203

Анонимен

преди 3 години

Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете:Вожде,към светли бъднини води ни!

202

Анонимен

преди 3 години

Нищо не сте затворили.В Испания не позволяваха да се ходи до магазина по двама от едно семейство. Брат ми живее от 24г в Испания. Чуваме се през ден. Наясно съм какви мерки има там във всеки момент.По един излизаха до магазина след като ги предупредиха писмено от полицията при първото излизане със съпругата му. Спрели ги и поискали документи. Като установили, че са семейство казали един от двамата се връща веднага в къщата. То тука в България тръгнали семейно на пазар.След това купон до сутринта

201

Хаха

преди 3 години

Каква криза, магазините пълни с народ , трафик до полуда, мазни намръщени мутри гледат от колите и всеки е сам вътре. Дебелаци пращят от сланина, ненаяли се консуматори.. Този локдаун трябва да продължи поне още една година, за да смачка всички тези самодоволни нещастници..

200

Анонимен

преди 3 години

Радев знае, че са неверни твърденията, ама съветниците му казват така да говори. И кво друго да се очаква от съветници с агентурни имена и клиенти на прокуратурата? Она-я Иванка Иванова пък е ученичка на Сорос. До юни беше щефка на Отворено общество.Тя е за дже-ндър политиката, подкрепя македонското малцинство и срещу църквата.Какво да чакаш от Александър Маринов послед.човек говорил с Васил Илиев боса на ВИС 20 минути преди да го застрелят пред х-л Москва?Какво да чакаш от Е.Божков терориста?

199

Анонимен

преди 3 години

Няма криза в България. Като гледама покупателната стойност на хората и оборотите на големите вериги, като се види как се купува техника през последните дни,като се види в автобусите няма хора, а колите с по един човек и на паркинга няма места.Няма криза поне в големите градове не се вижда. Ако има криза, то тя е в малките населени места и селата, където хората нямат сигурна работа.В голям град криза сякаш няма.Средните данни вероятно са високи заради методологията на изчисляване.20 ДЕНА СА МАЛКО

198

Анонимен

преди 3 години

Те затвориха детските градини и училищата и сега плъзнаха по разходки с децата и кучета. Играят зад блока в градинката. А майки и бащи пият кафе на пейките на метри от тях. Все едно панаир. От терасата ги гледах и се чудех какво е това? Подигравка ли е или глупендърщина? Щото уж затворено и уж щяло да се отвори по-късно, ама нищо не е затворено.Те се събират по къщите. Музиката дъни от домашни събирания. Няма как да се даде насила.Насила само може да се вземе. Те не вярват и не спазват мерките.

197

Анонимен

преди 3 години

Какво ще отворите като нищо не е затворено? Елате да видите в Пловдив около Новотела е панаир от хора (след 17 часа така беше и то в събота вечер)! Да не говорим, че няма къде да паркираш пред хипермаркетите, а вътре цели семейства тръгнали на разходка. По 2 деца в количка за храна..бащата бута количката, майката снове като совалка и пълни количката... и така поне 10 семейства за 10 минути видях. Същото после на касата. Един върху друг. Една ми се качи чак на рамото..А може по един от къща-нали?

196

Анонимен

преди 3 години

Борисов е отпадъчен продукт на социализЪма и мутрите. По една случайност сега е премиер.

195

Анонимен

преди 3 години

Да беше затворил и медиите и локдауна щеше да е пълен.

194

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

"РАБОТАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ"Борисов просто има такова мислене.Той смята хората за ***, за какъвто са ги смятали и нацистите.Могат да бъдат затваряни и отваряни по всяко време, когато му скимне.Бизнесът също ...А, колко "работи всичко" можем да видим с просто око, когато излезем на улицата.Явно Борисов смята, че хората трябва само да работят и нямат нужда от развлечения и почивка.Начин на мислене на ... фашист !

193

ЕРОС

преди 3 години

Отхлабване, затягане, отхлабване, затягане...Тренирайте *** и ще ви бъде хубаво!Може и оргазъм да получите!

192

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще умори народа за някой лев повече в джоба.

191

69

преди 3 години

никакво отхлабване- само натягане докато се скъсат псевдо генералските болтове

190

българин

преди 3 години

Значи, за да ви дам представа колко ви зомбират, сега в момента по телевизия БТВ дават филм за опасен вирус, който предизвиква пандемия. Не ви ли светва лампичката напоследък колко такива филми гледаме всеки ден??? И сте убедени че не ви зомбират???Помислете си пак... но май сте забравили как се мисли.Гледах навремето такъв филм, "Зараза", с Дъстин Хофман.Много ме кефят такива психотрилъри! Наслаждавам им се, но грам не връзвам на глупocтите с които ни облъчват официално!

189

Интересноооооо

преди 3 години

Ще отворим бардаците да се заразят които не са се заразили и да умрат още старци ли? Тоя нормален ли е? Май не е нормален.

188

натъжен българин

преди 3 години

Само за празниците ли? Колко тъжно! Колко тъжно...Докога така с ГЕРБ?

187

Тоя отваря

преди 3 години

Само кръчми и заведения. Дембилите, алкохолиците и мутрафоните ще си отдъхнат.

186

21.12.2020 г.

преди 3 години

Благоволението на Робовладелеца - щял да даде на хората да отдъхнат за празниците...

185

Тонката

преди 3 години

Минавам преди да си легна да препикам протестърчетъта от опозицийката както ги препика Джамбо под централата на ВМРО:)):)Лека:):):)

184

Смях

преди 3 години

Пак ли ще правим едно и също упражнение? В такъв случай по-добре да не бяха затваряли, след 21-ви резултатът ще е същият.