10

Djokovic

преди 3 години

Абе като коментирате злобно Вие знаете ли какви пари плаща НЗОК на лекарите и какви са заплатите на служителите на НЗОК ? Несравними ! Сега е мочента да се рекетира държавата! То не са полицаи, то не са ресторантьори, таксита, но най_ вече лекарите на които сега се наложи да поработят !

9

а частните докога

преди 3 години

А що не поискаш да не се плаща от бюджета на най-големите крадци - частните такива, които нямат нито КОВИД отделения, нито СПЕШНИ, нито обслужват неосигурени, а само ПОЛУЧАВАТ? И като лъсна цялата ви срамна истина, че само с дипломите си регистрирате "болници", които са музейни експонати без персонал на практика, защо пак само искате пари, а мълчите за това източване? Парите ви са там - в частното, което никъде не се финансира от бюджета, а само от акционери, дарители и частни застраховки!

8

Дост

преди 3 години

Решили са да премахнат Управителя на НЗОК САЛЧЕВ защото не се поддава на рекета им !

7

Анонимен

преди 3 години

2/3 от парите за всеки лекар се вземат от някой ненужен гербав чиновник от НЗОК!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Всички в НЗОК са от ГЕРБ и са 100% ненужни калинки на хранилка!!!

5

...

преди 3 години

Ало Аланкьоо а бе не щете да преглеждате болните. Звънят ви по телефона а сега ревете за пари. Пак и само за ПАРИ. Какви пари искате от тоя изстрадал и беден народ? Кърлежи се махат с вадене това да го знаете. Мишки.

4

Корнелия

преди 3 години

Боко, ела да се разберем като мъже !

3

Петю

преди 3 години

Абе хора не разбрахте ли че в България само се говори от сутрин до вечер и толкоз вие какво искате повече-за 30 години демокрация нещо да е станало,та искате сега да стане-няма да е.

2

Гогова

преди 3 години

Това са съвременните рекетьори !

1

Анонимен

преди 3 години

И като не подпишете какво?Ще спрете да морите/лекувате хората ли?