60

До 63

преди 3 години

Явно не си нясно, че сме първи по смъртност в Европа, освен това бием рекорди спрямо същата за предните години/месеци и т.н. Освен това не е вярно, че полваля само старци, има хора хронично болни както и напълно здрави които не могат. Има много рискови фактори, да те светна единия от тях е и последствията върху белия дроб от мръсния въздух.

59

Анонимен

преди 3 години

Ми той е бил на 56, какво странно има ако е починал, и то в ръцете на българските лекари?

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Еми хората си умират с хиляди всяка година, това че някакъв вирус повалял възрасни хора не го прави чума :):(. Преди короната пак си умираха като пилци, не виждам разлика:( Ако искаш може да ме наречеш т*п, няма да се обидя, може само да се заиграя с теб :)

57

Анонимен

преди 3 години

До 17Бас хващам, че за пръв път го чуваш тоя талант, но сега вече ти е много скъп.Лицемер!

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Значи някой от близките ти трябва да се разболее, за да стане сериозно. Докато не пламне нашето собствено чердже, нищо няма

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Голяма логика: ако на тебе не ти е известен, значи не може да е известен. Ама Андреа и Малина сигурно са ти известни.

54

Василев

преди 3 години

Това е Трета Световна Война, която се води между Велисобритания,САЩ и съюзниците им слещу Китайския Велик Мъдър и Древен Дракон!На всички трябва да е ясно, че коронавирусът е военно химическо и биологично оръжие, който го прекара не изгражда имунитет, а още по-малко има ваксина срещу изкуствено създаден вирус!Още не знаете за какво става въпрос и през какви етапи ще минете и колко пъти ще ппрекарате коронавируса!Това е безпощадна битка за ценности, за световно господство, за сволода!Джил!ЦРУ

53

Анонимен

преди 3 години

Още като писаха, че търсят кръвна плазма за него, ми беше ясно, че ще го "излекуват" по правилния начин. Има си хас - такъв важен човек да изпуснем да вкараме в статистиката!

52

Анонимен

преди 3 години

До строги мерки!!! 48Мангъров е умен, не го гледай че лавира, просто вижда на къде отиват нещата :) Бойко пречупи всякаква съпротива срещу него, явно има талант човека :))) Все пак не отричам да има вирус, но щом всички са здрави които виждам, значи не е толкова сериозно :)

51

ай сиктир

преди 3 години

с таз плазма бе.зорлем се давате да ви правят на палячовци.

50

Кичка

преди 3 години

Бог да го прости! Още един живот, който ще тежи на съвестта на мангъровците, ако изобщо имат съвест!

49

кой вЕрва

преди 3 години

на тези глупости.по-долу има добър въпрос: как пък тъй от корона вирус не пукна някой от властта.починал си е от болестите, като са му помогнали с немарливост.убили са го, както убиват хиляди други.пази бойе примерно да си за реанимация след катастрофа и да решат че си положителен за корона вирус. а това те го решават. българските лекари, надUпили се на властта.

48

протестър

преди 3 години

Слави е по известен и е жив следователно няма вирос.

47

Внимавайте

преди 3 години

кои са ви приятелите. И аз имам заразени, но си казаха, карантинираха се, оправиха се слава богу и сега даряват плазма.

46

Фреди

преди 3 години

Я корона, я СПИН.

45

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир!Но дали е Коронавирус е друг въпрос и може би вече няма значение:(

44

искахте промяна???

преди 3 години

Заразен е от неспазващ мерките фен на Фигуранта. Снощи шпиц командите на Радеф сееха вируси като плюeха по полицаи из София

43

строги мерки!!!

преди 3 години

Ако обесят няколко от групата на мангърците за назидание на площада може и да оцелеем като нация. Но за сега не го виждам, до 2 години българите ще са измрели всички от корона вирус.

42

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости, ама май не е бил и съвсем млад. А както разбирам е страдал и от доста други болести, свързани с разюздания живот в тези среди.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Майка ми беше фен на операта, много добре го знам Чанев :) Води се най добрия ни тенор, но мисля че има по добри от него в България :) Иначе мир на душата му, голямо гласище, за короната няма да коментирам, вижда се че Днес вярват в небивалици :) Няма да ги предизвикам, настроен съм позитивно.