40

Анонимен

преди 3 години

"Насърбал" се човека до пръсване от последиците на 76 годишната БКП "управия" и тошков "рай"!Бог да го прости!

39

Анонимен

преди 3 години

Смъртта от задушаване е една от най мъчителните, не случайно военните престъпници ги бесят. При животните се слага край с инжекция, но при хората е жив садизъм, рядко и само на богати се прилага изкуствена кома (скъпа и ангажираща). Лекарите наистина трябва да помислят по въпроса, да принуждават хора са губят разсъдъка си е неморално.

38

Анонимен

преди 3 години

Четете внимателно утрешната сводка. Някъде в средата на списъка ще има ред:"Мъж на 69 години без данни въведени в системата"Височинната травма ще я заобиколят по най-удобния начин.

37

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има по-хуманен начин.За кучетата е разрешено приспиването,но за хората не е.А защо?!Защо трябва да се принуждават да скачат от високо?Трябва да има инжекция,купуваш биеш си я и готово,щом не се търпи вече...

36

Анонимен

преди 3 години

Само за днес са 3-***, за които знаем!!!

35

Lina

преди 3 години

В този дом хората са с деменция повечето. Стреса и промяната на ежедневието за тях е наказание. То здрави едва удържане на ковидновините и цялото плашене, та болните ли.А грижата за хора с такава диагноза е друга тема. Убедена съм, че коца ботокса не и дреме, Нали насочва всички средства към Александровска. Като не работят българските медици - турските работят. Да имаме пари, че здравеопазването отдавна е лукс

34

Анонимен

преди 3 години

А още не влязла в сила "мярката"...

33

Анонимен

преди 3 години

Честито на Коцко Здравето. Хората предпочитат да скачат, вместо да живеят в създадения от него хаос.

32

Анонимен

преди 3 години

Да не може да си вземеш въздух ,трудно се издържа мъките са големи !

31

krisko

преди 3 години

До АнонименНе са спирали, просто много не се говори. В Якоруда за 10 месеца баща и син се самоубиха с пушка (това отпреди 6 години), а колко още се избиха с алкохол не ми се приказва. Това само в Якоруда, околните села не знам какво е положението но надали е розово и там.

30

Бойколина

преди 3 години

На 69-години какво прави в дома за стари хора , а не е на работното си място- никаква пенсия преди 70-73години, идат избори и трябват пари за пропаганда избирателните райони Столипиново, Бакърена фабрика и Шекерен рудник и Маркс-суда

29

Анонимен

преди 3 години

Едно е сигурно, ще ни очистят по един или друг начин. Оцеляването е въпрос на умения. Ама срещу ГЕРБ е трудно.

28

Анонимен

преди 3 години

Един се гръмна с ловна пушка (законно притежавана), една майка закла и двете си деца, този човек пък се е метнал от 11-тия етаж. Всичко това за 3 седмици. Много зачестиха случаите в тази епидемиологична обстановка.

27

До Мхх

преди 3 години

А някакъв ежедневно ти казва да ги пиеш редовно!

26

Анонимен

преди 3 години

Смятаи щом предпочитат - да се самоубият отколкото да чакат мед помощ от нашите лекари

25

Мхх

преди 3 години

Казват,че това правителство използва услугите на секти за налагане на психотерор върху населението!

24

Сп???нс !?

преди 3 години

Чистачката къде е бляла та не го е спряла на входа?

23

да-а-а,

преди 3 години

Така ще бъде! Сега, като затворят хората, оставяйки ги без средства за препитание, голяма част ще изпаднат в депресия. Сега ще се увеличи домашното насилие, убийства, самоубийства... Само че дали сутрин, обед и вечер ще ни съобщават тази статистика - колко са умрелите в следствие прословутите мерки да се скриеме от коронавируса!

22

Пояснение

преди 3 години

До НЕ разбирамАми да ти кажа какво ги правят. Слагат ги на командно дишане, вкарват им кислород под налягане в белите дробове с което им пръскат алвеолите и ги излекуват .... завинаги. Скоро така излекуваха позната на един съсед. А тя беше медицинска сестра.

21

Анонимен

преди 3 години

От събота, когато затварянето стане факт, кварталния трябва да минава и да заковава врати и прозорци по високите етажи след трети. Че тоя банкянски ненормалник и свитата крадци около него, цяло лято си драпаха макарите и не свършиха нищо.