първо за тези три огнища на заразата. В този смисъл Зоро е прав за училищата, но има още две места на огромно разпространение на вируса.

54

Зоро продължение

преди 3 години

Тези 400 000 туристи не са толкова опасни. Като влизат трябва да покажат отриц. ПСР.После като карат ски няма да заразят снега!Проблем ще е, ако се събират по механи и ресторанти. Но там трябва да се въведат строги ограничения. Да има разстояние итн. Персоналът трябва да се проверява перодично с бързи тестове и ако хванат някой да се затваря хотела.

53

Разсъдлив

преди 3 години

До Чистак БърсакЩе ти кажа, че си комоне и антибългарин щом скачаш да защитаваш китайците, които пуснаха билогичното оръжие когато ги бяха притиснали до стената. Сарс инфекциите през последните 20 години бяха само тест...китайците пускаха вируса и после бързо прибираха болните, какво при случая в Хонг Конг в началото на века.

52

Чистак Бърсак

преди 3 години

Рязсъдлив, квоще кажеш , че на места в Европа бяха доказани пневмонии от коронавируси още пролетта на 2019 и още 2018. Пср реагира на тях....:)