81

Анонимен

преди 3 години

Пет пари не даваме откъде е дошъл,важното е да се разкара,че хората ще изпукат от глад.

80

Китайските дрОгари!

преди 3 години

Не ни остава нищо друго освен да повярваме на дрОгарите от Китайската комунистическа партия, които избиват собствения си народ, също както дрОгарите им от Българската комунистическа партия, които подложиха на геноцит българския народ като криеха за аварията в Чернобил и населението ни беше най-облъчено от радиацията в Европа.

79

Анонимен

преди 3 години

Китай скоро ще се превърне в първа икономическа сила.Това не устройва Америка и другите конкурентни за световния пазар страни.Затова им спретнаха на китайците този вирус,с цел разбиване на икономиката и редуциране на населението.Но китайците бързо се усетиха,затвориха целия гр.Ухан/11 милиона жители/тестваха цялото население и се справиха с пандемията.А всички останали станахме жертва на нашите :"приятели".

78

Анонимен

преди 3 години

Все едно да питате кое е първо-яйцето или кокошката.

77

Първият заразител

преди 3 години

Драгомир Драганов от Драгоман драго ми е! Викат още Драго чая. От месеци наред нося вируса имам домашни прилепи в селската си къща и те са позитивни.

76

Моето мнение+

преди 3 години

Вирусът, разбира се, е изкуствено създаден. Подхвърлен е в Китай от (службите на) тези които особено ГО обичат. Китайците, обаче бързо се усетиха и го хакнаха обратно на света. Това е моята Конспиративна Теория. Та нима всички ***'щини по света днес не се не се случват от противните конспиративни служби, които на някои места са се превърнали в "държава в държавата" и смучат наи-големия дял от бюджета. Нов Световен Ред!

75

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е тръгнал от военните биолаборатории на пентагона в украйна с участие на английската лаборатория в солзбъри

74

До 47

преди 3 години

,,не купувам китайски..,,,, Решихме да изхвърлим всичко китайско...и останахме голи в празен апартамент,,

73

Анонимен

преди 3 години

Всички разбрахме,че китайските прилепи са източник на сегашната зараза.Там продължават да умъртвяват кученца и са се хранят с тях.Ако от кучета тръгне нова зараза ще бъде още по- страшно.Видяхме какво стана с норките.

72

ДДРОнег

преди 3 години

Разследващите май забравят, че Първият заразен може да не е бил Първия болен !!!За щастие не всички заразени се разболяват !!!

71

Анонимен

преди 3 години

Не само крадеца вика "дръжте крадеца", ами олиг.офрените от този копейкажийски либерастки сайт пригласят същата мантра, вече ще стане година след 2 месеца.Каквото и да бутат, явно ще искат да свалят вината от китайските изверги, и най-накрая може да изкарат и Тръмп виновен. Това им е задачата с преведените им т.нар. "новини".Този вирус е поредния опит на чайнишките оризници да въведат света (главно Америка) в невиждана икономическа криза, за да не са само те в гов.ната, които сами са надробили

70

Анонимен

преди 3 години

Цеко - асансьора е първата жертва на корона !

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Бъркаш се, САЩ трябва да ги плати репарациите. И не само за САРС-а. Нито пък само за ТОЗИ сегашния САРС.Жалко, че по-голямата част от хората също като теб се бъркат. Ама нали сме услужливи и все се подаваме на американците, немците, британците, французите... Явно ни е хубаво да ни таковат. Те говедата си седят безлично и докато месаря си точи ножовете...

68

Анонимен

преди 3 години

Видяхме ги западните експерти колко са кадърни - затова сега си седим вкъщи и се чудим как да вържем двата края без работа. Много удобно им се падна на американците и като време, и като място. Съвсем случайно, разбира се. Ако не можеш ги бутнеш в икономиката, опитай по другия начин, нали? Само дето този път си направиха сметката без кръчмаря...

67

ОСТАВКА

преди 3 години

България с най-висока смъртност в Европа от към глава на населението. Виновен е Орешарски, Жан Виденов, Комунистите, извънземните, НО в никакъв случай ГРОБ. Нищо че 11 години са на власт.

66

Анонимен

преди 3 години

Китай трябва да бъде осъден да плати репарации на всички засегнати държави по света, говорим за биологична война, която се води в момента прикрита като пандемия.

65

Анонимен

преди 3 години

крадеца вика дръжте крадеца- нормално никой не е очаквал друго от дойче велеатаката срещу китай се обърна срещу организаторите

64

Анонимен

преди 3 години

Така, коронавирус от прилепи се появява в Ухан. В областта около Ухан се въдят точно тези прилепи, пълни с коронавируси, заради които точно в Ухан има лаборатория, която изследва коронавируси от прилепи и е открила първия САРС. Обаче някой друг е донесъл вируса в Ухан от... Италия. Или Индия, че да е по-близко.

63

Хуест

преди 3 години

Имунитет от ухански вирус се придобива само след яко клатене с три заразени китайки. Трите китайки трябва да получат оргазъм. Това е условието.

62

Анонимен

преди 3 години

Те китайците си имат ваксина отначалото, но комунистите им по ги устройва да борят вируса със полувоенни карантини и затваряне на хората по къщите!Подчинението и дисциплината трябва да се тренират, това пречупва характера и съпротивата.