9

malart

преди 3 години

"сертифициращата немска компания "Германишер Лойд" - немска коректност и почтеност. Смешници. Иначе раздават акъл и четат морал...по немски

8

фигаро

преди 3 години

немска сертифицираща компания с балкански служители - кошмарът на всеки турист .

7

Родолюбец

преди 3 години

Либерално законодателство,либерално съдопроизводство и най-вече либерални адвокати -милионери и богаташи,които си правят каквото им скимне за жълтици безнаказано!!!?

6

Явор

преди 3 години

След 18 дена се навършват 19 години от трагедията в дискотека "Индиго". 19 години съдът спи и нищо не прави.

5

Явор

преди 3 години

Нужен е доживотен затвор за собственика на дискотека "Индиго", за собственика на фирмата, асфалтирала пътя до Своге, както и за общински представители за тези, които държат боеприпаси в Челопеч, но това не се случва. Да припомня ли Бяла, Лим, загиналите пътници в Ямбол и т.н, все на фирмите им се разминава. Шофьорът от Ямбол почина човекът, лека му пръст, но той не е виновен, че е пътувал със стар автобус. Корабът "Илинден" беше в неизправност, ако не се лъжа, каза се. Правосъдие му е майката.

4

Анонимен

преди 3 години

Македонският съд ,осудил капитана на 1год.затвор !!!А,кой е воновен за претоварванетонемците и г-нБайч ли?Пристанищната администрация и капитана са главните виновници за трагедията.Претоварено корабче с лошо разпределение на туристите ,няма как други да са виновни.

3

Ако

преди 3 години

пострадалите бяха американци или от друга европейска господарска нация, до сега щеше да е отдавна платено и забравено. Но нали са загинали само някакви си българи - скоро няма да се получи!

2

Анонимен

преди 3 години

Чуеш ли че българин води дело за пари, значи въобще не става въпрос за пачка, а за хуманизъм и да не се случи на други. Реално проблема обаче е че няма кой да даде парите, а не че някой се е удавил.

1

'бах мааму

преди 3 години

това дело край няма да види. ще го въртят и връщат до безкрай, защото и в нашата "независима", и в макевкщата " независима" хаосът е пълен. Пълен бардак!