32

Анонимен

преди 3 години

До Истинатада така и тук възниква въпроса имало ли е 5 вековно турско робство и 5 вековен турски геноцид срещу българите?защото ако е така то това автоматически противоречи на тезата,че българите са мнозинство население на балканите...и тук възниква въпроса кои "българи"са клали турците?и ще се окаже всъщност,че българите и турците са воювали срещу руснаците,а не както учи официалната пропаганда,че русите и българските опълченци са воювали срещу турците.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами точно македонската нация не е изобретена от руснаците...ето пак противоречия как така една нация трябва да се създаде от някой друг.докато за българската нация е ясно-нейният изобретател е москва...документи и доказателства колкото си щеш...

30

Родолюбец

преди 3 години

Ха,ха,ха!!!!Вие ,не македонци,а англосаксонци или германци ще станете???!!!Хо,хо хо!!!

29

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкадобре а я тогава ми кажи ако не беше руската армия да се намеси по източния въпрос и да подпише санстефанския мирен договор 1878 г.дали щеше да има изобщо българи днес...съмнявам се.тогава щеше да има съвсем друга конфигурация от държави тук на балканите.

28

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКъде виждаш македонска нация такава не съществува, никой не може да изобрети нация, да признаваш че Русия е изобретила чакедонска нация е все едно да признаваш че такава съществува.

27

Анонимен

преди 3 години

До Истинатачакай сега за какви български земи говориш 1876 г.?при положение,че тогава тази територия е все още част от османската империя...австро-унгария и русия разпарчетосали сантефанска българия...нещо не разбирам...а кой тогава подписа края на руско-турската освободителна война в сан стефано с турция?не беш ли русия?

26

Анонимен

преди 3 години

македонският език е създаден 1945 година от български филолози по заповед на сталин, а 1 от създателите е майката на станишев - има официални документи за това в архива на нашето ЦК на БКП - архива е достъпен за всеки

25

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкамного важна е думата "искали"...руснаците са искали!искали са да създадат македонци,но не са създали нали?но факт е,че руснаците са създали постотоманска българия заедно с нейните българи.едно е да искаш да го създадеш и съвсем друго е наистина да го направиш!много правилно си подбирайте думите,защото в противен случай изпадате в противоречия и говорите глупости и смехории.

24

до Чебурашка

преди 3 години

А защо Русия е воювала ако са знаели, че Сан Стефанска България не може да бъде създадена. Народа е посрещал руските войски със хляб и сол спoред теб тъй ли се посреща окупатор ? А кажи за Берлинския конгрес и кои гласуват за създаване на държавата Македония ?

23

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкаточно така е македонската нация е руско изобретение,също както и българската...не напразно българските възрожденци от 19 век са работели извън територията на днешна българия-в белград,браила,букурещ и одеса с руски пари и руска подкрепа на 1000 %...исторически документи и доказателства колкото щеш,в изобилие.

22

Анонимен

преди 3 години

До Родолюбецсанстефанска българия никога не е съществувала...при подписването на този договор имаме две страни-русия и османската империя.българия 1878 г. не съществува.нормално е все пак другите да ревизират този прелиминарен договор между русия и турция.

21

Анонимен

преди 3 години

С българските условия в Преговорната рамка,или гласуван текст към договора с КОНКРЕТНИ ДАТИ-максимум 5 години броено от днес ВСИЧКИ ГНУСОТИИ И ЛЪЖИ да са махнати от скопските псевдоисторически т.н. учебници или БАН!Щом договорът щял да е закон според Заев ДА ГО ГЛАСУВАТЕ В НАРОДНОТО СОБРАНИЕ НА РСМ!Да го обнародвате в държавния ви вестник.Но това догодина,сега НЕМА време и сме под карантина.Още един път ВЕТО да имате време хубаво да се подготвите.Айде...ние татаритене ядем доматите с колците.

20

Родолюбец

преди 3 години

Всичко започва от Берлинския конгрес!Четете проклетата история!Англия и Германия разскъсват Санстефанска Белгария!Без конгреса ,няма македонизъм!!!Георге Миленкоски да не ти сложат на теб паметник на главата!!!??

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвето,вето,вето...повтаряте като папагали...стигнахте до под кривата круша и вие като хелените с това вето...в желанието си да притежавате македония получавате турция.видяхме какво се случи и с елада-ердоган перманентно ги снабдява с азиатци и африканци от своя територия...въпрос на време е кога ердоган ще отвори шлюзовете на свиленград и малко търново.а бате бойко с тези газови тръби сложи фитила в земята...въпросът е кой ще го запали-русия,сащ,турция.

18

Анонимен

преди 3 години

това е като да ти ударят един шут в *** и после да ти се извинят като смятат че всичко е свършило добре да ама не ВЕТО до дупка на тези неблагодарници

17

Анонимен

преди 3 години

За съжаление има една социална прослойка Българи, които робуват в големи корпорации, взимат по 3,000лв и си мислят че са голямата работа. И тия ще продължат да ходят в БЮРМ на почивка и да сеят толерастия и да подминават подвикванията че сме татари все едно няма нищо. А трябва тотален бойкот - икономически, туристически и политически. Змията в пазвата вече ни охапа. Стига толкова.

16

Анонимен

преди 3 години

да си го кажем честно единици са тези български туристи,които се правят на интересни и се опитват да правят политика в македония.аз също съм бил с група туристи от българия в скопие и охрид.от 40 човека само една *** п...а се правеше на интересна по въпроса за това какви са македонците.тя естествено беше тотално игнорирана от останалите 39 туристи...категорично отказваме всички български граждани да бъдем под един знаменател по отношение на македония и македонците

15

Георге Миленковски

преди 3 години

Утре ке го видиш "паметникот" дека ке е

14

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка се оплете и отиде да чете история, как да каже че Германия Франция, Англия, Австро-Унгария иподобни признават Македония. Ползва руска газ, ползва руски ток, има китайски телефон и мрази Русия и ходи да бере домати във Испания наравно със сомалийците.

13

Анонимен

преди 3 години

не мислите ли все пак,че тези туристи от българия може и да са били македонци!бяха от района на пирдоп и златица!