49

От бивш зам министър

преди 3 години

Ето ви мнение от бивш заместник-министър на финансите от правителството на Симеон Сакскобургготски:"Много е важно за да има резултат от това, което се прави, да има съдържание. Отдавна не съм виждал толкова противоречив бюджет, изпълнен с неприемливи политики. Дори с тази недооценена макроикономическа рамка".А БСП са имали 204 предложения по бюджета. Познайте колко са били приети.

48

Анонимен

преди 3 години

Това за пенсиите на учителите е много вярно...да изхвърлим ГРОБ от властта и да оправим всички пенсии...това трябва да е първата задача на пенсионелите ,когато отиват да гласуват напролет срещу пълното шкафче на Борисов,за да пуснат някой лев повече в тяхното празно шкафче...

47

истина

преди 3 години

Да обобщя коментарите-Който лъже и краде, става член на БСП.Допълнение - и на ДПС- справка дебелото шкембе.

46

кръвопийците на БКП

преди 3 години

До АнонименВсичко обсебихте и Царя дори! - слънцето , въздуха и водата заменихте със СССР

45

Партия-Безпартийни!

преди 3 години

До АнонименПредлагаме да се нарича БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ или С НАМ И БОГс управление Теокрация

44

късата ни памет!!!!!

преди 3 години

До SSПрез Чурнобил ни хранехте с радиоактивна храна а сега храним вирусите!

43

Давит срещу Голиат!!

преди 3 години

Само едно вирусче ще унищожи всичките комунисти по света. Слава На Бога!!!

42

Анонимен

преди 3 години

БСП се самоизобличи като АНТИСОЦИАЛНА партия

41

Анонимен

преди 3 години

Точно вие да говорите за дългове, дето разграбихте държавата, малко в повече ми идва.

40

Анонимен

преди 3 години

След СДС си мислех,че няма да има по-крадлива партия.Груба грешка -имало.Партията на суджуците,дупките в асвалта,ремонт на ремонтите просто няма стигане.

39

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ОТКРАДНАЛИ ВОДАТА- МАЛИЙЙЙЙЙЙ....МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ БСП, ЩЕ ВЪРНАТ ВОДАТА, ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕТЕ БЕЗПЛАТНИ, МИН ПЕНСИИ 600ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 2000ЛВ- ЩОТО ПОВТАРЯХА, ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- ЕТО ТЕ СА НАШАТА НАДЕЖДА- ИЗБИРАМЕ ГИ И НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- БСП, БСП- ЗАТВАРЯТ ОЛИГАРСИТЕ И РАЗДАВАТ НА НАРОДА ОТКРАДНАТОТО.

38

Анонимен

преди 3 години

ще открадне и добермана

37

Sandokan

преди 3 години

Колко кг кашкавал може да открадне еднорък комунист, ако мандрата се охранява от зъл доберман с наклонности към ядене на сурово месо?

36

до Зозо

преди 3 години

Зозо, в цял свят водата е проблем и това е климатично свързано. Не е проблема от държавите.В Европа има дефицит на вода. Преди години когато бях дете - дядо правеше сутрин път с тялото си и ме носеше на конче. Снегът беше по 2 метра.Сега сняг не съм виждал/в голям град живея... сняг няма.От къде да дойде водата? Освен да ревнем всички и да напълним язовирите?Причини да ревнат хората винаги има. Въпроса и гледната точка.Измемението на климата ще задълбочи дефицита на вода.Тикверастите нямат вина.

35

Анонимен

преди 3 години

Никога повече комунисти идваме партията на безпартийните

34

Зозо

преди 3 години

Дългове *** дойди, ама вода да им бяха оставили поне тези прокълнати тикверасти

33

Анонимен

преди 3 години

Да идва партията на безпартийните

32

Анонимен

преди 3 години

Майките на децата със специфични потребности да търсят виновните защото тези деца са жертва и на Чернобил. Тези майки бяха деца по на 14 - 15 години по време на аварията.Беднотията и неправилното хранене по онова време си казаха ефекта. Вижте колко години се разгражда. Цезий-137 има полуживот 30.07 години. Уран - 238 - 210Pb 19 години. Уран 238 - 230Th - 8х104 години, 234U - 2.5х105 години.Торий-232-232Th-14х109 години и т.н.

31

SS

преди 3 години

Нали искахте нежна революция.Ето сега берете плодовете и.Времето е наше,после царя ще ни оправи за 800дни после ЕС и NATO.Е?Три милиона емигранти,и най бедната страна в Еврогейският съюз.

30

до 35

преди 3 години

Те предварително подготвяха фалитите на заводите. Всичко беше добре организирано и планирано. За да ги купят без пари. Някои от заводите са купени за фиктивна цена от 1лв.