21

БПФ

преди 3 години

Нека тулупът, дето се води "главен прокурор" да каже защо законът не се прилага... защото според 234в от Наказателния кодекс, незаконното присъединяване към ВиК мрежата се наказва с глоба до 20 000 лв и затвор !!! И не съм видял някъде да пише, че НК не се отнася за гнусотняшката нaпаст !!!

20

sofeto

преди 3 години

Потеклото е без значение!Всички в БГ краднем и ще краднем докато не изберем на власт такива които да ни принудят "и с малце кютек" да спазваме върховенсто на закона и наредбите!

19

полковник Колев

преди 3 години

Докато в БГ има роми и евреи,нещата няма да се оправят никога!!!

18

Анонимен

преди 3 години

ромите са достатъчно интелигентни,за да разберат,че става въпрос за пари и българските политици са крадливи и лъжливи и затова директно им казват:виж какво тия глупости за демокрация,върховенство на закона,толерантност,образование и просперитет ги разправяйте на българите...на нас ромите само парите ни интересуват и ако искаш да гласувам за теб развързвай кесията,давай пачките с мангизите и ми се махай от главата!

17

Анонимен

преди 3 години

Те в Бургас пробиват тръбопровод с гориво и точат ,вие се вайкате за вода.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонименне само в ущърб на гласоподавателите на герб,но и на самото вмро...в момента и красимир каракачанов и валери симеонов търсят подкрепа сред ромите,за да минат 4 процентната граница.да не се самозалъгваме ромите вече са фактор в българската политика.

15

Анонимен

преди 3 години

Г-н К. Каракачанов написа много хубава Концепция за борба с ромската престъпност. Защо я скриха да събира прах, а не я гласуваха в НС за да се прилага? Защото е в ущърб на гласоподавателите на ГЕРБ!

14

Анонимен

преди 3 години

ромите в българия,които вече са близо 1 млн и половина(интересно защо страната крие истинския им брой като казва,че бряот на ромите е около 400 000) категорично отказват да плащат каквото и да било на тази държава-комунални услуги(вода,ток),а също така осигуровки за пенсия и здраве,данъци и т.н. и т.н.

13

фен на танас

преди 3 години

И в ЕРПтата беше така ама сега нъцки. Държавата или поне нашата е лош стопанин на всичко. Ако ВИК дружествата бяха частни нямаше да е така.

12

Анонимен

преди 3 години

спокойни бъдете г-да българи,след няколко дни красимир каракачанов и валери симеонов ще изпратят тези от квартал победа на "заслужена" ски почивка на банско и боровец с ваучери от нашите данъци.така че кражбите на ток,вода ще спрат за няколко седмици докато са на почивка...

11

Анонимен

преди 3 години

ЗНачи има криза и водна и престъпническа на източвачи на вода.

10

Анонимен

преди 3 години

v pernik bilo zaradi stomanenata firma, ama tiho che stomana i vinkel mogat bum bum bum...i da utilizirvat lesno bg offshorni orajia

9

Тошо

преди 3 години

Всеки който източва, дали вода, дали алкохол, дали евросредства, дали национални такива, дали доверието на хората и дали и последното им левче, да си зададе въпроса....КОЙ ще плаща всичко това и .... да си отговори откровено сам, за да ми спести идването с дебелата дряновица!

8

Анонимен

преди 3 години

И в Перник беше същото - над 230 незаконни включвания към фабрики и фирми.И после защо обвиняват някой друг ?!Самите граждани крадат, а после се сърдят на кмет, правителство и държава.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе що стана с 'най-хубавия" град за живеене и с "най-успешния" кмет Митю Вафлата.То е лесно да кметуваш,когато Баце,респ.Доган,ти наливат пари за асфалт,а пък ти в замяна харизваш Росенец на ***.Но не всичко на тоя свят се постига с пари.Много често трябва и акъл.Невиждан хаос в здравеопазването в Бургас,а сега и водна криза.За отвратителната миризма в града да не говорим.Да ти пикам на хубавия град,присъединил всички околни села в радиус от 20 км.

6

miko

преди 3 години

Това е в цяла България и в най-малкото село дори.Пълна трагедия е ВиК сектора.Не за уволнение, а за разстрел са всички работещи там от началника до обущака.

5

ДДРОнег

преди 3 години

До минувачИ еднтие и другите са защитени от закона !!!Лошото е, че и законът не ги лови, пак ние ще плащаме!!!Още по-лошото е, че и законът ни забранява да се защитим и от едните и от другите !!!

4

Сретан

преди 3 години

Те са избирателите. Нито плащат нито имат намерение, а само точат държавата живеейки на социални помощи- куци,сляпи,с астми, диабетици, с по 4-5 деца,като майката е е непълнолетна и нейната майка получава за нея детски.Това е България. След 10-15г.те ще са повече от нас.Няма расизъм,ни най малко, а само да се научат да работят.Как ще се интегрират не виждам.

3

Анонимен

преди 3 години

бургаския квартал "Победа" Пак светло-виолетовите...

2

минувач

преди 3 години

Едни източват държавата за милиарди, други ВИК за левчета. Каква е разликата - и на първите и на вторите им се 'разминава' - сметката плащат данъкоплатците!