25

Анонимен

преди 3 години

Легналите полицаи не помагат срещу дрогираните ***, по добре седнал полицай да сложат, шахматно заграждения бетонни през 20 м.като в Кабул, та като набере наркоманчето да се лепне като ваденка на бетона

24

Щирлиц

преди 3 години

До По-добреПърво тест за грамотност.

23

Тервел

преди 3 години

Подобни съоръжения би трябвало да са поставени поне 10 м преди пешеходни пътеки или кръстовища за да имат ефект.

22

Анонимен

преди 3 години

Тествайте смъртно наказание върху б***клука извършил убийството!

21

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо си мисля, че Q7-цата няма и да го усети този "полицай". Но колко картера на малолитражки с подове до асфалта ще разбие..... Камери навсякъде. Контрол в реално вереме. Реакция в реално време. Конфискация на МПС и книжка без алтернатива!!!! Шурата като го оставиха 1месец без книжка в Германия, като се върна у нас не можеше сам да си повяра. Като ограничението е 40, кара с 40. Преди скороста му бе по 2, най-малко.

20

По-добре

преди 3 години

Да тестват за зависимост от наркотици при издаване на книжки !

19

музикант

преди 3 години

Пуснете си парчето на Сл. Трифонов , ''НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА'' , и ще разберете !

18

питане !

преди 3 години

ТУЙ НяЩО , ДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА ТЕСТА , СЪС 120 км/ч. , с каквато скорост е била белята ?

17

Фактите !

преди 3 години

Това е като при личният лекар , изписва ти ''някаква'' рецепта , нали нещо трябва да ти изпише , не че ти трябва такава !Та и тука , станало нещо , нали ''уШ'' някакви мерки се набелязват , за да може да ''усвоим'' ''законно'' пари / ДА ИЗТОЧИМ ДЪРЖАВАТА ОТНОВО/ !Общинарите , живи да ги ожалиш , как пък все ТЕХНИ ФИРМИ ПОД ПРИКРИТИЕ , ПЕЧЕЛЯТ ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ !За тях е голям кеф , да се чупи , унищожава , съсипва държавното от *** и подобни ,ЗАЩОТО :''НАШИТЕ ФИРМИ С ВАШИТЕ ПАРИ ,....''!

16

от ЕС

преди 3 години

''Кой туй нещу "?Изхвърлящ легнал полицай , за пръв път в света !

15

брей ,бре !?

преди 3 години

Като гльодам , май ако се позасилиш , с изхвърляне , направо ще прескочиш тоя пред тебе.Не разбрах , само ТАМ ли е конфликната точка , или май-май , това е повсеместно в столицата ?

14

Анонимен

преди 3 години

Сега там, скоро и на други места. Да се хванем ли на бас, че тези "полегнали полицаи", ще струват поне 10 пъти повече от досегашните и една "наша" фирма ще ги смени?

13

тъпотия

преди 3 години

По-голяма тъпотия не можаха ли да измислят?! Наркоманите утрепките са си летяли по улиците като със самолет, тях ги спрете! Спрете и наглостта на родителите им - в пъти по-големи *** от децата им!!!

12

Анонимен

преди 3 години

и защо заради един наркоман на това кръстовище ще слагат легнал полицай?!кога КАТ ще спре да "оправя" всяка катастрофа с ограничения в скоростта?! тоя *** още един знак "30км/ч" дали щеше да го спре? що за *** реакции, вместо да засиялт контрола и глобите за пияндетата, сега ограничават цялото движение, което покрай този МОЛ е голямо недоразумение и без това

11

дрън-дрън

преди 3 години

Не ни занимавай с глупости от азиатската територия Русия. Тук е Европа.

10

истина

преди 3 години

Не легнали полицаи, а през 10 метра бордюри да монтират, който се е надрусал с 3 различни наркотика и през тях ще мине. Проблема е в главите. Там трябва да се монтира нещо като легнал полицай. Акъл трудно се монтира, но да пробват.

9

Анонимен

преди 3 години

Преди малко гледах в ютюб последният клип на руския блогер Станислав Андреев Пълна лудница Снимат на един паркинг много коли паркирали на тротоара , извикаха катаджиите , и някои от нарушителите искаха да избягат за да не ги глобят , и се стигна до стълкновение с блогерите Извикаха и районния инспектор да разследва ситуацията Обаче идва инспектора с личната си кола и също паркира на тротоара Блогерите накараха катаджиите веднага да глобят инспектора и после се заеха с другите

8

Анонимен

преди 3 години

Като гледам формата общината ще изплати някое Ферари или Ламборгини.

7

емигрант от 23 г

преди 3 години

Абе, управляващите в общините и МВР. Какво има да тествате? Монтирайте тези ,,полицаи" на всеки 500 м. Елате да видите в Мадридска област как са разположени. От години няма ПТП. Какво го умувате, мъдрувате.? Преди години скачахте с-у кръговите движения, но ги построихте в мн. градове.Сега какво искате? Лаборатории, организацции и всякави прошляци да дават акъл.Действайте и това е.

6

Анонимен

преди 3 години

По принцип се поставят по няколко броя през 10 -15 метра преди пешеходни пътеки и кръстовища, но се съмнявам столична община да направи нещата, като хората имайки предвид, че по план спуснат от тях 90% от контейнерите за *** трябва да са разполагат на пьтното платно или завои.