23

Анонимен

преди 3 години

Ех този Васил Божков ,какво още чака !?

22

Стига вече...

преди 3 години

...новини от този аматьор. Искам истински новини от истинският и неподправен вожд и вездесъщ лидер, човеколюбивият и единствен Ким Чен Ун! Ето вчера Великият самодържец обяви, че е екзекутирал вирусът и последния не смее да надига глава и тормози неговите раби. Ето това е новина, днесът, получите се от тях. Събратя от Герб, скъпи тралове, да се втурне и защитим тези велики гении на планетата!

21

Fenasi Kerim

преди 3 години

Борисов и да отваря и да затваря стадото пак е недоволно. Стадото вика "това е грип", "Мангъров е светило" и прочие. Мангъров първо вика ако не изчезне вируса си късам дипломата, после вика това е грип, болния ще си облече пижамката и ще лежи у дома да пие чай и аспирин. След седмица казва точно обратното. Не можело лечение от вкъщи. Радев пък въпреки че съм гласувал за него вече съжалявам за избора си.

20

Анонимен

преди 3 години

borisov nema se nervish...i podpornite duvari padat niavgash kat partizanskite...tayfuni, uragani, navodnenia, zemetresenia, pishman pochitni maistori, paparaci, reformi...kot dodi...i da rabotat mladite, starite, zdravite, bolnite, sakatite...koi kolko moje...dode sa jivi da proizvejdat bruten bg produkt i da sa darjat edin za drug...stot posle sa umreli...borisov koi uchi dualno za bg nov premier?

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Чакай то и Байдън не го харесват, ама магически спечели в райони където виждаш бъмпърстикери само на Тръмп.

18

доходи

преди 3 години

верно - дигнаха се на Депутатите, Чиновниците, Полицаите и Калинките!Дори на Медицинските работници само им обеща да им подхвърли трохи!Тези които произвеждат нещо - го карат да си стоят в къщи, или ако не ги уволнят им предлагат 60/40.

17

Анонимен

преди 3 години

Туловище ние да не сме овце бе ,та да ни отваряш !?

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Търпение !Малко след празниците идва Преброяване ... после Избори ... Зимата е минала и сте се хванали за зелено ...

15

Анонимен

преди 3 години

Баце, но дали е съвпадение, но Ковид 19 тръшка пъшкащите във фитнес залите?Маи не им стига въздух на дебело се рите Мутри и Ковид19 им разказа играта.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако требе на челна стойка ще ходя ама ще спазвам мерките.

13

BGN

преди 3 години

То нямаше и да затваряте, лъжльо.Как има хора, който ти се връзват на номерата още

12

Анонимен

преди 3 години

Роми с техника и маски от март месец излизат от обектите икономиката е в бум.

11

АНТИ

преди 3 години

Казината ще ги отворят ли ?!Повишените доходи да ги умножи бай ***...

10

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще си отдъхна, когато сганта около Борисов, Пеевски и Доган са далече от властта и по възможност зад решетките.

9

Анонимен

преди 3 години

Какво пък ти разбира по мака Али ага от кредитни рейтинги че все из Родопите се въртиш при неграмотното население дето слуша от оджата само за Алах!?

8

Анонимен

преди 3 години

Бойко оправи короната сега да оправи рак, диабет, инфаркт, мозъчен инсулт и т.н.

7

Анонимен

преди 3 години

С кофа на главата ще ходя стига да не сме първи по смъртност по всички болести.

6

Борисов

преди 3 години

По празниците малко ще олабиме. После пак ще затегнеме. И така до Великден.Тогава пак малко ще олабиме. Да си отдъхнете. После пак ще затегнеме.И така, до края на света!!!Ще ви държим на къс повод!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Само се хаби при помаците, те ще си гласуват за дпс

4

SS

преди 3 години

А къде отидоха гръмките приказки и обещания, направени от тоа преди време с въодушевен патос,че видите ли, щели сме да сме сред първите, които щели да дръпнат в икономиката.Първо - икономика няма.Тия лакардии за измислени "рейтинги" никого не могат за заблудят.Това е както с песнопенията за "фискалната стабилност и дисциплина".А приказките за "запазената външна конкурентоспособност и ускорено нарастване на БВП" са направо смехотворни.Единственото, по което България ще е напред, ще е смъртността!