27

Анонимен

преди 3 години

Добре, ще плащам, но при условие, че на улицата видя как блика питейна вода, дружествата да ми върнат парите в троен размер!

26

Анонимен

преди 3 години

Даже увеличението в София е малко. Тези в Бояна и манастирски ливади, които не ползват вода от язовир Искър, пият една от най-чистите води в България . За тях може да стане около три лева литъра, или да си предплащат по две и петстотин лева на кубик с отстъпката. Пари имат и без това, ако не им стигат да си продават майбахувити.

25

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП,АБВ,не че са идеални партии,но поне са по-социАлни от останалите партии!Новите патерици които сега създават,ще са копие на герберската партия,че дори и по-зле от ГЕРБ,гласувайте за старите партии.

24

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП,АБВ,не че са идеални партии,но поне са по-социлани от останалите партии!

23

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Подготовка за голяма печалба - над 1000 %, преди мутрите да заграбят или да продадат на посочени от едно посолство хора, В и К дружествата.

22

Анонимен

преди 3 години

Турските ВЕЦовете точат вода,тръбите(водните връзки) са извадени,водопроводната и водна система са строени със средства на населението,на какво основание увеличават водата,след като не са вложили нищо в нея,само грабят?

21

Сайли Майръс

преди 3 години

предназначението на овцата е да дава мляко и вълна, а накрая и месо. Овцата никога няма да живее като овчаря, независимо с какво я залъгват

20

Комониз

преди 3 години

демокрацията ни донесе много. Много увеличения на цени.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е само началото.За ЧНГ- цената на водата,за Великден-цената на парното/за да не го усетите през лятото.Преди летния сезон-отново цената на тока/пак по същата причина/.А през цялото останало време-всички други цени.Вече със 100 лева не можете да напълните една торба в магазина.Честито ви 10-годишно герберско управление.

18

Бай Тодар

преди 3 години

за какво ви е вода, като имате банани - пийте смутита. Кой не скача е червен

17

Анонимен

преди 3 години

Вместо да вдигат цената на водата,да си оправят инфраструктурата.Какво сме виновни ние,че 70% от водата изтича през прогнилите тръби?

16

Плесен Ревнелиев

преди 3 години

вие плащате за вашата вода, шефовете на Веолия живеят като богове на ваш гръб. Просто и ясно - ка-пи-та-ли-зъм

15

Anonymous Maximus

преди 3 години

Това е смешно. Водата като ресурс е безплатна със закон. ВиК не поддържа водоемите, а само тръбите до адреса и пречиствателните станции.От години се копае на парче, кърпят се дупки, но да се подменят остарелите метални с новите PVC тръби и да не се налага през 2 седмици да спираме водата, няма и идея?!Това са огромни разходи, но не е луд тоя дето яде баницата, а който му я дава. Област по област държавата да субсидира смяната на мрежата и до 10 години да спрем с тия глупости да се занимаваме

14

Todor

преди 3 години

Масово не плащане! Да спрем да плащаме пък да ги видим тия гадове

13

Скотоглавец

преди 3 години

беееее то е само два лева увеличение бееее няма да го усетим бееееее герб победа беееее важното е да не са комунистите

12

Анонимен

преди 3 години

Преди дни Петя Аврамова "обеща" в ефира на предаването Лице в лице с Цветанка Ризова по БТВ, че няма да "има скок на цената на водата"..... Няколко дена след гостуването й се оябвава покачване на цената на водата...Класически Герберизъм.

11

гербедян

преди 3 години

същите прости сметки правеше някакъв друг kaтил и когато увеличиха тока. За нищо не ставате вие, дамо за стригане

10

Васко Клеца

преди 3 години

"Лелеееее разориха ме с 1.90 за месец!"ето на такива овце разчитат да мине - само с левче увеличаваме това, с левче онова, то нищо работа, ама няколко пъти в годината. Блеете ле, блеете

9

Бойко реши

преди 3 години

Бойко реши, че софиянци трябва да плащат за ТЕЦовете на Доган

8

Проста сметка

преди 3 години

Водата ми за миналият месец е 24лв .... с 8% отгоре става 25.90....Лелеееее разориха ме с 1.90 за месец!