178

Тикволандия

преди 3 години

До Чебурашка: Кратки вицове има много. Проблем ни създава само един "Премиер с пожарникарско образование". Когато цъфнат налъмите, тогава ще се отлепим от дъното на ЕС с него. Добре че Албания няма да влезе скоро, иначе и след тях ще останем.

177

прав си Роско!

преди 3 години

Можеше да се подготвят - да удължата стъпалата към всички болници поне да са колкото към Шипка, а? И да назначат вместо лекари и сестри още 100 000 полицаи и чиновници да създават 'ред' по стъпалата?Опс, те това второто май го направиха вече... За това казваш че сме 'леко неподготвени'

176

Анонимен

преди 3 години

До Професор Но той не мачка комунистите, мачка нормалните хора. Много жалка картинка.Точно той лобира за комунизъм, защото иска всички доктори да са на едно мнение. Това е комунизъм, фашизъм и тоталитаризъм в едно . Това е неговото искане. Малък човек от малък град, да не кажа от село. Без мироглед и каквато и да е ерудиция и без капка домашно възпитание. Срамувам се от него, срам и позор за цялата нация.

175

Тикволандия

преди 3 години

До Чебурашка: Ти си клиничен случай. Пак не си си пил хапчетата.Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава. И не президента Радев е виновен за това, а бат'ти Бойко.Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното. И президента Радев може да ни помогне това да се случи. Не ми се иска да мисля какво щеше да бъде ако Цецка беше на негово място.

174

Анонимен

преди 3 години

тоя се раздвижи след президентството си щото с благословията на баце се намърда на хубави местенца по разни бордове и цица яко, затова е поел и поста на плювач по Президента Радев ,а в замяна Борисов му пробутва бизнеса, къде доброволно, къде с извиване на ръце, то е щото приятелчето му *** е в тях, танто за танто.

173

Принцеса Лея

преди 3 години

Гледам гербера-ски-т-е *** в хор се раз-кви-чаха за да защитават н-ещо-то на снимката.Мощно се заработват пенита тука от хаме-ри канскот-о по солство.Чебура-ша е отвра-тите-лен родо-отстъ-пник и пра-зногла-вец следващ партийната линия на такива като Сашо- Бало-на и други нечист-отии пълзящи по лицето на земята.Срам и поз-ор !Но лъжичка катра-н разваля цяла каца с медец.Чебу-раш ти си в лъжичката ,ако не ти е ясно.

172

Да бе!

преди 3 години

Олекна ми - били сме само малко "леко неподготвени"...Щото ако бяхме - смъртността нямаше да е най голямата в Света ами в Гелактиката! Нали така Роско?

171

Зозо

преди 3 години

Миста Бийн !

170

Зозо

преди 3 години

Рундю - руският кибик е позор за България!!! Росен е пич!!!

169

Анонимен

преди 3 години

ей чебyраш, това дет си го описал напълно отговаря за плевня с борис-офф заедно, описал си ги добре,вземи си смени доктора ли ,хаповете ли, ама яко си ударен в глъвътъ шъ знайш.

168

Анонимен

преди 3 години

Някой по-долу в коментарите беше нарекъл тоя "прецедент".Наистина е прецедент. Беше най-безпрецедентното недоразумение, което ни се случи. Пляскан по врата от мутра-премиер. Сравнен с магаре от същия (помните репликата "и магаре да издигне герб - пак ще го изберат). Вечно мйекащ по медиите. Слуга на САЩ, а не водач на народа си. Рекордьор като "прецедент", завършил мандата с най-нисък рейтинг.И явно е на всяка манджа мерудия, щото мине се не мине - хоп, поредният му "ентелектуален" дрисък...

167

Тикволандия

преди 3 години

До червен ***: Стани и ти президент и ти ще получиш. А президента Радев обедини опозицията срещу крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Дори и само това да беше направил, пак ще го запомнят с добро.

166

Анонимен

преди 3 години

чебурашо, откъде накъде Президента Радев взимал заплата за нищоправене. Да не би краденето на МП да е работа, нещо гледам не ти пука че ограби и срина държавата, що така? Не чувам за плевнята да казваш че е взимал заплата за нищоправене, що така? Щото си герберски *** да пърдиш по форума,ама лощото е че ви плащат с нашите пари, а така не бива, полага се съд и затвор за такива разхищения. Да си ви плащат от техния джоб.

165

Анонимен

преди 3 години

Плесен Ревневлиев, дето рева по телевизията за руски хибриди.

164

Анонимен

преди 3 години

Плевел , кажи нещо за чекмеджето на Началника ти бе

163

Анонимен

преди 3 години

Ей, то много разбирало, бе! На всяка манджа - мерудия!

162

-

преди 3 години

Това нещо пак ли се "изказва"?

161

червен галош

преди 3 години

За един мандат нищоправецът Румен Радев ще вземе близо 1 млн. лв., плюс доживотна голяма президентска пенсия. - И защо? За вдигане на юмруци и нагнетяване на социално напрежение? - За нещо свършено ли? - За злословия и за злодеяния...

160

Анонимен

преди 3 години

тоя що още не е разследван за държавна измяна, намърда се в разни бордове и бизнеси а бащицата ги пробутва глобално като обикаля насам -натам уж по държавни дела за народа а то за бизнесите на неговите хора.

159

Анонимен

преди 3 години

Расимчоу, ти с добре, аркадаш!Вирусъ кът тъ види и "бяга през девет гори в десета"!