101

гост

преди 3 години

На мен се лепна м/у март и април 2019 г. с абсолютно същите симптоми когато уж нямаше епидемия. Беше си направо като бронхопневмония . След като видях няколцина познати които били в болница и разбрах че е епидемия . Но на въпроса ми дали има такава джипито ми отвърна отрицателно .Честно казано сега не ме е страх даже при заразен без маска . Не е фатално да се заразиш стига навреме да овладееш положението .

100

анон

преди 3 години

Аз го карах януари, когато още не се чуваше за вируса. Помислих, че е грип амааа... егати грипа - лежах на дивана и нямах сили ръцете да си вдигна! Мощна суха кашлица + висока температура. Купих си 1 кутия Терафлу и за 3 дни се оправих ама го хванах в началото. Жената ми потуши температурата с оцет. Буквално от петък следобеда до неделя вечерта беше всичко, но взех мерки о'време. Кръвна група АБ+ съм.

99

Анонимен

преди 3 години

Когато говорите за учени, които "вярват", то това не са учени, а политически лица. Само те вярват в каквото е угодно за момента...

98

Анонимен

преди 3 години

"Вирусът може и да е бил открит за първи път в този китайски град, но той не тръгва оттам, казва пред вестника един експерт."Това твърдение, няма как да не ме убеди в правотата си, като и неуспоримия факт, че представлява и цялата истинност, само по себе си.Вече започвам да вярвам на добрите самаряни от горубляне, които едва ли не работят на загуба, само и само вие да имате възможност да си закупите качествен автомобил, неразличим от нов, каран от една баба/моряк в неделя до бакалията.

97

Тръгна

преди 3 години

от лабораториите на тия които сега предлагат ваксини.Маскари.

96

G69

преди 3 години

Ноември 2019 - Прекарах болестта в БГ.Пълна програма сьс спиране на вуздуха... беше страшно!Много хора го изкараха още тогава.Ухан го обяви март, заразените им китайски стоки, бяха вече тук.

95

Анонимен

преди 3 години

от мърлява лаборатория в ухан, защото са долни мърлячи китайците. Имаше снимки имаше доказателства как боравят с вируси. И същите пуяци отишли на пазара и направили мизерията. После някой ял супа от прилеп друг път...

94

Анонимен

преди 3 години

Аз пък прочетох че са направили есхумация на труп умрял от грип в Франция преди две години .Познайте какъв е бил вируса.В България пък преди година лятото умря курортист от грип чужденец. Тавируса не е тръгнал от една година . Вируса е тръгнал от минимум три години отНякъде си ... Само воените дето правят опити с осъдени знаят ко са инжектирали .Естественно вонна информация от нато не очаквайте да излезе. По вероятно е да избият една държава отколкото да признаят че правят опити с затворници.

93

Анонимен

преди 3 години

От прилеп е тръгнал,... от град Прилеп.Колко пъти да ви го казват.Ковида е тръгнал от град Прилеп. ПРЕД-ИСТОРИЯТА НА КОВИД-19: Един сев-мак се ровил в некви турски гробища да търси кокалята на Ал-Мак велики,и намерил някакви заровени парцали от средновековието.Поиграл си с тях,и разбрал че са арнаутски и ги хвърлил.После пил србска шльокавица и се понапил и заспал.И както си спал,един прилеп от град Прилеп му пил от кръвта.После прилепът мигрирал в Китай,и се чифтосал с няколко шавливи женски.

92

пепи

преди 3 години

Вирусо е македонски.Само един македонски вирус може да покори целия свят.А първата жертва - трима пенсионера от Битоля.Изкарали са го на крак.Покрай казана с ракия.Защото македонците вирус не ги лови.

91

Анонимен

преди 3 години

Няма независими експерти. Всеки, който е тръгнал с убеждението: "Почна оттам. Търся доказателства за тази теза" не е независим и отговорен да открие истината. Толкова и за СЗО. Важно е да се посочи врага с или без партиен билет. Какво и как да правим - мълчат. Толкова са експертите на СЗО. Затварянето не е решение.

90

Анонимен

преди 3 години

"Днес" имате договор с "Дойче веле" ли??Няма ли други!!!Вече мразя всичко,което идва от Германия!!

89

Факт

преди 3 години

Всички сме наясно кой е първия пациент - Фигуранта ! Ако го нямаше тоя вирус, още тази пролет щяхме да сме забравили за вируса !!! Много , ама мноооого вреден е Фигуранта !!!

88

Анонимен

преди 3 години

Вируса от прилеп или от норки е тръгнал? Много е умен този вирус. По умен от човешки мозък. Ама ще го какнем кат троянски кон.

87

Аристотелович

преди 3 години

Отскоро се откри че е бил в САЩ през декември и в Италия през септемвери 2019г. Т.е. или тръгва от извън Китай, или Китай "го крие с месеци и години".Важното е че показва че няма някаква "чума" с трупове по улиците, а просто пореден вид пневмония. Групировки в Запада го ползват сега като претекст за The Great Reset. За разлика от примерно Корея и Тайван където всичко е ОК.България да не се поддава, дано. Великия Рисет да си го заврат.

86

Bond

преди 3 години

Голям фетиш към това Дойче Зеле

85

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли е срам да пишете такива статии? И особено заглавия?

84

Анонимен

преди 3 години

Първия пациент у нас е Тулупа и явно още не е излекуван тъй като го е страх да се покаже пред хората, само с джипа се движи

83

Сряда

преди 3 години

Абе, не беше ли всичко македонско на тази земя, защо мълчат за вируса..

82

Доктор

преди 3 години

Всички знаем кой е първия пациент в България . Това е Фигуранта - личи по простотиите , които прави ежедневно !