12

АНОНИМ

преди 3 години

Браво! Така ще го начyкат на кухоглавите дано им уврат *** крaтyни. В западните кочини ги клатят както си искат с тока от доста години. В България още не са почнали.

11

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПРОИЗВЕДЕ СОЛАРНА ЕНЕРГИЯ И ДА СИ ПОСТАВИ ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ПОКРИВА!АЗ ВЕЧЕ ГО ПРАВЯ--КАКТО ГО ПРАВЯТ В ЦЯЛА ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ!ДА МУ МИСЛЯТ ТИЯ ---КОИТО СА У ПАНЕЛКИТЕ У СОФЕТО....ХА,ХА,ХАААААААААЕ, НАЛИ СТАНАХА ВЕЧЕ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ....ХА,ХА,ХААААААААААА

10

Анонимен

преди 3 години

След всяка либерализация следва призивът: "За бога, братя бизнесмени, не купувайте!"

9

Анонимен

преди 3 години

Капиталзъм в действие... Енергията е лукс, топлината, водата..., яжте банани...

8

чичо

преди 3 години

Ползвам уред за спестяване на електроенергия.Пак ще обсъждаме, след определено време.

7

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност ще стане поредната "българска работа", което се римува с "ц....ска работа"

6

Глупаците от НС..

преди 3 години

наясно ли са за какво точно са гласували.... ??????

5

Анонимен

преди 3 години

Допълнение: последния път когато опитаха да направят свободен пазар на ток построиха порочния модел с трите енерго дружества и монопола стана даже по-лош. Сега същите хора се правят да умни и ще ни прецакат пак.

4

Анонимен

преди 3 години

3ти, напълно погрешно разсъждение. Няма как да има свободен избор на доставчик, защото "последната миля" е една и съща. В България даже не знаем какво е последна миля. Нямаме закони и правила за нея. Няма и как да се доставят ток, газ и комуникации от различни доставчици.

3

МНЕНИЕ

преди 3 години

Моето мнение - Ако този Закон се Приеме - всеки ще има Частен Доставчик на Ток - като Мобилен Оператор или Топлофикация , крайната цена по Фактура за Битовите Абонати ще стане 1 лев за Киловат .Няма нищо против свободния Пазар , но искам и аз като частен потребител да имам Платформа за Избор на Цена . Сега стана много Глупаво - Между АЕЦ (пример) и крайния Потребител имаше верига - АЕЦ - НЕК - ЕСО - ЧЕЗ - Зелена Енергия - Фактура . Сега се добавя още един Играч - Частен Доверен Търговец на ТОК .

2

тоест

преди 3 години

да се готвим за десеторно поскъпване

1

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте скоро фирма близка до Пеевски да ни ошушка до кокал със сметки за ток. За това е целия шум.