210

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

Хората ще отдъхнат, когато ГРОБарите издъхнат. Дай им тон, Тикво... това ми е пожеланието за Коледа, амин!

209

Анонимен

преди 1 година

Нали уж са мерки срещу ЧУМАТА? Тя дали ще почива по празниците? Този се оплете в собствените си изявления и покрай него слугите му не спират да говорят и творят глупости.

208

Анонимен

преди 1 година

Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете:Вожде,към светли бъднини води ни!

207

Анонимен

преди 1 година

Нищо не сте затворили.В Испания не позволяваха да се ходи до магазина по двама от едно семейство. Брат ми живее от 24г в Испания. Чуваме се през ден. Наясно съм какви мерки има там във всеки момент.По един излизаха до магазина след като ги предупредиха писмено от полицията при първото излизане със съпругата му. Спрели ги и поискали документи. Като установили, че са семейство казали един от двамата се връща веднага в къщата. То тука в България тръгнали семейно на пазар.След това купон до сутринта

206

Хаха

преди 1 година

Каква криза, магазините пълни с народ , трафик до полуда, мазни намръщени мутри гледат от колите и всеки е сам вътре. Дебелаци пращят от сланина, ненаяли се консуматори.. Този локдаун трябва да продължи поне още една година, за да смачка всички тези самодоволни нещастници..

205

Анонимен

преди 1 година

Радев знае, че са неверни твърденията, ама съветниците му казват така да говори. И кво друго да се очаква от съветници с агентурни имена и клиенти на прокуратурата? Она-я Иванка Иванова пък е ученичка на Сорос. До юни беше щефка на Отворено общество.Тя е за дже-ндър политиката, подкрепя македонското малцинство и срещу църквата.Какво да чакаш от Александър Маринов послед.човек говорил с Васил Илиев боса на ВИС 20 минути преди да го застрелят пред х-л Москва?Какво да чакаш от Е.Божков терориста?

204

Анонимен

преди 1 година

Няма криза в България. Като гледама покупателната стойност на хората и оборотите на големите вериги, като се види как се купува техника през последните дни,като се види в автобусите няма хора, а колите с по един човек и на паркинга няма места.Няма криза поне в големите градове не се вижда. Ако има криза, то тя е в малките населени места и селата, където хората нямат сигурна работа.В голям град криза сякаш няма.Средните данни вероятно са високи заради методологията на изчисляване.20 ДЕНА СА МАЛКО

203

Анонимен

преди 1 година

Те затвориха детските градини и училищата и сега плъзнаха по разходки с децата и кучета. Играят зад блока в градинката. А майки и бащи пият кафе на пейките на метри от тях. Все едно панаир. От терасата ги гледах и се чудех какво е това? Подигравка ли е или глупендърщина? Щото уж затворено и уж щяло да се отвори по-късно, ама нищо не е затворено.Те се събират по къщите. Музиката дъни от домашни събирания. Няма как да се даде насила.Насила само може да се вземе. Те не вярват и не спазват мерките.

202

Анонимен

преди 1 година

Какво ще отворите като нищо не е затворено? Елате да видите в Пловдив около Новотела е панаир от хора (след 17 часа така беше и то в събота вечер)! Да не говорим, че няма къде да паркираш пред хипермаркетите, а вътре цели семейства тръгнали на разходка. По 2 деца в количка за храна..бащата бута количката, майката снове като совалка и пълни количката... и така поне 10 семейства за 10 минути видях. Същото после на касата. Един върху друг. Една ми се качи чак на рамото..А може по един от къща-нали?

201

Анонимен

преди 1 година

Борисов е отпадъчен продукт на социализЪма и мутрите. По една случайност сега е премиер.

200

Анонимен

преди 1 година

Да беше затворил и медиите и локдауна щеше да е пълен.

199

ХА-ХА-ХА !!!

преди 1 година

"РАБОТАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ"Борисов просто има такова мислене.Той смята хората за ***, за какъвто са ги смятали и нацистите.Могат да бъдат затваряни и отваряни по всяко време, когато му скимне.Бизнесът също ...А, колко "работи всичко" можем да видим с просто око, когато излезем на улицата.Явно Борисов смята, че хората трябва само да работят и нямат нужда от развлечения и почивка.Начин на мислене на ... фашист !

198

Анонимен

преди 1 година

Тонката си лега с кокошките. Така е, като нема некоя женица до него.

197

ЕРОС

преди 1 година

Отхлабване, затягане, отхлабване, затягане...Тренирайте сфинктера и ще ви бъде хубаво!Може и оргазъм да получите!

196

Анонимен

преди 1 година

Тоя ще умори народа за някой лев повече в джоба.

195

69

преди 1 година

никакво отхлабване- само натягане докато се скъсат псевдо генералските болтове

194

българин

преди 1 година

Значи, за да ви дам представа колко ви зомбират, сега в момента по телевизия БТВ дават филм за опасен вирус, който предизвиква пандемия. Не ви ли светва лампичката напоследък колко такива филми гледаме всеки ден??? И сте убедени че не ви зомбират???Помислете си пак... но май сте забравили как се мисли.Гледах навремето такъв филм, "Зараза", с Дъстин Хофман.Много ме кефят такива психотрилъри! Наслаждавам им се, но грам не връзвам на глупocтите с които ни облъчват официално!

193

Интересноооооо

преди 1 година

Ще отворим бардаците да се заразят които не са се заразили и да умрат още старци ли? Тоя нормален ли е? Май не е нормален.

192

натъжен българин

преди 1 година

Само за празниците ли? Колко тъжно! Колко тъжно...Докога така с ГЕРБ?

191

Тоя отваря

преди 1 година

Само кръчми и заведения. Дембилите, алкохолиците и мутрафоните ще си отдъхнат.