60

Анонимен

преди 3 години

До Стар селски фелдшерВзеха ме запас. Нощувахме в палатки. Застудя. Заваля дъжд. И така няколко дни. Вдигнах температура. Никога няма да забравя как вечерта изпих две таблетки аналгинхинин и на сутрина бях напълно здрав.

59

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтНито ти, нито децата ти са в България.Как е времето в Питер?

58

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо не затворят Москва. В момента си играят с огъня и ще се опарят много лошо. Нямам обяснение какво става в Русия. Те изкараха първата вълна сравнително леко, с добри мерки, които дадоха резултат. Защо сега не ги налагат не ми е ясно. Явно и там 90% от населението е убедено, че вирус няма, а управляващите нямат сила или желание да се изправят срещу населението си с непопулярни мерки.

57

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Мойте деца са истински Българи и са си във България ,която никога не са напускали и няма да напуснат .Те не искат да са дърво без корен и да нямат родина и дом .Те не искат да несретниците на Европата и да ходят да берат ягоди да ринат отпадъка на кравите и да живеят във каравани натъпкани като сардели по двадесет човека във едно жилище или квартира .

56

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен А вие гнусните американофили си имайте едно наум че за отвъдното ред няма ,дали си млад дали стар на такива като теб им идва времето предсрочно .Така че не се фишкай много много да не ти гледат хората некролога по дърветата .

55

Анонимен

преди 3 години

45, не съм ти опонент. Не съм usaфил и никога няма да бъда. Моите убеждения не изпадат с времето като зъбите. Познати руски авиатори са споделяли пред мен, че прякорът на успешния продукт на съветския авиопром Ан-72 е "чебурашка". Сигурно си чувал, че руснаците често дават неофициални имена на своята техника. Пък и Чебурашка е любим детски анимационен герой.

54

Анонимен

преди 3 години

Потърсете в Youtube:Особое мнение / Виктор Шендерович // 26.11.20

53

usaфоб

преди 3 години

Русия е едно от най-неблагоприятните места за гейовете - факт нали?Следователно всички русофоби са гейове...:):)

52

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ама ти си забравил че *** и бащи ти са работели във тези колхози миришещи на крави и овце .И друго си забравил че от тези колхози ти си плюскал произведената от тях продукция .И сега все още плюскаш суровини произведени от колхозите .Иначе щеше да плюскаш жълъд и кестени като глиганите по горите ако ги нямаше колхозите дал;и във Русия ,дали във България .

51

До usafob

преди 3 години

Те и Usa и Рашата са на един влак вече 4 години...сега ще им се стежни и на двамата нарциси .

50

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтАма русофилите дават мило и драго да си пратят децата в САЩ нали?Що така гнусен?

49

Анонимен

преди 3 години

До usaфобВие гнусните русофили сте на възраст. За вас си се притеснявайте.

48

Отечествен Фронт

преди 3 години

До usaфоб Ама ти какво искаш от робите на глобалистите и либералите .Те си обичат да бъдат роби цял живот и нямат ни дом ни родина .Те са предатели и *** ,защитавайки империята на злото и мракобесието САЩ .А за децата им те са във САЩ за работят най мръсната работа за която и *** не се захващат само и само да помпат мускули че са във САЩ най проклетата държава на света ,разпалваща войни по целият свят ,като нямат нито една победа отвъд нейните граници .

47

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтПак е по-добре отколкото колхозник на росия.Обаждат ли се децата алкашче?

46

РУСИЯ Е ЗАРАЗА

преди 3 години

Ахахаха рaшките са номер едно. Безаналогови лекарства от сибирската тундра.

45

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Изразявай се правилно ,ти не саи васал на САЩ ,ТИ си робът на САЩ .На тях им трябват такива на***уници като теб .

44

usaфоб

преди 3 години

До Анонименкак го нарича един usaфил Ан-72 - няма значение. Нито лети по-зле нито по-добре.Но пък примера добре илюстрира колко е акъла на усафобите.

43

Стар селски фелдшер

преди 3 години

А какво хубаво лекарство беше хининаналгина навремето. Само това, евентуално амидофен за температура и разтривки по бабешки. И почти никой не умираше от вируси. А да. И цената на лечението беше за около лев и петдесет. Дали има връзка? Парите май имат значение.

42

Анонимен

преди 3 години

До usaфобПрякорът на продукта на съветския авиопром Ан-72 е чебурашка.

41

usaфоб

преди 3 години

усафилите - не се напъвайте, ще спукате жлъчка и ще прецакате кръвната картина!В резултат няма да може да се ваксинирате - и край на зелената карта!