210

ББ: Ами-и-и

преди 3 години

Злополуката с българските туристи е станала на II-я месец от управлението на Бойко Борисов. При тежкото наследство в двустранните отношения с Македония, останало от бившия премиер Станишев и бившия външен министър Калфин, дойде време за съживяване и разцвет в отношенията между България. Разцвет, свързан с 11 годишното управление на Борисов. Нека споменем и неговите външни министри Желева, Н. Младенов, Митов, Е. Захариева. Преди 11 години строяха паметници на българи, днес ги рушат.

209

Анонимен

преди 3 години

Записвайте се за армията. Момента в който ще мни нападнат е близо.

208

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОУважаеми г-н Сата....и аз, от хоризонта на своя неголям житейски опит мога да кажа, че, ако повечето ни сънародници бяха във Вашето ментално състояние, психиатриите ни нямаше да могат да ги поберат, та щеше да се наложи да ви изпратим в най-голямата българска психиатрична клиника - Република Северна Македония...

207

Анонимен

преди 3 години

Това е повод за война!

206

Анонимен

преди 3 години

Вчера макетата скачали срещу термина българска администрация. Защо не било окупация. Само че не обясняват, че когато българските войски са влизали във Вардарска Македония 1941 е имало радостни песни и с цветя. Не обясняват, че тези земи не са за постоянно придадени на България от Райха, а само за временно администриране, а дали Македония ще остане за България ще се решава след войната. Говорят за български фашизъм прези 1941, а такъв има само през 1934 и нито един друг момент от нашата история.

205

Анонимен

преди 3 години

Нека да престанат да са на просъветски позиции и тогава да влизат в ЕС. В противен случай ако разсъждаваме по обратната логика - който влезе в ЕС, ще забрави предното си държане и отведнъж ще стане демократ - да поканим и Русия, нищо че я управлява Путин. Между Русия и Македония няма никаква разлика

204

Анонимен

преди 3 години

221 - Сталин отдавна не е между живите. На Македония й признахме първи държавата, признахме името, признахме езика, винаги с добро сме подходжали, хуманитарни помощи сме пращали. Макетата само газ пикаят. Просръбска държава, война с албанциет водят, ние сме им по-големи врагове. Защо да ги признаваме повече? Какво ще спечелим? Те като са в НАТО нима престанаха да са просръбски/проруски настроени?

203

до 221

преди 3 години

Никакво злословене не е!Македонската нация наистина е създадена по нареждане на Сталин, Тито и Димитров.После Тито си запретна ръкавите и изби една трета от вардарските българи. Но нали е комунистическа работа за това не се говореше до скоро. Пиринските българи минаха къде по-леко, въпреки че и там имаше тормоз.След това ги накараха да учат лъжи в учебниците им, след това им напълниха главите с глупости за български фашизъм. Сърбите избиха много повече народ от всеки друг.

202

Ти-и-ши-и-на-а

преди 3 години

Само тук ли не пише какво е казал в отговор на гаврата министър-председателят на България г-н Бойко Методиев? Да, за топ-дипломата Бойко, сина на Методи Борисов, става дума...

201

Сата НАТО

преди 3 години

Аз от висотата на жизнения си опит мога да кажа, че ако туристите се бяха удавили в някой български язовир, в най-добрия случай щеше да има скромна паметна плоча от роднините. Тука държавата се впрегна да строи паметник на чужда територия, само защото трябва да се бележи некакво присъствие в тази страна. Чист политически пиар.

200

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Още 1300 години вето. Дотук станаха 2600. Дано стигнат за очовечаване на скопиенските варвари и диваци. Въпреки че е съмнително. По-реално число е 5000. Толкова трябват на бюрмистанските примааати да станат люде.

199

Сата НАТО

преди 3 години

Г-н Зоран Заев най-културно ви е обяснил, че се разграничава от деянието и това не е работа на държавата Македония. Какво още лаете? Очевидно е, че паметникът е строшен през нощта от бугарски клети шпиони, само на децата не е всно, че каракачановците са способни на такива подлости. Ако България имаше чисти и приятелски намерения, щеше просто да изчака резултата от разследването и да приеме становището на Заев, а не да пищят като заклани.

198

Да не закачаме нашит

преди 3 години

Да не дразним македонците. Виж че им е преляло и ще почнат да ни колат. С тази наша армия от 20 хиляди джендърмери с меки китки и малки топки,като нищо лютите макета ще ни турят един пердах,а и може и югозапада ни да приобщят към тях! По добре е да ги оставим на албанците,те ще им сипат башка!

197

емигрант от 22 г

преди 3 години

Лоши хора са тези.Я да дойдат и разрушат някой паметник в Испания.Няма значение на фашист, франкист, републиканец, комунист, социалист от гражданската война.Ще ги осъдят. Хората си прощават за такива работи. А пък тези нашите жертви от потъналото корабче нямат никаква вина.Туристи.

196

Анонимен

преди 3 години

До Svetoslav IvanovНа посолството не му пука за никакви негативи. Но когато негативите се изсипят върху самите "македонци"......ще е различно. А тези негативи тепърва ще се усетят от героите на РМ! Тогава какъв помиярски вой ще настане.....

195

Анонимен

преди 3 години

До Георге МиленковскиНямало такова нещо, като "Северна Македония"?А това какво е, ако не е тайна:https://vlada.mk/

194

Svetoslav Ivanov

преди 3 години

Ще дойде време македонското посолство да отнесе негативите

193

Анонимен

преди 3 години

До Канче ГаменскиГ-н Гаменски, в сърбоманска Македония българските старини се рутят от близо 100 г. Не знам дали знаете, но в доста български средновековни църкви имената на ктиторите - български царе, са заличени, а за благодарност, че са построили тези църкви, очите на изображенията им са избодени. Така ви е поникнала "македонската свест отсекогаш". Чупите, задрасквате, избождате, унищожавате българското историческо наследство за да може после спокойно да се мислите за "вечни" македонци

192

Зеленко Тиквенски

преди 3 години

У ЕС само помощи и пасоши.Са нема стане . Варда

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Във С.Македония живеят със разбирания за живота от 1960г.Никой не иска такива неарденталци в България.