281

Анонимен

преди 3 години

И това на кой е проблем ?И какъв проблем е въобще?Освен на вносителите на нови автомобили?Или пък на държавата,защото ако си смениш колата без значение с каква ,ще има да се плащат много държ.такси.

280

Глупости

преди 3 години

АЗ , СЪС СТАРАТА КОЛА , ДАЖЕ , ВЪГЛИЩА И ДЪРВАТА СИ КАРАМ!АЙДЕ , ПРОБВАЙ И ТИ С БМВ-то...ХА,ХА,ХААААА

279

Русия

преди 3 години

Демокрация ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯБанани БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ Юропата Юропата Юропата

278

Все тая

преди 3 години

Карат се стари коли заради доходите.Нека тези чужди инвеститори да плщат както плащат на запад и народа ще кара нови коли.От рода на 15-20 евро на час в заводите не да идват за евтината работна ръка.Колите не са виновни за замърсяването нито печките на твърдо гориво.Виновни са 240 ТУЛИПИ дето си пълнят джобовете от горенето на западнен *** в ТЕЦОВЕТЕ!!!!

277

Анонимен

преди 3 години

До 290Аз нямам кола и виж не съм умряла от глад щото няма с кво да си нося покупките.

276

Анонимен

преди 3 години

ама ако вадиш 5 цифри, тряя си мноо просз да не си закешил яко у банкец, уе мен!-------Е колко да съм закешил и защо трябва да ги дам за нова кола, която на втората година ще струва 50% по-малко? Значи за две години 30 000 лв загуба, но съм гьзар?

275

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е към душманите (работодатели) да ги направят германски заплати а не да ми вкарват германски магазини

274

Анонимен

преди 3 години

За нова кола са нужни следните неща:Стабилни и увеличаващи се финансиКачествени пътищаНекорумпирана и законова рамка на поведениеОбособен гараж или парко мястоГориво отговарящо на сертифицирани стандарти.... после питай и пиши за"нашето"

273

Глупости

преди 3 години

Много са *** идеите на тия администрации, асоциации и тем подобни. Защо просто не помогнете на фирмите които изкупуват автомобили за скрап да дават повече пари. Знаете ли че сега за бракуване на автомобил ще получите 200 или 300 лева. После що караме стари коли. Еми направете така че пунктувете да дават повече пари примерно от 1000 лева нагоре.И така хората сами ще си предадат колите за скрап.

272

Един от останалите

преди 3 години

Платените статии трябва да посочват в другите държави е ЕС колко са субсидиите и отколко години се прилагат. Ние откриваме топлата вода както винаги последни. Кажете мили журналисти за 100 евро колко хляб, масло, гориво, ток може да купи европееца. Също така и сравнение на заплатите. С една средна заплата колко хляб, масло, гориво. В проценти. Субсидиите също. Защото е доказано, че еврофондовете са източник на корупция. Весели празници и бъдете все по-здрави!

271

Анонимен

преди 3 години

Каквито и статии да пуснете, пазара няма да събудите. Пари има само в чекмеджето, а тежка година се задава.

270

Анонимен

преди 3 години

Българинът е толкова сгънат, че и без пари да му предложиш нова кола, ще избере старата.

269

Анонимен

преди 3 години

Нашенецът е клoшар и обича да изнамери некой 6oклyк в общото мазе (оставен там от подобен индивид) и да го "използва на ceло". После гордо да се похвали с гениалността си. Такива хора какви коли се очаква да карат?

268

Тъп

преди 3 години

Гръцките са с най старите автомобили в цяла Европа .Скапани журналисти и тия всички скапаняци .

267

Дилдо Бегинс

преди 3 години

Вие се съберете всички в София, пък се чудете кой ви е виновен и какви глоби да налагате. Няма такава gебилщина като българската

266

Анонимен

преди 3 години

валери симеонов хахаха ако има далавера, ще предложи всичко хахаха не може да си толкова зле

265

66

преди 3 години

знаем, че ревете повече за ударената си кола отколкото за счупен крак, но София не е авто морга с дизели на по 20 години, трябват драстични мерки, само Валери Симеонов може да ги предложи, защото има топки!

264

Плесен Ревнелиев

преди 3 години

хората работят от вкъщи, трафикът е наполовина, обаче навън пак е Мордор. За което са виновни колите и в никакъв случай гласоподавателите на кмета, които рециклират пластмаса в пещите си :))))))

263

Анонимен

преди 3 години

колите са отговорни за малка част от замърсяването на въздуха, колко пъти трябва да ви се повтори, за да го разберете

262

68

преди 3 години

Който няма възможност няма да кара кола, ще се вози в градски транспорт, колата в големият град трябва да стане лукс. Сега е момента кметът да го направи, избирите за кмет са далече;)