52

От бивш зам министър

преди 1 година

Ето ви мнение от бивш заместник-министър на финансите от правителството на Симеон Сакскобургготски:"Много е важно за да има резултат от това, което се прави, да има съдържание. Отдавна не съм виждал толкова противоречив бюджет, изпълнен с неприемливи политики. Дори с тази недооценена макроикономическа рамка".А БСП са имали 204 предложения по бюджета. Познайте колко са били приети.

51

Анонимен

преди 1 година

Това за пенсиите на учителите е много вярно...да изхвърлим ГРОБ от властта и да оправим всички пенсии...това трябва да е първата задача на пенсионелите ,когато отиват да гласуват напролет срещу пълното шкафче на Борисов,за да пуснат някой лев повече в тяхното празно шкафче...

50

истина

преди 1 година

Да обобщя коментарите-Който лъже и краде, става член на БСП.Допълнение - и на ДПС- справка дебелото шкембе.

49

Христо Христов

преди 1 година

До 26След като луканов дойде на власт имахме 10 милиарда дълг.Да не забравяме, че седмица след преврата 500 000 000 долара бяха прехвърлени с един транш от превратаджиите от външнотърговска във Виена. ПП. БВП беше 20 милиарда., демек 50% задлъжнялост. Доста по-малка от в развития ес.

48

кръвопийците на БКП

преди 1 година

До АнонименВсичко обсебихте и Царя дори! - слънцето , въздуха и водата заменихте със СССР

47

Партия-Безпартийни!

преди 1 година

До АнонименПредлагаме да се нарича БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ или С НАМ И БОГс управление Теокрация

46

късата ни памет!!!!!

преди 1 година

До SSПрез Чурнобил ни хранехте с радиоактивна храна а сега храним вирусите!

45

Давит срещу Голиат!!

преди 1 година

Само едно вирусче ще унищожи всичките комунисти по света. Слава На Бога!!!

44

Анонимен

преди 1 година

БСП се самоизобличи като АНТИСОЦИАЛНА партия

43

Анонимен

преди 1 година

Точно вие да говорите за дългове, дето разграбихте държавата, малко в повече ми идва.

42

Анонимен

преди 1 година

След СДС си мислех,че няма да има по-крадлива партия.Груба грешка -имало.Партията на суджуците,дупките в асвалта,ремонт на ремонтите просто няма стигане.

41

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ОТКРАДНАЛИ ВОДАТА- МАЛИЙЙЙЙЙЙ....МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ БСП, ЩЕ ВЪРНАТ ВОДАТА, ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕТЕ БЕЗПЛАТНИ, МИН ПЕНСИИ 600ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 2000ЛВ- ЩОТО ПОВТАРЯХА, ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- ЕТО ТЕ СА НАШАТА НАДЕЖДА- ИЗБИРАМЕ ГИ И НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- БСП, БСП- ЗАТВАРЯТ ОЛИГАРСИТЕ И РАЗДАВАТ НА НАРОДА ОТКРАДНАТОТО.

40

Анонимен

преди 1 година

ще открадне и добермана

39

Sandokan

преди 1 година

Колко кг кашкавал може да открадне еднорък комунист, ако мандрата се охранява от зъл доберман с наклонности към ядене на сурово месо?

38

до Зозо

преди 1 година

Зозо, в цял свят водата е проблем и това е климатично свързано. Не е проблема от държавите.В Европа има дефицит на вода. Преди години когато бях дете - дядо правеше сутрин път с тялото си и ме носеше на конче. Снегът беше по 2 метра.Сега сняг не съм виждал/в голям град живея... сняг няма.От къде да дойде водата? Освен да ревнем всички и да напълним язовирите?Причини да ревнат хората винаги има. Въпроса и гледната точка.Измемението на климата ще задълбочи дефицита на вода.Тикверастите нямат вина.

37

Анонимен

преди 1 година

Никога повече комунисти идваме партията на безпартийните

36

Зозо

преди 1 година

Дългове *** дойди, ама вода да им бяха оставили поне тези прокълнати тикверасти

35

Анонимен

преди 1 година

Да идва партията на безпартийните

34

Анонимен

преди 1 година

Майките на децата със специфични потребности да търсят виновните защото тези деца са жертва и на Чернобил. Тези майки бяха деца по на 14 - 15 години по време на аварията.Беднотията и неправилното хранене по онова време си казаха ефекта. Вижте колко години се разгражда. Цезий-137 има полуживот 30.07 години. Уран - 238 - 210Pb 19 години. Уран 238 - 230Th - 8х104 години, 234U - 2.5х105 години.Торий-232-232Th-14х109 години и т.н.

33

SS

преди 1 година

Нали искахте нежна революция.Ето сега берете плодовете и.Времето е наше,после царя ще ни оправи за 800дни после ЕС и NATO.Е?Три милиона емигранти,и най бедната страна в Еврогейският съюз.