230

Анонимен

преди 3 години

До САТАнатоВъобще не ме "боли", но човек, който твърди, че е с "македонско самосъзнание" обикновено не е така само на приказки. Или си такъв дето мрази родината си и от нямане какво да каже се "пише" с друго самосъзнание.Чудно, откъде се е събрала тая омраза към България?

229

Шаши

преди 3 години

***, какво се занимаваме още с тези. Свалят се на някой, само ако им се озъби. Сега са в последна фаза. Македония ще е първата мюсюлманска страна, приета в ЕС.

228

минаващ

преди 3 години

какви претенции към Македония,бе умници.Сега си имаме една провинция където са още в 19 век.Може да си организираме сафарита там-то за друго не стават.

227

Анонимен

преди 3 години

До 245 Не разбрах, кога започваш да пишеш на Македонски език, нали си "македонец"?------ Каво толкова те бОли кога започвам да пиша на македонски? Когато ми дойде настроение, тогава. Проблем ли имаш, искаш някакъв наклон ли да ми даваш?

226

минаващ

преди 3 години

няма македонски език.Това е диалект на българския.Това,че политически е призната като държава,не означава че е такава в нашите очи.Разни хорица,живеещи в собствения си блян на измислена история.Гърците им го казаха-нито Македония е ваша,нито звездата на Виргиния,нито че са гърци.Тогава коеживял потези земи?Траките.Е?Мълчанието на гробарите тогава сега ни излиза през носа.

225

Анонимен

преди 3 години

безобразие

224

Сата НАТО

преди 3 години

Нарича се иредентизъм и още преди 75 години е инкриминиран като престъпление срещу човечеството. Тоест, териториалните претенции и отричането на македонската нация и език в един момент ще доведат до пълна излагация пред света и рухване на всякакъв останал позитивен имидж на ***. Разбира се, на кирове като полубългаринът Сиди и недо клатеният неслужил Джамбазин тези неща са им през оная работа - защо да не си поиграят на политически хазарт, като има балами да ги избират.

223

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО".. още по-малко може да оправдава териториални и всякакви други претенции към суверенна държава."България няма териториални претенции към СМ. Неграмотен си.

222

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОС всеки пост само доказваш това, което казвам. Драпай. Реално ти сам си си избрал съдбата. Не разбрах, кога започваш да пишеш на Македонски език, нали си "македонец"?

221

Шаши

преди 3 години

Кьорът е знаел какво прави и защо го прави.

220

минаващ

преди 3 години

Какво е да окупираш собствена територия?Няма страна Македония-това е географско понятие.Част от България.Всичко останало е т.ъпотия мЪкедонска.

219

Сата НАТО

преди 3 години

знаем точно колко българи живеят във вардарско през 1918г., знаем точната бройка и от османските регистри преди това. знаем и точната бройка на бежанците от тази територия към България след 1918г.; знаем и колко българи са останали да живеят там. те са около 70% от населението-------Това няма абсолютно никакво отношение към националното самоопределение на хората, още по-малко може да оправдава териториални и всякакви други претенции към суверенна държава.

218

Сата НАТО

преди 3 години

Явно "жизнения ти опит" не ти дава възможност да направиш връзка между горенето на българското знаме, изкзванията за "фригидни ...", публикуването на списъци с хора с българско самосъзнание, изкзването на Заев, че му се искало да ни покаже среден пръст и пр. ------ Всеки има право да си гори знамена на негова територия, това си е техен проблем. Захариева има вид и се държи като точно такава, но това не ме впечатлява - тя и без това е кръгла нула и е ясно, че не е за този пост.

217

>

преди 3 години

До Анонимен 238Аз нямам отношение към "обичането или мразенето", но когато прочета, че СМ има претенции за "македонски" (и под това се им предвид не географското понятие а като самосъзнание) млацинства в моя роден край, където няма кьорав северномакедонец, ми става ясно, че това само с приказки за това колко близки сме си на битово равнище, няма да се оправи. Омразата към България е също факт, и всеки българин трябва да има отношение към това. Не, че СМците, които съм срещал са много стока де

216

Анонимен

преди 3 години

време е за отговори, има си официална статистика. знаем точно колко българи живеят във вардарско през 1918г., знаем точната бройка и от османските регистри преди това. знаем и точната бройка на бежанците от тази територия към България след 1918г.; знаем и колко българи са останали да живеят там. те са около 70% от населението. в момента мънкедония е 2 милиона, т.е. около би следвало да има 1,6 милиона българи там. има си и военен трибунал, нека мънкедонците обяснят за този геноцид там!

215

Анонимен

преди 3 години

Сърбо-комунистите в Македония се развихриха. Засеганаха тяхната родина Югославия и я обвиниха в антибългаризъм. Браво на Заев!

214

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234"и от българска-ВМРО !"С какво точно българското ВМРО "раздухва омраза"?

213

>

преди 3 години

До Сата НАТОЯвно "жизнения ти опит" не ти дава възможност да направиш връзка между горенето на българското знаме, изкзванията за "фригидни ...", публикуването на списъци с хора с българско самосъзнание, изкзването на Заев, че му се искало да ни покаже среден пръст и пр. и този пореден (но не и последен) акт на омраза. Или Каракачанов и Джамбазки и те за всички тези неща са виновни? Жалко поведение на един човек, който не е и никога няма да бъде българин. Кога започваш да пишеш на Македонски?

212

Анонимен

преди 3 години

ясно е, че няма да влязат в ЕС; ясно е, че ни смятаха за меки и длъжни; ясно е, и че не малка част от варварското племе там ни мрази. ЕС е клуб на съюзници, затова се казва и съюз. време е нашата държава най-после официално да повдигне въпроса за геноцида на 1 милион българи във вардарско - вече няма значение кога се е случил - през 1945, през 1918 или през 1990. искам ясни отговори пред съда в Хага от мънкедонските управиници къде са 1 милион българи!

211

ГосТ

преди 3 години

Пак ще повторя! Сталин с абсолютното право отцепи македония за Тито. Т'ва е положението. Оттам нататък....никъв ЕС за тия глупави ***.