28

Анонимен

преди 3 години

В ерата на безсимптомните болни как ще сегарантира кой е здрав и кой не?!

27

Анонимен

преди 3 години

Как е тръгнало скоро Ваксините ще станат повече от Китайците .... Взе парата и каза : ПОСЛЕ ще ВИДИМ : ))))

26

Анонимен

преди 3 години

Как така изведнъж се появиха толкова ваксини? Няма ли изпитания на ваксините? Или айде идвайте и се боцкайте. Така не става. Никой човек със здрав разум няма да си причини това и не виждам смисъл.

25

ГосТ

преди 3 години

Същото се случи и с Авиган. Япончетата очакваха краварите да им тестват препарата на чумавите си там,но видиш ли тестваха ремдесивир'а си. Нищо де, Авиган ползват в Китай, Индия и Русия. А япончетата си ползват предимно Нафамостат и комбинация с Авиган.

24

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

До АнонименНЕ, повечето водопроводи у нас много по-стари и са изградени още преди 1900, а софийския водопровод е изграден към 1934г, а той е много по-нов от този на Пловдив, Варна или Бургас...У нас канализация няма почти никаква до 1950-а година и цялата страна е на външни септични ями за тоалетни...

23

ГосТ

преди 3 години

На мен ще сложа китайска. Но мисля че и руската определено е добра. Явно имат някакви проблеми с производството. Освен това, предвид че най големите огнища на заразата и най високата смъртност са само в транскочините, които не допускат други препарати - тестовете на Sinovac в Бразилия стана единствено благодарение на учените от Сау Пауло и въпреки болсонаро, е нормално останалите ваксини да се движат по назад.

22

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукМасово се изгражда водопровод. Не канализация.

21

Анонимен

преди 3 години

До ПървоТи луд ли си?В унгария са внесени всичко на всичко, кръгло 5 ( пет ) броя от руската ваксина.В Сърбия също са внесени - 20 ( двадесет ) броя.За какво изпитание говориш?

20

Анонимен

преди 3 години

До хахаГледай да не те боцнат гербавите.Ще ти хареса.

19

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТи сложи ли си руска ваксина?А на децата си сложи ли?

18

Първо

преди 3 години

Трябва да се повери и изпита ваксината, така както ще направят в Унгария с руската ваксина, а и някои др.страни от ЕС с тази, която ни предлагат първо ще мине през лабораторни изледвания, изпитания с доброволци и чак след това ще я прилагат масово. Ако пуснат ваксината първо масово, и ако има тежки послесдтвия, това си е жив геноцид. Така сигурно постъпват само към най-затънтените крайща на Африка. Станахме на стрна от третия свят, а май от петия, шестия

17

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Нито една болест не е елиминирана с масово ваксиниране - у нас масовото изграждане на канализация след 1950 в почти всяко неселено място доведе до голямо подобрение на хигиената и по-малко разпростанение на заразни болести...Ваксинацията е опасна, защото често хората се инжектират с генно модифицирани вируси, които може да се окажат много по-опасни от дивите такива.

16

хаха

преди 3 години

Всички гърбави да се нареждат за боцкане

15

Скиор

преди 3 години

Англия започва ваксинация от 7-ми Декември! Алооу, Банско, какво чакате - през Януари пускайте чартърите за англичани, с документ за имунизация или с положителен PCR отпреди няколко месеца(т.е. изкарали са го). Алчните австрийци веднага ще ги засмучат, преди да се усетите!

14

Анонимен

преди 3 години

"Ваксина трябва да се прилага само на здрав човекИмунната система не трябва да е ангажирана на други фронтове"Мерси, нямам намерение да ставам опитна мишка за "ваксината" ви.

13

анонимен

преди 3 години

КАКВО ОЗНАЧАВА МАСОВО ВАКСИНИРАНЕ??? АМИ ЗАЩО ПРЕКАРАЛИТЕ КОВИД ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ОТ ГЛУПОСТ??? ТА ТЕ ВЕЧЕ СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ КАТО СА ПРЕКАРАЛИ ВИРУСА. МНОГО ГЛУПАВ НАРОД ИМА. ЯВНО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПЛАНА ЗА ДООГЛУПЯВАНЕ НА НАЦИЯТА. А ДАЛИ ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ Е УНИВЕРСАЛНА?? АКО ВИРУСА МУТИРА КАКТО СТАВА ПРИ ГРИПА И ЩАМОВЕТЕ СА РАЗЛИЧНИ КАК ЩЕ ПРЕДПАЗИ ТАЗИ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ??? ВЪПРОСИ МНОГО БЕЗ ОТГОВОР.

12

Анонимен

преди 3 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

11

Анонимен

преди 3 години

До До 4Той ще ти каже, че нямало такива болести, че десткия паралич "300 000 умрели на година нищо не е, като ги "разхвърляш"",по Света", че никой доктор никога нищо не излекувал, защото "тялото само се лекува" и такива дивотии, присъщи за заядлив тpол.

10

Анонимен

преди 3 години

Ваксината трябва да се прилага само на здрав човек и, ако имате желание да се ваксинирате, трябва да се молите, да се редите на опашки и да доказвате с медицински карти, лабораторни анализи/изследвания и куп прегледи/пачати, че сте здрав.

9

Анонимен

преди 3 години

Демек 130 лева за тест, отгоре на 100-те за ваксина. 4 милина да се вкасинират ... ОХ на батяяяя!