5

Анонимен

преди 3 години

После и в градините, и в яслите ще има остра нужда от персонал, обаче няма да има откъде.Когато са болни 90% не могат да получат квалифицирана здравна помощ от болниците в градовете в които живеят . Тоест, предлагаха им да плащат 3000 лв за операции, но така и не се оперираха от липса на достатъчно финансови средства.ППТова се отнася и за образованието- умни и надарени деца не учат във висши учебни заведения, тъй като родителите им не са в състояние да ги издържат.

4

Анонимен

преди 3 години

Това да не ви е ***, че да го местите от един обор в друг, както ви скимне бе!Ами ако не искат?Ако пък ги заплашите с уволнение, ще ви съдят!

3

Анонимен

преди 3 години

Още утре персоналът от забавачките ще си е подал или болничен, или молба за пенсиониране, или за напускане. После и в градините, и в яслите ще има остра нужда от персонал, обаче няма да има откъде.

2

Идеята е добра

преди 3 години

Но да се има в предвид да се пренасочват хора извън рисковите групи (т.е. млади и здрави). Иначе вместо решение ще има още един проблем.

1

Анонимен

преди 3 години

Във всички градове трябва да последват техния пример. Сега училищата и детските градини затварят и мед.сестри и фелдшерите са свободни.