20

До немеца

преди 3 години

По време на соца, по това време газехме един метър сняг, а сега от година на година зимата е все по-суха. До 30 години, ако продължаваме в същия дух, София ще е по-суха от Кайро. Това не го казвам аз, това е според световен доклад за климатичните промени. Ще живеят и същите талибани, като гледам накъде отива тая държава.

19

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че така ще каже, то паметта на избирателите в тая държава е 2-3 месеца. Аз бих се хванал на бас, че бургазлии, ще страдат за вода в най-скоро време | февруари, март|

18

До Немеца

преди 3 години

Съгласен, но без частта с чудото небесно.То вече няма как да се случи. Много безобразия бяха направени във водосборите - някъде бе изсечена гората; другаде бе завишена ерозията, поради засилено и безотговорно човешко присътвие; водата бе допълнително, отбита, уловена; а речните корита бяха канализирани. А и всичко това в комбина с една очертаваща се неособено благоприятна климатична прогноза за следващите 50-на години. И ако не се научим да израрзохдваме с мисъл и пестеливо, ще страдаме

17

Анонимен

преди 3 години

АААхахахахаха намерила на кого да вярва...

16

Анонимен

преди 3 години

Вода има ..лъжат,за да вдигнат на 5 лв.кубик

15

Немеца

преди 3 години

Не може по времето на соц-а, когато се използваха големи количества вода з напояване, за промишленост, самите българи отивахме към 9 милиона. А сега тръбите от нивите отдавна са на скраб, промишленост няма, а българите сме към 6 милиона. Е как тогава стигаше, а сега не стига - заради източването. И хората трябва да престанат да слушат и вярват на тъпите обяснения на такива като тази корумпирана министърка.

14

Немеца

преди 3 години

Аз пък вярвам на специалистите като инж. Димитър Куманов, който казва точно това, което всички умни хора знаят, а именно - построените ВЕЦ-ове по реки и язовири от клики близки до управляващите или с участието на самите управляващи. Под управляващи имам предвид парламентарно представените партии, защото те се джавкат само пред камерите, а иначе корупционните схеми си ги въртят заедно. Разрушете новопостроените ВЕЦ-ове и ще получите чудо небесно - изведнъж язовирите ще се напълнят.

13

Анонимен

преди 3 години

бля бля бля, не мога да те гледам фръцло

12

Естествено че ще има

преди 3 години

Водна криза, вижте снимките от язовирите, кал. Но любимото занимание на гробарите е да ЛЪЖАТ ЯКО за абсолютно всичко.Така че и следващия сезон по морето е провален.

11

Анонимен

преди 3 години

В Бургас може и да няма, но в Шумен ще има.

10

Батката

преди 3 години

митьо момата отдавна му е все тая за Бургас. Града е добре асфалтиран... и убит от бой. Няма млади хора, няма живот, няма работа. А това с водата е най-наглата простотия която сътворихте. Двата морски града Бургас и Варна да ги противопоставяте и да говорите как ще остават без вода. Вода газим жадни ще ходим а ? Много бой ви чака.

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Случайно баща ми е от Бургас, и случайно имаме имоти там, та горе долу знам за кво иде реч. Първия му мандат беше почти перфектен, ама после и той влезе в партийната стратегия, а именно надути ремонти с фирми от нашия кръг и плачевни резултати - като Фандъчето в София. Бургазлии са настръхнали срещу тоя, и този мандат ще му е последен. В Бургас няма много братя роми и трудно ще манипулират вота.

8

Анонимен

преди 3 години

БаБандитската партия се отвори към шаманството - вевайте ша се оправим - най- вероятно отзад.....

7

8888

преди 3 години

Танева, с нали знаеш, че ако кмета лъже, Ревизоро е прав, какво ще се случи с ГЕРБ в Бургаско ?!Няма и помиришете власт повече, а и доста хора ще имат проблеми с правосъдието, вкл. и ти!

6

Анонимен

преди 3 години

А вярвате ли че мръсния въздух пак ги изненада.

5

Очаквано

преди 3 години

Ревизоро се шашана - оказа се че природните закони не действат като счетоводните изчисления. На кой му дойде на акъл да назначи счетоводител за министър на околната среда и водите! Толкова ли няма еколози, биолози, метеролози и т.н. То също като тази министърка дето беше някаква по правописа, а я бяха сложили министър на спорта или Лучано - с тортите. Или Ананиев горкия - министър на здравеопазването, и то във времена на епидемия.

4

истина е

преди 3 години

Всичко е мижи да те лъжа !А представете си ако нямаше ковид и кърортите бяха пълни , не криза а здраво ос-ир-ане щеше да има !

3

Анонимен

преди 3 години

Туй някаква религия ли е, култ към кмета-фараон, ми хубаво.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз пък вярвам на очите си, язовирът е почти празен, а има и ВЕЦ закачен да смучи вода..

1

Бибо

преди 3 години

ПУШИЛКА ВДИГАШ... АКО КМЕТА БЕШЕ ОТ...... ЩЕШЕ ДА КАЖЕШ:ВИНОВАТ. НИЕ ВЪВ БУРГАС ТОВА ЗА КРИЗАТА ЗА ВОДАТА СИ ГО ГОВОРИМ ОТ МЕСЕЦ ЮЛИ. ВИЖДАМЕ ЯЗОВИРА ГОВОРИМ СИ. КРИЗА ЩЕ ИМА... НО ДРУГИ ЩЕ СЕ МЪЧАТ С НЕЯ. А ВИЕ У СЦЗ. ДАЙ.....