10

Анонимен

преди 2 месеца

СЕМ ще контролира потоците рушвет. Тия вместо да хванат за гушата телевизиите, че ни пробутват 30г филми при това забележете - без оригиналната звукова пътечка, а с озвучаване тип "баба гледа Изаура на 2 гласа" и всички стари/нови филми са еднакви. Това е ... Лудостта на медията ! Забрана на пускане на филми без оригиналната звукова пътечка !

9

Праведен

преди 2 месеца

Тая СЕМ отдавна е за зкриване !

8

The Rock

преди 2 месеца

Нещо, нищо не разбрах от дописката! Ще контролирате платформи за аудио и видео? Ама вие кои сте, че да контролирате??? А, за цензура по домейн ли говорите? Че как да стане? DNS ли ще контролирате?! Ама наистина нищо не разбрах! Ще филтрирате социални мрежи или ТОР? Абе, за чий плащаме на СЕМ ? Сериозно питам! Може ли аргументиран отговор!

7

Анонимен

преди 2 месеца

СЕМ нищо не контролира. Едни пари на данъкоплатците потъват там.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Не е важно какво се говори а е важно какво се прави!

Аз например може да не харесвам джендърската идеология но въпреки това съм против да се забранява дискусията и говоренето на тази тема. Нека си говорят хората колкото искат.
Но съм против да да я вкарват в училищата и учебниците.
Същото важи и за всичко останало. Няма такова нещо като вредно съдържание.
Щом някой се страхува от думите на някой друг значи има някаква далавера и го е страх да не я загуби.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Просто се забранява на децата да гледат БТВ, НОВА, БНТ ...
Готово - няма вредно съдържание, няма министри, няма МП, няма кой да ги учи да лъжат и че това е редно, правилно....

4

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не съставят акт на изпълнителите и текстописците за нарушаване на обществения ред? Газели, антилопи, дупари, всичко с глоби, а за последващ рецидив - обществено полезен труд, да чистят улиците с уличният си език.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Дива цензура. А какво стана със свободата на словото и правото на изразяване?

Не може просто да се забрани на хората да си изказват мнението щото еди какво си било обидно за някого или пък някой си е наумил че дадена идеология не му харесва.

Освен това цензурата принципно е невъзможна в мрежата. От както почнаха да налагат цензура в YouTube вече се са появили поне 5 нови платформи без цензура. Сега набират популярност Bitchute, Parler, Gab и др.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Защита за децата да, но нашите управници ще си следят кой какво говори и публикува против тях. И така облечен в закон няма са има свобода на платформите за споделяне. Това е моето виждане на нещата.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Браво!Крайно време беше!Махайте простотиите!