8

Анонимен

преди 3 години

Що не ходиш да се .....си гледаш стопанството?!

7

баба Ленче

преди 3 години

До Ех!: Хвала на такива работни и съвестни като тебе, баба. На вас разчитам аз.

6

баба Ленче

преди 3 години

Щели да изчезнат парити и да се генерира дълг поне 50%. Часай да видиш комунистите като вземат властта какво е чезнене на пари и какво е дълг... Дато има една приказка кон боб яде ли...

5

ех ..!

преди 3 години

Аз като Държавен чиновник винаги съм бил на мнение, че държавната администрация на първо време трябва да бъде намалена (редуцирана) поне с 45%.В нашата служба има хора които въобще не отговорят съгласно образованието да заемата при нас служба, но нали има .... партийна квота.Има хора които за един месец не вършат и за 5лв работа.Нещо повече, аз съм на мнение, че държавните структури (Министерства, агенции, областни дирекции ..) трябва да работят и в събота.Ха, тогава за желаещи за държавни я

4

Факт

преди 3 години

В времена на пандемия и криза,в всички страни съкращават чиновници, държавни служители а на оставащите заплатите, зада има за народа а у нас обратното.Това е скандално и престъпно.

3

Срам и позор

преди 3 години

Вярно, наливат се пари в многобройни и не реформирани отрасли,в който колкото пари дасе наливат нищо хубаво няма дасе случи, полиция, здравеопазване, образование, държавна администрация. Това е копуване на души и избори с пари на народа.

2

анонимен

преди 3 години

Казват, че песимист, това в добре информиран оптимист ...

1

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много държавни служители има с огромни заплати,привилегии,социални улеснения и така нататък.Всички депутати са милионери.Какво означава пенсионер на 40 години получаващ пенсия от държавата (почти максималната)и работещ на заплата държавна работа понякога работи и частно някъде ама в сивият сектор?.Очевидно такива хора не са пенсионери или не са работещи.Да не говорим за почти милион роми получаващи социални помощи.Очевидно е че такава социална политика е удобна но разрушителна.