18

Анонимен

преди 3 години

До SSИ какво е ценното, на това, което написа. Естествено, че ако си преболедувал, никой няма да те ваксинира. И без да се тупаш в гърдите, колко голям мъж си.

17

Анонимен

преди 3 години

До Измама!Всичкото което твърдиш е лъжа, мой човек. Китай предаде образци с жив вирус още в началото на всички. Работят повече от двеста екипа. Това, че някаква американска фирма е закъсняла, си е неин проблем. Това за нечуваните фирми си го заври, знаеш къде. Ти може и да не си ги чувал, проблема си е твой.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Определено не разбираш? Или манипулираш? Руската ваксина не е създадена по-рано. Путин се изтупа с пета в гърдите в стил "руское г.овно самое большое *** в мире" ета, когато обяви, че са готови и я предлагат за утвърждаване на 2 фаза. Това е безумно. И сега нямат завършена трета фаза, а започват да ваксинират. Пази боже, ако има сериозни странични ефекти.

15

Анонимен

преди 3 години

Може би аз нещо не разбирам, но не може всички останали ваксини да имат по-дълъг етап на проучване от руската, щом са създадени доста след нея.

14

Сарказъм

преди 3 години

Ех тази логистика е бич божи в България. Заради нея умират хора. Сигурно трябва да се направи Агенция по Логистика с капитал 1 милиарда лева за да върви всичко по мед и масло.

13

До 12

преди 3 години

На тебе ако ти кажат да си пиеш урината защото е полезно, със сигурност ще го направиш. После кой бил ***. Че даже и полицията искаш да ги пребира.. хаха. Разбирам, че на някой хора им е трудно да мислят и даже не се опитват. Но поне не бъди агресивен към мислещите

12

Измама!

преди 3 години

Как няколко нечувани фирми откриха ваксини точно след като Тръмп слезе от власт? Имам познати, които работят в доста голяма американска фирма за лекарства. Тяхната ваксина се разработва от началото на епидемията и още не е минала всички фази и тестове. В тия ваксини със сигурност има някаква измама. Или са имали и болестта и лекарството, или ще ни инжектират витамин ц. Още една подробност - вече е доказано, че коронавируса не е естествено появил се. Някой го е създал и пуснал

11

Анонимен

преди 3 години

Нашите минаха вируса. Меркел ще се ваксинира по телевизията, след нея всички васали от Източна Европа ще минат през Покръстването.Орбан и Полша ще откажат да се ваксинират, защото не искат Съветския европейски съюз да ги командва.

10

Анонимен

преди 3 години

Обама, Клинтън и Буш са тримата ***, които ще се ваксинират пред целия европейски народ. Европейците ще ги последват.

9

Анонимен

преди 3 години

Предизвикателството пред ваксините е да се открият глупците, които ще си инжектират този ***...

8

SS

преди 3 години

Нито аз ще се ваксинирам,нито ще разреша на жена ми ,нито на сина ми.В къщи каквото кажа това става . Сина ми преболедува вируса и за малко да го изтървем.Самия аз го изкарах на крак и бях под карантина защото бях около него и го обслужвах.Всеки ден ми се обаждаха по тел роднини и ме питаха живи ли сме.Добре че беше съпругата да ни готви и да ни носи храна по време на карантината.Никакви експерименти със здравето.

7

SS

преди 3 години

С тия ваксини ставаме опитни зайчета.Питам? Защо управляващите не дадът личен пример? Да се ваксинират пред очите на целия народ със ясно видима ваксина пред камерите.Защо?

6

мак

преди 3 години

Много бързат с ваксиниране, а това е подозрително. Срока за тестване ми се вижда кратък.

5

Сандо

преди 3 години

как баба от някое село ще се ваксинира ... няма как!

4

 kak ne

преди 3 години

До Анонименporedniq izrodd w BG politika

3

Анонимен

преди 3 години

Утре всички на митинга на Волен!

2

Анонимен

преди 3 години

"дистрибуция, логистика, снабдяване - неща, в които ние не сме силни като общество"Да попитам господин депутата от СДС, дистрибуцията, логистиката и снабдяването работа на обществото ли е или на Управляващите ?Ако осигурят тези три теща, Обществото трябва да вземе индивидуално решение всеки за себе си и за близките дали да се ваксинира или не. Защото като е за вземане на пари е работа на депутати и партии, за всичко остало е виновно "обществото"

1

Анонимен

преди 3 години

Защо са по- специални тези "ваксини"?100 години нямахте процес с логистиката, сега имате, но това било ваксина. Аре у лево.