218

пияница мистик

преди 3 години

Моята любовница навремето му е била дясна ръка на Плевнелиев, когато са строели Бизнес Парк с немската фирма "Линднер". Той притежавал 5% от целия Бизнес Парк. Отделно има вили по Черноморието и в Гърция поне на 10 места ми е казвала. Вие си гледайте панелките, а този не можете другари да го стигнете никога, толкова много пари има

217

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли, че там, където вируса беше по - трудно контактен с хората - вече е ъпгрейднат? Напълно очаквано - като нямаше много починали и не се заразяваха деца - пуснаха нов по-агресивен щам. Това си е биологично оръжие. Няма нищо общо здравната система. Хората колкото и да спазват мерките - вируса се запазва на метални повърхности повече от 4 седмици.Зимата е много подходяща среда за този вирус.

216

Калоян

преди 3 години

Роска, чудно ми е дали след всеки акт, който извършваш с устата си, защитавайки Кръстника, се забърсваш или направо гълташ. Вероятно второто, защото оставам с впечатлението, че се наслаждаваш докрай. Рецептата за оцеляването ти, явно е кожена пура, тип Винету. Да се поема перорално, в повечето случаи...

215

Анонимен

преди 3 години

Леко неподготвени = първи по смъртност в Европа. Баси толупа ...

214

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Ама ближеш на многополовите ,а ?Друго си е задницата на извратеняците ?Давай ,дерзай !

213

Анонимен

преди 3 години

А защо има държави само с един етап . Беларус Швеция Африка Азия .Щото там ги няма глобалистите от ЕС и мафията герб. А тука ще се затвара за да може да се изнудва народа да плаща.

212

аа

преди 3 години

нали целта беше да се забави вироса?? та доиде ли втората вълна да са подготви у6 болниците та тя ква я мислиха то какво стана

211

ВЪПРОС

преди 3 години

Още се чудя на Хората гласували за Президент Плевнелиев .Дали ще повторите ?

210

ikar

преди 3 години

До ЧебурашкаНямам нужда нито от инструкции, нито от заплащане, за да изкажа свободно мнението си по какъвто реша въпрос.

209

ikar

преди 3 години

До ВъзмутенСпециалистът по всичко пак се изказа. Явно го е страх да не го забравят и затова се появява по всякакъв повод из медиите. По-добре да вземе да коментира прогнозата за времето, но само ако вдеме разрешение от жена си.

208

Веселяка

преди 3 години

Защо му дават думата на това мекотело. Той използва факта че е бил президент само за собствена облага.

207

Възмутен

преди 3 години

Пак ли тоя многознайко?

206

помнещ

преди 3 години

до Чебурашка .А ти си другата крайност бе другарю "демократ"! Продаваш ни на Америка!

205

помнещ

преди 3 години

до Американофила Бойкофил! Преди много време му писах че има нещо сбъркано в теб.Изтепосал някаква сника на Американска физиономия а си поснал "ника" на Чибурашка.Съветски стил!-:) Та казваш коя колония Руска сме били? А само да те попитам Американофиле дърт! Сега КОЙ ЩАТ СМЕ НА АМЕРИКА?-:) По доло някой спомена за "коня"! Заслужаваш си го честно! Така както и " Тонката" и " СТРАНДЖАТА"! и да не изброявам!!!

204

Помнещ

преди 3 години

Тоя г н о м.за 4 години на държавна ясла.Освен да целуваше Амер.....и дебели з а д..Части и да Оплюва братски Русия друго правеше ли ?! И какво му беше" успешното" че нещо не схващам???!

203

Анонимен

преди 3 години

Те го пратят да изхвърли сметта,той пак в студиото избягал!?

202

ххх

преди 3 години

Само едно не разбирам.Като беше толкова успешен президент защо не се кандидатира за втори мандат.Да си вземе 3-4% та да се скрие и да не слушаме глупостите му сега

201

Щирлиц

преди 3 години

Винаги има нужда от някой велик комсомолец,който да ни развеселява с недомислици по време на несъществуваща пандемия,и то по времето на герберастията.

200

българин

преди 3 години

др Плевналиев.Появяваш се ненадейно когато най малко някой те очаква.На по старите около твоята възраст и около тази на др Борисов.Ни е пределно ясно че играете все още в един отбор с др Борисов! Малките Американофилчета станали през годините и Бойкофилчета Не ги броя! др Борисов Те подкрепя и днес! другарката Фандъкова също! Политиката е пари! Парите са "политика"! До там я докарахте ! СДС отдавна е умрял кон! Но Ти още се навираш в полизрението ни.НЕ СИ НИ ИНТЕРЕСЕН ВЕЧЕ! НЕ СИ МИ И БИЛ!-:)

199

Анонимен

преди 3 години

Амебата има повече нервни клетки.