270

Анонимен

преди 3 години

УУУУ! Доло македония!

269

Анонимен

преди 3 години

До 296Не е нужно да си обявил овйна, за да действаш против интерестие им с каквито налични средства имаш :)

268

Анонимен

преди 3 години

Бих обявил война на Македония, ако имах възможност и веднъж за винаги да им покажем какво означава България и българското.Ще се запиша доброволец, не си правя майтап.

267

Българин

преди 3 години

Миналата година бях на фирмено обучение извън България и имах възможността да общувам 3 месеца с представители на т.нар."македонски народ" и останах с много негативни впечатления. Сигурно има и изключения, но това което видях е изключително зомбирани, комплексирани и антибългарски настроени хора, живеещи все още в Титова Югославия. Дори и тези които имаха български паспорти се отнасяха с ирония към българското. Затова никакъв компромис с историята ни и с паметта на героите ни за Освобождение.

266

Шаши

преди 3 години

Като са казали, Ал. Македонски та Ал. Македонски. Тогава тези от Александрия в Египет, защо не са макета. И да си искат СМ. Диадохите оставят по голямо влияние в света. Птолемейте, какви са тогава. Да не обсъждаме и Лизимах. Египет, да си иска Македония ще е най - добре. Макетата при изворите на Нил.

265

Анонимен

преди 3 години

Вандалски, отвратителен акт. Светла памет на загиналите в инцидента в Охридското езеро българи, които българският народ помни и ще помни.

264

Шаши

преди 3 години

Имам много приятели там и ходя често. Обаче другите са зомбирани, като лунатици са. Който иска да идва в България - да идва. Другите да правят, каквото си искат. Със зомбита не може да се говори. Минираме границата в 5 полоси и да си трошат главите.

263

Падаря

преди 3 години

Голям грях!

262

До 283

преди 3 години

Много задълбаваш в древната история.То и аз искам да живея в Рая, ама заради една нахапана ябълка сега тъпча грешната Земя.

261

До 287

преди 3 години

Абсолютно си прав.Всяко стадо си има м ъ р ш а.Заради б ъ л х а та няма да горим юргана.Не е нормално да се караме с братята македонци.

260

Анонимен

преди 3 години

Не може да се толерират подобни фашистки практики. Необходимо е веднага да се прекъснат дипломатическите отношения до предаването на бандитите на българското правосъдие. Ако при това се въведе ембарго, то трябва автоматично да се прихване от ЕС, което ще разреши вътрешните противоречия относно поканата към СМ.

259

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нищо европейско в поругаването на македонците,това ли е европейскиот български народ.Един коментар нема които не е говор на омраза.Говорите как да целиот народ е отишол и растргал паметника.Спрете со глупости,зле хора има насекаде.

258

али

преди 3 години

Не одобрявам политиката на България към Македония (рябва да се признаят македонския език и нация)......Но товава да се поругават паметници, също не го одобрявам. Много грозна и тъжна картина ....

257

Анонимен

преди 3 години

Прекратяване на всякакви отношения с тази територия на неграмотни,озлобени ***!

256

зарежете ги тия

преди 3 години

Да приключват, за какво са ни?

255

Анонимен

преди 3 години

Tо атмосферата се нажежава в геометрична прогресия. Днес грура макеноиди показваха среден пръст пред Посолството на РБ в Скопие, титовиста друже Мицковски заплашва с гражданска война ( и партията му член на ЕНП ) .. Явно сърбетата много са се уплашили.

254

Анонимен

преди 3 години

макетата да ни върнат танковете и гаубиците, които Иван Костов им подари когато албанците щяха да ги завладеят, щото ако не бяхме ние сега щяхме да граничим с Велика Албания

253

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270Нееее, нека да влязат в ЕС и цялата им и без това мижава икономика и държавица да рухне - друго си е да ти продават некачествени храни в ли дл, кауф ланд, и др.подобни и да ти сложат квоти за всякакъв износ

252

Анонимен

преди 3 години

ВМРОДПМНЕ???Да си сложиш трите свети за всеки българин букви ВМРО нека е без О и да си античен антибългариен е тежка форма на шизофрения.Все едно някой еврейн от партията на Нетаняху да е против еверейте и да ги плюе всекидневно по най-гнусен начин.ДПМНЕ=античари изоглавени,сърбомани и бесни антибългари.Не сквернете името ВМОРО бе верицата ви ненормална.България и за това трябва да настоява, и за текста на националния химн на СМ да се промени!

251

идва ВТОРНИК

преди 3 години

Тогава умрелите двойно ли ще бъдат както досега?