261

Иво

преди 3 години

Чесно казано новите автомобили за да си заслужава, ще ти излезе над 70к. Но идва и момента за поддръжка а тя в авторизиран и те сервизи режат през кръста. Направих грешката да си над Диско4 2012 за Ц класа 2016. Първо Ц класата е дърво отвсякъде, обслужих я в балканстар последно ми взеха 2к лв за смяна на масла и обслужване на скоростна кутия. Всяка вечер плача за Диско 4. Струва 2 пъти по малко и е 5 пъти повече кола. Следващият път пак ще търся тежка кола на 6 7г. Съжалявам за дилурите

260

Анонимен

преди 3 години

Глупости - искат да си продадат новите тенекета! Да се въведе преференция за автомобилите на газ - те са решението - евтини и екологични дефакто евро 10. Като поевтинеят електричките тогава съм и за за тях.

259

268

преди 3 години

Разбра ли йееее!

258

Анонимен

преди 3 години

Напраети ни 5000 леа зпалтите! Ша бачками! Ша си карами култи! Ша са кефимии и само пу крачмити ша смии!!! УЕЕЕ!

257

Анонимен

преди 3 години

блоу ит ес хол

256

268

преди 3 години

До тос дека ни са ми са изкефи на кумента и го дизуйкана - ТИ ИСАХНАТ РАТЦЕТИ!

255

Анонимен

преди 3 години

по-вероятно е главата ти да се изчисти от сламата дето е вътре :))))

254

Сайли Майръс

преди 3 години

каквито и стандарти да въведете, ако Фунда продължава да строи де що види зелено, все ще сте в киреча

253

69

преди 3 години

ще се изчистят със сигурност, а и който няма възможност няма да кара кола, не е задължително има градски транспорт, и в Лондон има доста източни мераклии да карат ама не могат и се возят с метро;)

252

Анонимен

преди 3 години

ще се изчистят друг път. Покрай затварянията трафикът е в пъти по-малко, но като се запалят кюмбетата кой с каквото има и става мъгла

251

69

преди 3 години

Въвеждане на еко стандарт за влизане в София поне евро 5, и от само себе си ще се изчистят, а и мръсният въздух и улиците покрай това. Ясно е че е не популярна мярка, но който иска да си кара старата кола- може но в малки населини места, в които проблем с мръсният въздух няма.

250

Малката Друсалка

преди 3 години

карам 8-годишна лимузина, струваше ми по-евтино от ново пежо 301. За две години смених една електронна газ, харчи по-малко то кия цеед, на светофар отрязва всякакви нови натегнати малолитражки с по х турбини. Това са фактите, останалото е плач на дилъри, които не могат да си направят продажбите :))))

249

Мирмидон

преди 3 години

Новите пластики среден клас изобщо не ми ги хвалете. Октавията е пълна скръб спрямо моята, суперб се доближава, но пак твърде много пвц и гума. Вие се лишавайте за нов леген, аз ще съм този в кожата дето ви отвява на магистралата. Всичко хубаво :)

248

истината

преди 3 години

дай пара за нова кола и няма да карам 20 годишна

247

Анонимен

преди 3 години

Бенц W202 на 21г., бензинов, върви като пушка.

246

Анонимен

преди 3 години

"Да не говорим, че човек, който днеска е работил за 4-5к утре ще работи за двойно, защото ще се развие."------ Идва ковид и от петцифрена заплата падаш с 40% с главата надолу. Има доста по-важни неща в живота от лъскав автомобил.

245

Мечо Кух

преди 3 години

сит на гладен не вярва - коментарите го потвърждават за пореден път :)

244

Мишо Рибата

преди 3 години

факт е, че нов автомобил губи стойност веднага след излизането от магазина. След изтичане на лизинга или я връщаш и оставаш с нищо, тоест карал си кола под наем - или я плащаш на пълната и стойност плюс оскъпяването от лихвата и търсиш да я продадеш на обезценката и към момента. Като цяло сделката не е нищо невероятно да го хвалите тук

243

Курадо Кътани

преди 3 години

колкото и лекарствата и хлябът са по-евтини тук, толкова и колите. Жулят ви на принципа на социална поносимост - докато си траете, те вдигат. Каквито сте тревопасни, това ще продължи до края

242

Анонимен

преди 3 години

нещо не виждам опашки от германци на шопинг около Порше-Юг, що така, при тея ниски цени??