77

мак

преди 3 години

баце и шайката доволно потриват ръце. Въпроса е да не разпарчетосат тази огромна баница само помежду свои хора.

76

пияница мистик

преди 3 години

Ехаааааа, яко. Ще има Боколината да раздава на калпак на който му скръцне със зъби. И на пенсиите ще има да дава до изборите по 50лв на месец, и на Ричард Сандокана за ресторантьори и хотелиери, все важни бизнеси. На лекарите и сестрите вече яко им качи заплатите с по 600 и нагоре лв, на учителите след Нова Година също каза, че казва с бая заплатите...Ами то така като гледам в тая Ковид криза доста хора са по-добре. Зле са само сервитьори, бармани и друг обслужващ персонал :))))

75

Бат Гойко

преди 3 години

Вкарай тия пари в образование и ти гарантирам, че много повече ще спечелите в дългосрочен план от това отколкото от 500 дадени за глупости ... Питай Дянков Банков г'де са ....

74

Бла, Бла, Бла ...

преди 3 години

Знаеш, че ще идат при кой не трябва пак и ще правят глупости с тях и ще си купуват джипове ...

73

Анонимен

преди 3 години

Милионите отиват към определени, свързани с властта бизнеси. Обикновените хора не получават нищо. ББ е един от най-мразените и осмиваните хора в България към момента.

72

Тонката

преди 3 години

До ПроСоТоПак грешен клавиш:):):):)КокААААААл бе Просо,кокАл се пише,с А:):):)Ти от кое село си бе?:):):):)

71

фирма

преди 3 години

От предната помощ нищо не взехме, защото оборота е под 30000. Някой взе ли нещо? Освен черните милионери от Лудогорец?

70

не трий

преди 3 години

ве *** остави истината да че прочете.

69

Ей

преди 3 години

500 млн отиват към бизнеса. А по 500 леа на човек - към народа кога????? Или за народа няма пари, по една заплата няма, ама за бизнеса - *** има петстин милиона бе, що да не ги раздадем на бизнесмените? Те нови коли тряа си купят, пък ония ревът че нямали з ахляб. Ба как нямат бе, 1 хляб е 1,20. Няма ли за хляб.Ми.... НЯМАТ ХОРАТА, НЯМАТ.

68

Значи

преди 3 години

дърпаш от еврофондове и даваш на хамерикански мутри.

67

Дракона

преди 3 години

Простото исках да кажа

66

Анонимен

преди 3 години

Май и този ще ходи в изгнание в Сърбия при Цветан Василев.

65

Т.Шак

преди 3 години

Накрая ни пари, ни бизнес, а само дългове ще имаме.

64

ПроСоТо

преди 3 години

До Тонкатае,това си е чиста проба простотия от твоя страна!..Аз СЪМ ТУК ,на тоя свят,от много време!И НЕ "благодарение" на малоумнияселянин от Банкя!-Аз имам СОБСТВЕН бизнис ОТ МНОГО ВРЕМЕ,много ПРЕДИ МалоумникаотБанкя да докопа кокъла!С НЕГО,ИЛИ БЕЗ НЕГО,аз ПАК ще съм си аз!!!!!!!Защото съм НЕЗАВИСИМ от гадориите му!..ТИ от друга страна,просто ще угаснеш като свещ на вятъра,когато Вятъра ще отвее Дебелака....или си мислиш,че той ще те приюти в харема си?...Ега ти наивността!

63

Отиват към

преди 3 години

Чекмеджетата на ная крадлива пасмина.....

62

Анонимен

преди 3 години

От ЕС вече са определили фонд за възстановяване от корона кризата. Първо казаха 1.5 трилиона, сега последно чух за 2.5 трилиона Евро. Ако го приемат за България ще има към 50 милиарда Евро. Това значи че битката за властта на следващите избори ще е жестока!Може да се очакват големи фалшификации циркове от всички партии.

61

Анонимен

преди 3 години

Пак надвишиха милионите Последно накой каза че 40милиона отивали към бизнеса а останалите към къде отиват около 400милионс сигурно този от Габрово ще каже че отиват в Габрово вярвате ли?

60

Тонката

преди 3 години

До ПроСоТоЛющи те Бойко,Просо и то яко те лющи,макар и символично:):):)Щом толко рИвеш значи те лющи:):):)И то с 200 на сухо те лющи:):):)И ти нищо не можеш да направиш,освен да се оплакваш по сайтовете като девица за .!. :):):):)

59

Анонимен

преди 3 години

Хора незнам къде и как отива но според Вас има ли някаква макар и нищожна логика да прелитат коли през по малко от 5 мин в София за по 100000 лева?????Колко хора имат фирми колко хора имат пари от насредство?Всичко друго са усвоени пари от еврофондове.......

58

Ясно

преди 3 години

Абе липсват ми протестите. Де ги бе?