13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 Парламентарната група на БСП смята,че като не се регистрира присъствието им на заседанията в БГ Парламент - предстоящите избори ще бъдат спечелени от тях....това е заблуда ! Пречейки на работата на НС те губят избиратели !!!!Трябва да са градивна опозиция, а не това,което афишират! Мисля ,че поведението им ще им донесе неприятна изненада....

12

Анонимен

преди 3 години

До 13 пияница мистикТи си доста психически разстроен от истерията около някакъв ковид вирус ! Явно имаш лабилна психика . Това е вследствие от ежедневното дрогиране така мводерно сред софииските сороскиГендари.

11

пияница мистик

преди 3 години

Аз не знам този иръмчикал за какви ваксини говори, след като лично другарят Фигурант каза, че това е "вирусът на страха" и такова нещо няма. Даже повече неговите червени привърженици към Шипка, горяха маски и какво ли още не. Шизофренията яко тресе БСП. Сега последно разбраха ли се има или няма вирус

10

мак

преди 3 години

Ако поканите т.ул.упа в НС да се похвали с магистрали, с това, колко пари е раздал, как работи 20 часа за народа, ще си счупи краката от бързане. Но ако става дума за неудобни за него и шай.ката въпроси, ще тръгне на екскурзии, за да се скрие. Или пък ще дойде, но ще разтяга локуми, няма да отговаря конкретно и ще увърта и ще грачи срещу Радев и опозиция.

9

По принцип...

преди 3 години

По принцип съм съгласен с изказващия се комунист, само накрая на статията малко се възмутих - откъде на къде тези на свободна практика ще получават помощи, заплати...Получаваш заплата когато работиш на трудов договор, имаш работно време и длъжностна х-ка. Няма как да хайманосваш, да пускаш някое друго гражданско договорче и да се редиш за помощи и заплати след това! Рискът на свободната практика не са длъжни да го плащат работещите, а избралия да бъде такъв!

8

Анонимен

преди 3 години

Приключение е жаждата на БСП да вземе властта. Хубаво е,че ГЕРБ и ОП вече не им дават да дишат в парламента,камо ли да привикват премиера за щяло и нещяло! Отдавна трябваше да започнат да процедират по този начин - още преди 10 г...

7

америка1332002

преди 3 години

този социалист нека да каже защо неговата Корнелия се срамува от селския си произход. по телевизията казала че е от 'родния град мизия'. цял свят знае че е от село крушовица. нали заради този и селски произход и присъщата и дебелащина, агресивност и арогантнност е станала любимка на простолюдието?! бесепето винаги е била партия на простолюдието, на неуспелите, на бедните, на гаменорията, изобщо на изхвърлените извън борда.

6

Анонимен

преди 3 години

Тия чакали отговори от Коцко Здравето... боже, боже... той няма капацитета да отговори. Него го питайте къде изчезват парите, за там е подготвен да лъже и маже до второто пришествие. Щом като директорче на Александровска сгъна 76 милиона и никой не повдигна въпрос - какво са сега няколко милиарда от поста на миньостър?

5

Анонимен

преди 3 години

Тази какви джуки има, не истина, като вулва

4

Гейчето е мн нагло

преди 3 години

Първо в националния ефир отрече че се връщат пациенти, когато всеки ден имаше по 2-3 репортажа. После си позволи единствен от колегите си в Европа да ОБВИНИ хората, че сами са си виновни че имат ковид. И за капак наглед в парламента всеки път и се цупи като г*з че го питат. Утрепляк скапан.

3

Анонимен

преди 3 години

Бега от там, като гявол от тамян горкиот.

2

Анонимен

преди 3 години

Да ви вдига рейтинга ли!?Заради вас не си заслужава да си губи човека времето!

1

Анонимен

преди 3 години

Ko? Ne!