45

Бибо

преди 3 години

В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИТЕ МНОГОЛЮДНИТЕ БЕЗ МАСКИ. В БЪЛГАРИЯ НЕ УМИРАХА ХОРА САМО У СОФЕТО. КОЛКО ПОВЕЧЕ УМОРИХА ОТ СОЦИАЛНИТЕ ДОМОВЕ СЕЛА И ГРАДЧЕТА???? ТЪПОТИЯ Е 1000 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ. НЕ Е ОПРАВДАНИЕ.

44

Анонимен

преди 3 години

Нали бяха отделили 1 млрд.лв.за фризерите?Какво излиза 7-8 фризера по над 100 млн.всеки.Ашколсун.И да попитам:100 000 ваксини вътре и за всяка" шкафчето"(фризера) ще се отваря за да се вади?Напролет в това фризерче температурата ще е плюсова

43

до 43

преди 3 години

ами така е, щото р0бете са прегърбени от работа през седмицата и нямат време да си купят нищо. разбира се, за хора като тебе, за р0ба и гол и бос да ходи и гладен да е, си е напълно ок.

42

Тулупа изрично каза

преди 3 години

Че вируса е опасен само за страхливците, които да търсят маска. Той без маска ходи цяло лято и накрая естествено пипна коронката. Но Мутафчийски му прати 10 човека екип и му купиха най-скъпите лекарства та се оправи бързо. Много млади българи умряха, защото им се казва че не е опасно за тях. Нямаше кой да им прати екип и да им даде адекватни лекарства. Директно в гроба.

41

Аз не съм тиква

преди 3 години

Къде е оня гледач на хладилници да се хвали, че сме номер едно?

40

Що за глюпости

преди 3 години

Айде без предупреждения. 10 пъти предупреждават наркосъседите да не вдигат шум нощно време и нито веднъж не са ги глобили.

39

Веселяка

преди 3 години

Явно на полицаите трябва да им се намалят заплатите, защото работят за ИПОН или поне Тиквата да ги преназначи..

38

Тонката

преди 3 години

Сега се връщам от Люлин и още не мога да си обясня какво е това Българско чудо:):):)Уж Събота,уж празниците още са далече,уж Ковид,уж пандемия,уж всеки реве за пари,а по улиците некви огромни задръствания,паркинзите пред Аико,Практикер,всичките Лидл,Била,Фантастико Кауфланд няма,места,нямаааа:):):)За да не съм голословен има камери онлайн и всеки може да види какво меле се случва в момента в София:):):)Камерите не лъжат:):):)

37

до 41

преди 3 години

като е калпав Мат'ряла, защо искате да го управлявате - отидете и си намерете качествен материял за управление. Ама, рибата се вмирисва откъм Главата!!

36

Анонимен

преди 3 години

ББ, бсп, 5г,бил гейтс, Костов, мадона... все някой ни е виновен. А истината е, че матряла, матряла е калпав

35

Анонимен

преди 3 години

Първо депутатите ваксинирайте.

34

до 36

преди 3 години

никой от изброените от тебе нямаше Евро-фондове и да са обрали, обрали са и без друго малкото, което страната имаше. От 10 години, се обира не само България, а и Европа! За това едни хора станаха Милиардери - иначе такива пари за крадене в страната нямаше, дойдоха от Европа и потънаха!!

33

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте първо полицаите!!!

32

Анонимен

преди 3 години

До 34А преди Борисов -Орешарски, Костов,Виденов,Станишев,Луканов и останалите дето окрадоха всичко не са ти виновни а?

31

до 34

преди 3 години

при Борисов 4, ще се оправиме! трай бабо за хубост.

30

пенсионер

преди 3 години

за това, че сме Първи по Смъртност, не ни е виновна Пандемията - от десетилетие сме първи по смъртност - това е от хубав живот осигурен от Борисов 1, 2 и 3!!

29

Е. Е.

преди 3 години

Хайде стига с тези лъжливи статистики. По смъртност на първите места са САЩ, Русия, Африка, Л. Америка, Испания, Италия, Франция. Тези ваши данни си ги заврете....о.....

28

О хо хо

преди 3 години

А ОТ ОТРОВНОТО ТРИО НЯМА НИКОЙ БОЛЕН, ЗАЩОТО ИМ КАЗАХА КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТ И ЛЕКУВАТ.

27

Анонимен

преди 3 години

Дано не остане незабелязана демонстрираната активност от вожда! Нали булка???

26

Анонимен

преди 3 години

Наръсиха масово небето преди вълната,за да ни убедят,че вирус има,и че трябва да носим маски. Резултатът е налице висока смъртност,и болни хора.