6

СиднЕй

преди 3 години

Едва ли в СиднЕй преди да се оглеждат за коли пешеходците скачат на пътя като рицари и все едно се разхождат в парка. Правилна е констатацията за цивилизацията, но се отнася и за пешеходците и другите участници в движението, освен управляващите автомобилите си.

5

cky2kbg

преди 3 години

До Анонимен 4ахам точно така е, явно не си излизал от кошшарата по далеч щото щеше да знаеш как седят нещата в цивилизацията. От личен опит, Западна Европа, или тука ела в Сидней ще видиш как пешеходната патека е по велика и от "невидим щит" щото "невидимия щит" поне не ти зема точките или колата

4

Анонимен

преди 3 години

Вероятно пешеходеца си е мислил "щом съм на пешеходна пътека ,е невъзможно да ме удари идващата кола,пешеходната пътека ме пази като невидим щит"

3

Анонимен

преди 3 години

Не знам, какво повече чакаме да стане, за да ограничим безконтролното притежаване на оръжия, каквото е автомобилът в ръцете на селинджър?! Не стига, че трепят невинни хора наред, но и големите градове приличат на склад за съхранение на скрап, за въздуха изобщо да не говорим. Това няма как да продължава по този начин, всъщност ако не бъдат взети мерки - ще продължи да става все по-ужасно.

2

наблюдател

преди 3 години

Ще се оправи щом не е ковид.

1

Анонимен

преди 3 години

Ще го изкарат пострадал от удар с ковид.