369

Разпраните

преди 3 години

Съскащият Фигурант-разделител и троловете му са в паника! Злата свекърва, вече няма никакъв шанс да бъде преизбран за втори Резидентски мандат. Отверстието им в намазано с вазелин, а те мърдат ли мърдат, за удоволствие Бойково. Има нужда и от такива хора - от пролетта насам ни доставят удоволствие с въртеливите си движения. Направо ги разпрахме по изрично тяхно настояване - "бит и хебан насита няма" е казал народа! Потвърдиха го!

368

Абе хора,

преди 3 години

Защо плащаме на кауня с фуражка 12 бона на месец?

367

Анонимен

преди 3 години

До K.КоцевТози е точно представител на типичния офицер в България. Това не са офицери, а чиновници. Цял живот клечат по канцелариите, а добиват самочувствието на герои. Не са помирисвали барут, цели поколения вече, изключвам рейнджърите които бяха Ирак, Камбоджа и Афганистан. Великият ни президент-пилот е воювал само на сън, а наяве - с фотокартечница и бетонни авиобомби. Но самомнение и мерак да командва не му липсват.И целия му е екип е от такива като него. Шутове със зелени чорапи...

366

Анонимен

преди 3 години

До всъщност,Ами хайде, сваляйте го, да ви видим. Досега - само безплодни напъни на два файтона ***. Една уста ви е останала, пет души на кръст, кой от кой по-застрелян драскате по форумите. К'во става, кога ще е Най-великото от великите въстания?

365

напомняне-

преди 3 години

Бойко Борисов Ви нарече ПРОСТИ.Той е богат,а Вие сте бедни.Той просто Ви презира.Презира Вас,Бедните, дето нямата пари наема,ипотеките и тока да си платите.Скоро ще Ви изгонят НА УЛИЦАТА.Него го пазят,той не плаща ток и наем.Той си получава заплатата.

364

Анонимен

преди 3 години

Бойко е най-безмислен.Що се крие???Кой го пази???От какво го е страх???

363

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 3 години

Хората не умират от упрашленски хаос , а от ПРЕЗИДЕНТСКИ!!!!!!

362

всъщност,

преди 3 години

Няма смисъл от Бойко.На първо място сме сме по смъртност в Европа.На първо място сме по БЕДНОСТ в Европа.Бедни сме,но Бойко е богат-килограми злато има и спинка сладко.Направо не знам кой ще го опази...

361

жаль

преди 3 години

Този ще се пръсне от яд че хората обичат Бойко. Но вместо да злобее, по-добре ще бъде да се захване с работа. Че мандата се изтъркули, а той не може да отчете нищо.

360

Анонимен

преди 3 години

Пак не променя факта, че ча него гласуваха 2 пъти повече хора отколкото за Борисов.

359

Веселяк

преди 3 години

Радев, естонците поне се спасиха от твоя хаос...

358

Абе защо така

преди 3 години

На тоя всеки път вместо изригване му се получава о,ригване !

357

Анонимен

преди 3 години

Наистина е нищоправец, но разлика между него и ББ е, че ББ вече е либераст нищоправещ мангърист.

356

Анонимен

преди 3 години

След всяка издънка на този нищоправец, все си казвам че няма накъде по - ниско да падне . Но явно съм се лъгал. Няма дъно за него...!!!

355

БАЙ МУ

преди 3 години

ТОЯ НЯМА ДА ГО НАРИЧАМ ПРЕЗИДЕНТ, Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СРАМ ЗА ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ ,ВСЕ НА ТАКИВА ЛИ ЩЕ ПОПАДАМЕ

354

Анонимен

преди 3 години

Значи според тоя пролетта имахме по 10-20 смъртно болни от "странични заболявания", а сега са по 160 на ден. Нз за 6 месеца как толкова много народ се разболяха от фатални "хронични заболявания". Та чак официалните статистики за смъртността през ноември да скочат с десетки проценти.Всичките политици-популисти, ама до един капитализират върху човешкото страдание, психоза и обърквация в момента.

353

Помните ли коя е тя?

преди 3 години

Миглена Кунева?След като тя затвори два блока в АЕЦ Козлодуй,токът продължава да поскъпва.Какво работи тя?Кой и плаща???

352

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

КОЛКО МОЖЕ ДА Е ГЛУПАВ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ.......КОЛКОТО Е ПО ГОЛЯМО ВЪОБРАЖЕНИЕТО МУ......

351

Титан на мисълта

преди 3 години

Фигурантът Радев най-после разбра, че има и Шипченски и Софийски вирус .........

350

K.Коцев

преди 3 години

Е-е-е,хубава работа - доживяхме най-неадекватния и най-хаотично представщящ се в действията и словата си президент да ни доказва какво е хаос ?!Недоразумение някакво?! А уж е бил военен ?! Тоя не само,че не е в час,но и часовникът му е изостанал от сегашно то световно време...хи-хи-хи...