12

Мнение

преди 3 години

Тия не са ван дали!Ван далите са били германски племена! Разрушителите са шиптъри(албанци) които са други вид племена домъкнали се на Балканите от днешна Сирия ,преплували Средиземно море и спрели в днешна Албания където в древността пък са живели илирите!Илирите,македонците, траките са били елинистични народи!

11

Анонимен

преди 3 години

По-добре паметник само в България, защото там пак ще се гаврят. Отделен въпрос е доколко трябва паметник, защото те си имат в гробищата че те са били туристи и не са били войници загинали за България.

10

Мизерници

преди 3 години

след приемането им в ЕС, отново ще го разрушат - стойте та гледайте

9

Аспарух

преди 3 години

Това подмазване не е достатъчно за да омилостиви българите. Ние ви мразим защото сте неискрени и притворни предатели и ветото ще трае 1300 години.

8

Анонимен

преди 3 години

Тотален бойкот на всичко свързано с БЮРМ и руските парцали, които правят и ще правят всичко възможно да ни скарат със съседите!

7

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТези същите дето българофобите ги боядисвахте руско опълченските паметници. Я кажи нещо за Берлинския конгрес Русия сама не може да създаде държава, понял ? Ти не знаеш ли, че за да се създаде държава света трябва да я признае ? Кои признават Македония и за Райщадското споразумение кажи.

6

Анонимен

преди 3 години

Етноса го изобретиха Полша и Латвия, нали казвахте че Русия не била отговорна и са отговорни Полша и Латвия и боядисвахте руски паметници.

5

прахмапут

преди 3 години

Вратите са ви отворени, но както писах и под една друга новина - макар и да обмислях да ви посетя, да ви налея малко в икономиката, сега още повече ще се въздържа. Нека албанците продължават да ви изкупуват час подир час, парче земя подир парче земя. Белким се научите на уважение.

4

Дедо Мъде

преди 3 години

Когато, си изобретяваш етнос и език!!! Тъй става!!! Срамуваш се да се върнеш при родът си!!! Тъй хората с промит мозък в МАКЕДОНИЯТА са обзети от неистова ОМРАЗА към собствените си братя и сестри в БЪЛГАРИЯ!!! Трудно ще е!!!

3

1 Пак ...

преди 3 години

... пак ще го разрушат или поугаят. Помнете ми думата. Знам им и калчицата под ноктите на "северномакедонците".

2

Ммм

преди 3 години

Колко *** човек, трябва да си, за да поругаеш този паметник. Политиката е едно, но въпреки всичко сме хора, но явно те не са запореден път се убеждавам.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво, натриха им носовете. Но може ли такава човешка глупост да има?