29

Ангел

преди 3 години

Ще запомня дон Диего с това ,че шмъркаше бело преди тренировка , с това че донесе чрез измама световната титла на Аржентина .Ще го запомня и с това ,че се криеше като мишка от властите в Италия които го издирваха за данъчни престъпления и връзки с мафията .Но най-вече ще го запомня с това ,че ако преди 30-40г. правеха допинг контроли както сега никой нямаше да чуе за него и щеше да престане с футбола преди да е започнал .Браво дон Диего излъга целия свят !

28

До 28

преди 3 години

С него в състава, щяхме да бием Аржентина с повече.

27

RIP

преди 3 години

Добър футболист, но алкохолик и наркоман...Не му се кланяйте като на Бог ;)

26

Анонимен

преди 3 години

Пеле е краля на футбола,Месси е ***,Гунди е след Пеле.точка

25

по точно

преди 3 години

С кого се прощава светът с Мара или с Дона не разбрах

24

Georghe Haggi

преди 3 години

Марадона беше изиграл два мача от САЩ 94..С Нигерия = победа, и с Гърция = победа ( тука беше надрусан яко = и то найстина :) )....И именно третия мач с Билгария, вечерта прави теста за наркотици, и го хванаха на обед другия ден...5 часа преди мача с Билгерия .Заради Марадона...вие се паднахте с Мексико , а не с Румъния, която щеше да ви спука от голове и бой на осминафинала, а не слабото Мексико .

23

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Марадона, България стана 4-та на световното през 1994.

22

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 3 години

Едно време (това е 1999 и 2000 година) когато отвори Дискотеката на Лечков в Лозята в Сливен ---оригиналния декор и фон на една от стените вътре, беше именно МАРАДОНА с фланелка на АРЖЕНТИНА, с пура в дяната ръка !..Това беше нарисувано от някой голям фен--директно зад стената на едно от сепаретата !....Така беше докъм 2004,05 година .

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА ЗАРАДИ КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА ГЛЕДАШ ТАЗИ ИГРА. БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ НИ УДОСТОЙ С ЧЕСТА ДА ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ТЕ ГЛЕДАМЕ И НАСЛАЖДАВА МЕ НА ИГРАТА ТИ. ПОЧИВАЙ В МИР.

20

пияница мистик

преди 3 години

Има едни определени хора, които лично за мен са като Боговете на Олимп в това, което са правили. Марадона е каквото за мен е Майк Тайсън в бокса, Бен Джонсън в спринта и Майкъл Фелпс в плуването

19

Анонимен

преди 3 години

До ХахаМадона си е жива и здрава, бе и... т!!!

18

Хаха

преди 3 години

Don't cry for me ArgentinaВелика песен. Велика певица. Извънзема!!! Израснал съм с твоята музика!!! Почивай в мир!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Диего Марадонски, почивай в мир ! Истински македонец

16

До 19

преди 3 години

Меси само може да си мечтае да е Дон Диего

15

Анонимен

преди 3 години

Последният път когато видях толкова много искрено скърбящи хора беше на погребението на принцеса Даяна...

14

Анонимен

преди 3 години

Повечко сантименталност и куртуазия. Да слязат малко да се приземят.

13

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали гледахте клипчето, но ми направи впечатление колко различни хора имаше, млади и възрастни, мъже, жени, тийнеджъри, семейства с деца...

12

Анонимен

преди 3 години

Стига сте издигали тази проста игра футбола в култ. Това, че е най-популярната и зрелищна, не означава, че е най-интелигентната игра.

11

Анонимен

преди 3 години

Че живя бурно, живя, но постигна много повече от просто красив футбол, успя да обедини хората първо на стадиона, а сега и в мъката им.

10

Некой

преди 3 години

Първата снимка най - точно описва Дон Диего. Фен на Ривър Плейт прегръща фен на Бока Хуниорс, и заедно плачат. Само ТОЙ го може това!