227

Чeбурашка

преди 1 година

Г-н Борисов, на последната ни гей -герб сбирка разбрахме от висши партийни функционери, че по време на карантината си сте довършили и останалите 28 страници на Винету! Поздравления г-н Борисов!

226

Анти ГЕРБ

преди 1 година

Хората ще отдъхнат, когато теб те затворят в килия.

225

анонимен

преди 1 година

Отваряйте всичко и най-после тези с малкото мозък да разберат за какво става дума, защото пломбиран мозък от нищо не разбира! Малко ще им и ебола, като чета тези коментари, не вярвам на очите си що за задръстеност, и лигавщина, как щели да ги затварят!? Ама са се набутали в обществото и ползват привилегиите му, а не отидат в пещерите, дето няма кой да ги манипОлира, чЕпира и зУмбира........

224

Анонимен

преди 1 година

Дава за пример международната агенция, която наду измамно индекса на спекулантите от Уолстрийт и последва световната криза през 2008. Масови фалити и единици свръх забогатели. Поръчкови хвалби. Защо тогава сме първи по бедност и смъртност в ЕС от години?

223

Анонимен

преди 1 година

Всички глyпeндepи го любят от сърце!

222

Анонимен

преди 1 година

Другаря Борисов е велик държавник признат на световно ниво от най-великите нации и техните управляващи. Лошото е, че създадената от него и Цветанов партия се *** и напълни със всякакви ***.Правилният му ход е да напусне партията за да се разграничи от тях и да се кандидатира, като независим за президентският пост.

221

БАНко

преди 1 година

СПРЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ КРЪЧМАРСКИТЕ УМУВАНИЯ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , МОЛИ ВИ .

220

Никой

преди 1 година

АнонимнияА ти си пърди пред телевизора с ракията в ръка, пребий жена си да се докажеш какъв голям мъжага си и продължавай да недоволстваш, само недей се размножава, че от такива като тебе държавата е такава. Моли се да не ме срещнеш, щот тогава ще исереш две коги с *** от страх. ***.

219

Анонимен

преди 1 година

отваряйте фитнесите веднага зомбитата да се крият в къщи

218

Анонимен

преди 1 година

от какво да отдъхнем е престъпник

217

Анонимен

преди 1 година

В заключение, благодари се, че мишката в теб има къде да се изявява, без да бъде физически наказана за това! Много ме кефите как църкате. Смешка, на живо дали си толкова силен в простотиите си? На бас, че си по-нисък от тревата. Хайде сега отваряй другите сайтове и си набий ежедневната доза чикота. Жалък *** форумен.

216

сминдух енд чесън

преди 1 година

В образа на "маскирания крадец" се скрила най обикновена тиква .

215

Излиза,

преди 1 година

че толупа не от хората, той не се задъхва, кефи се, че си играе с народа. Мутра г адна!

214

Никой

преди 1 година

В заключение на предният ми пост Боко, ще ти кажа: Напускай я тая Ганьоляндия. Зимай си парите и партакешите и дим да те няма. Остави ги захласнатите по бай Тошо *** да си докарат бай Румен и К**ва Нинова и да си живеят в комунизма. *** си заслужава съдбата. Той не му се бачка. Иска да взима пари и да не плаща данъци. Иска и да не работи. Не се мъчи да правиш от нищо нещо. Ти беше прав, в Ганьоляндия остана само лошия матрял.

213

Никой

преди 1 година

Боко, каквото и да направиш, *** ще е все недоволен. Отвориш - пита те що си отворил, Затвориш - ама ся що си затворил. Разбери, че *** е експерт по всичко. Той е и вирусолог и психолог и икономист и каквото ти дойде на акъла. *** акъл винаги може да ти даде и ако не стане, ще се извърти като фурнаджийска лопата и ще ти запее обратната песен. *** обича да се оплаква и да мрънка. Ако му дадеш 1000 лв. - що толкоз малко, ако не му дадеш - що не си му дал. Няма оправия в Ганьоляндия.

212

пияница мистик

преди 1 година

И това е голяма простотия. Мерки, мерки и накрая отхлабване, за да може бай *** да направи каквото най-харесва - да се събере с родата и приятели и да се наядат и напука здраво и после всички болни. Тъпотия до шия

211

пияница мистик

преди 1 година

До Стигна се до там ,чеСтигна се до там, че и аз не го понасям и трябва наистина да се маха от ГЕРБ и да се кандидатира за Президент, за да спечели и да махне онзи Фигурант, п0дл0га на мафиота Череп и да направи Голям Шлем, но се стигна и до там, че БСП/ДПС с действията си ме отвратиха още повече и ще ме накарат да гласувам за ГЕРБ. И те пак ще спечелят. Какво се пише тук е без значение. Помни ми думата. ГЕРБ - 4 мандат, Президент - който и да е, но не и Фигуранта. Само стой и гледай

210

Стигна се до там ,че

преди 1 година

Повечето хора на снимка не искат да го видят ,партията му най- мразената в Бг. Министрите му хора без собствено мнение само за килипира....доверие никакво ! Единия ден каже едно ,на другия друго ! Управлението пълно с потулени скандали , които чакат истинско развитие.....И кой да му вярва и да го слуша и да изпълнява -- половин Бя. му прави на пук ,макар и наистина да има реална опасност .Като не си тръгна с достойнство сега ще агонизира до изборите и всеки ден ще е по -зле ....

209

до Баце

преди 1 година

очакваме БОРИСОВ 4

208

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

Хората ще отдъхнат, когато ГРОБарите издъхнат. Дай им тон, Тикво... това ми е пожеланието за Коледа, амин!